تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1052 از 1404 اولاول ... 5255295210021042104810491050105110521053105410551056106211021152 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,511 به 10,520 از 14034

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول psp (پست اول حتما خوانده شود !)

آخر فروم باز hamid_hitman47's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    "هر جا باشیم شب نشینیم!"

پيش فرض

دوستان اگه میشه درباره ی splinter cell که برای psp هست یک توضیحی بدهید.
    ارزش دانلود داره؟
    گرافیکش خوبه؟
    ممنون!
    بازی بدی نیست.گرافیکش معمولیه .محیط ها به شدت تاریک هستن و گرافیک بازی اصلا خودشو نشون نمیده..روند بازی هم کمی تکراری میشه.. کلا یه بازیه معمولیه اگه وفت اضافی داری و یا بیکاری, این بازی ارزش داره بازی کنی و گرنه خیلی بازی های بهتری هست...البته اگه عاشق Sam هستی حتما بازی رو دانلود کن..
    Last edited by hamid_hitman47; 20-09-2009 at 23:26.

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

بازی بدی نیست.گرافیکش معمولیه .محیط ها به شدت تاریک هستن و گرافیک بازی اصلا خودشو نشون نمیده..روند بازی هم کمی تکراری میشه.. کلا یه بازیه معمولیه اگه وفت اضافی داری و یا بیکاری, این بازی ارزش داره بازی کنی و گرنه خیلی بازی های بهتری هست...البته اگه عاشق Sam هستی حتما بازی رو دانلود کن..
    این مدل بازی ها روی PSP خیلی بیخود میشن ، مثل MEtalGear اصلا جالب نیست ، حالا اسپلینتر سل که روی کنسول های دیگه تعریفی نداره روی PSP خودتون حساب کنید

پروفشنال wonderful's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    AZADI LAKE

پيش فرض

مجتبی جون ( جون گفتم سرت گیج نره) شما که میخوای دانلود کنی اینو دانلود کن INDIANA JONES AND THE STAFF OF KINGS یک بازی عالی باگرافیک عالی تنها عیبش اینه که اخرای بازی یکم یکنواخت میشه
    Last edited by wonderful; 21-09-2009 at 10:35.

4. 2 کاربر از wonderful بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hamid_hitman47's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    "هر جا باشیم شب نشینیم!"

پيش فرض

این مدل بازی ها روی PSP خیلی بیخود میشن ، مثل MEtalGear اصلا جالب نیست ، حالا اسپلینتر سل که روی کنسول های دیگه تعریفی نداره روی PSP خودتون حساب کنید
    سلام..
    اتفاقا بازی Metal Gear Solid: Portable Opsخیلی بازیه خوبیه ..من که کاملا لذت بردم.
    Splinter cell هم نسخه های کنسولیش و هم نسخه ی pc بازی های خوب و پرطرفدارین که ...شخصیت اولشم یکی از محبوب ترین شخصیت بازی های کامپیوتریه..
    البته نظر شما هم قابل احترامه

مجتبی جون ( جون گفتم سرت گیج نره) شما که میخوای دانلود کنی اینو دانلود کن INDIANA JONES AND THE STAFF OF KINGS یک بازی عالی باگرافیک عالی تنها عیبش اینه که اخرای بازی یکم یکنواخت میشه
    تایید میشه..
    نقد و بررسی کامل این بازی در این پست:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by hamid_hitman47; 21-09-2009 at 11:11.

6. 2 کاربر از hamid_hitman47 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Hunter lord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    PS3 FAN BOYS HOOD

پيش فرض

سلام .

دیسیدیا چه فرم ویری می خواد با Dirt

در ضمن برنامه ی دوستم به دستم رسید . جالب بود فرم ویر 5.55 روی دستگاه شبیه سازی می کنه . فعلا Shift رو روی 3000 با سول کالیبر رو بدون دستکاری بازی بالا اورد . هرکی خواست بگه براش آپلود کنم ولی درصد بریک شدن 90 درصد هستش به خاطر همین الان سر حال نیستم چون نمی دونم هک کنم چی می شه . فعلا 3000 خودشون رو بهم دادن . عالیه .

به امید نسخه ی اصلی .

آخر فروم باز *QWERT*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    پاسارگاد

پيش فرض

چطوری hutery؟
    دیسیدیا همون 5.03 اجرا میشه ولی dirt 5.55 میخواد.
    این رفیقات مگه دارن روی 5.55 هم کار میکنن؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه lordsuperboys's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تبريز

پيش فرض

سلام بچه ها دیروز یه سوالی برام پیش اومد اومدم اینجا بگم ببینم شما چی میگین
    دیروز داشتم تو یاهو چت میکردم یکی از دوستام یه id داد گفت ماله پسر عمومه تو سوئد بعد من با این چت کردم حرف رسید به گیم فلان منم خواستم حال اینو اساسی بگیرم یکم با خودم حال کنم> پرسیدم تو مملکت شما بازی psp چند مثلاً همین god of war خودمون گفت 40 $ بعد من گفتم 1 $ با خودمم کلی حال میکردم تا اینجا خوب بود بعد پرسیدم nfs shifto بازی کردی گفت نه هنوز دانلود نکردم اینجا بود که من یک علامت سوال ؟ و یک علامت تعجب! تو ذهنم نقش بست قیافم به شدت شبیه این علایم شد ذهنم هنگ کرد برای چند ثانیه دستوری به دستام نرسید که تایپ کنم بعد با یه buzz به خودم اومدم گفتم پس باید فریمور تو کاستم فریمور باشه گفت اره ( با دیدن این گلوم خشک شد) گفتم شاید اشتباه متوجه شده گفتم m33? گفت come on yes m33 darc alex هر چی دل خوشی کرده بودیم فنا شد سوال من اینجاست که اگه یه بچه ی سوسول پول دار هم بازی psp رو به صورت غیر قانونی و کپی اجرا کنه پس حتماً بزرگتر از ایناشم میکنن پس این وسط سونی بازیاشو به کی میفروشه؟
    مثلاً همین اقای sonixax شما خودتون المانین بازی کپی اجرا میکنین؟

آخر فروم باز mohammad_dj_kazin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

دیروز داشتم تو یاهو چت میکردم یکی از دوستام یه id داد گفت ماله پسر عمومه تو سوئد بعد من با این چت کردم حرف رسید به گیم فلان منم خواستم حال اینو اساسی بگیرم یکم با خودم حال کنم> پرسیدم تو مملکت شما بازی psp چند مثلاً همین god of war خودمون گفت 40 $ بعد من گفتم 1 $ با خودمم کلی حال میکردم تا اینجا خوب بود بعد پرسیدم nfs shifto بازی کردی گفت نه هنوز دانلود نکردم اینجا بود که من یک علامت سوال ؟ و یک علامت تعجب! تو ذهنم نقش بست قیافم به شدت شبیه این علایم شد ذهنم هنگ کرد برای چند ثانیه دستوری به دستام نرسید که تایپ کنم بعد با یه buzz به خودم اومدم گفتم پس باید فریمور تو کاستم فریمور باشه گفت اره ( با دیدن این گلوم خشک شد) گفتم شاید اشتباه متوجه شده گفتم m33? گفت come on yes m33 darc alex هر چی دل خوشی کرده بودیم فنا شد سوال من اینجاست که اگه یه بچه ی سوسول پول دار هم بازی psp رو به صورت غیر قانونی و کپی اجرا کنه پس حتماً بزرگتر از ایناشم میکنن پس این وسط سونی بازیاشو به کی میفروشه؟
    حسام جان بحث محل سکونت نیست بحث سر فرهنگه!
    ایرانی جماعت هر جای دنیا باشه چه توی آلمان چه توی سوئد و چه توی قم که من دارم زندگی میکنم پول پای بازی ارجینال نمیده.یکی از فامیلای خودمون دبی زندگی میکنه برنامه و بازی برای کامپیوتر میاد قم میخره میبره اونجا
    کلا اینکه ما ایرانی ها اینطوری هستیم
    در ضمن اون dark alex هست نه darc alex

پروفشنال wonderful's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    AZADI LAKE

پيش فرض

سلام .

در ضمن برنامه ی دوستم به دستم رسید . جالب بود فرم ویر 5.55 روی دستگاه شبیه سازی می کنه . فعلا Shift رو روی 3000 با سول کالیبر رو بدون دستکاری بازی بالا اورد . هرکی خواست بگه براش آپلود کنم ولی درصد بریک شدن 90 درصد هستش به خاطر همین الان سر حال نیستم چون نمی دونم هک کنم چی می شه . فعلا 3000 خودشون رو بهم دادن . عالیه .

به امید نسخه ی اصلی .
    یکم توضیح بده ببینیم چیه؟

بعضی از انسانها حاضر نیستیم برای نرم افزار هم اندازه ی سخت افزار هزینه کنیم در حالی که تو اکثر کشور ها قیمت نرم افزار هم اندازه سخت افزار هستش در بعضی مواقع هم از اون جلو زده مثل ویندوز ویستا که نسخه ی ultimate ش 400 دلاره یا دیکشنری های متن که قیمتشون سر به فلک میکشه ما ایرانیها عادت کردیم که به نرم افزار بیشتر از یک دهم سخت افزار پول ندهیم ولی یک شهروند ژاپنی همونقدر که داره برای سخت افزار هزینه میکنه باید برای نرم افزار هم هزینه کنه(یا حتی بیشتر) در ضمن شما نگران فروش umd سونی تو نباش اون الان اندازه ی مو های سر من umd فقط تو ایران داره.
    این هم بستگی به فرهنگ فرد داره که میخواد از راه مجاز بازی کنه یا غیر مجاز
    این سخن بالا هم در رابطه با خارجیاست ایرانی چه با فرهنگ چه بی فرهنگ باید نسخه ی کپی تهیه کنه
    چون تو ایران هیچ قانونی در این رابطه وجود نداره
    در ضمن این باعث سوء تفاهم نشه من ایرانیم و به ایرانی بودن خودم هم افتخار میکنم
    Last edited by wonderful; 21-09-2009 at 17:47.

آخر فروم باز *QWERT*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    پاسارگاد

پيش فرض

بابا چی میگین هی؟هر کدومشم 30-40 تا خط مینویسه.
    این دیسیدیا نیومد تو بازار؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •