هدفت از اومدن به مخابرات چی بوده؟الان که شبانه و نامحدود حذف شده
![]()
هدفت از اومدن به مخابرات چی بوده؟الان که شبانه و نامحدود حذف شده
![]()
سروش جان عزیزم
مگه ما الان برا چی موندیم مخابرات؟بخاطر سرعت-کیفیت-قیمت-پشتیبانی و.... همه چی که شبانه و نامحدود نمیشه
بیا بزاریم یکم بقیه هم از سرعت بالا لذت ببرن![]()
من تا ده مگ محدود هم داشتم اصلا بم مزه نداد دنبال ترافیک به صرفه بگرد
همین مخابرات دو تا خط نامحدود رو با یه برنامه یکی میکردم روزی 40 گیگ هم دانلود داشتم
دوستان وضعیت نامحدود آسیاتک و پارس آنلان چطوره؟سرعت دانلوداشون چقدره؟
داداش من مخابرات نیومدم .
بودم
برو صفحه ۳۰۵ همین تاپیک رو ببین . من از ۲ سال پیش مخابرات بودم که الان ۱ سال هست که از اینترنت مخابرات استفاده نکردم و تمدید نکردم . و با کامل ناباوری دیدم خطّم جمع ( تخلیه) نشده . قبلش پارس انلاین تهران بودم
اره واقعا گند زدن تو مخابرات . البته بذار ساکن بشم ، درستشون میکنم ، فکر کردن الکی نامحدود برداشتن ، تو تهران اگه یه شرکت از این غلطا بکنه امونش نمیدن،
قبلا ۱۵۰۰۰ تومن میدادی نامحدود عشق میکردی ، گرچه اون زمان پارس انلاین اینجا مثل تهران نبود . اونجا زنگ زدم گفتم این چرتو پرتا رو ولن کن خانوم میخوای سرعتو رو چند ببندی ؟ گفت ۴۰۰ ما هم ۶ ماه صبح و شب سزعت ۴۰۰ بود . تو ساعت رایگان ۳ یا ۴ گیگ دانلود میکردیم ، حالا سرویس من چی بود ؟ ۲۵۶ . اونوقت خوزستان ۱ مگ میگیری بعد زنگ میزانی پشتیبانی . شما نفر ۲۰۰۰ هستید لطفا صبر کنید بعد از ۱۵ دقیقه صبر ، کسی پاسخگو نیست لطفا پیام خود را بگذارید تا سفورهای ما با شما تماس حاصل فرمایند در اسرع وقت
کاملا درسته وقتی هم بهشون میگی چرا فقط برا خوزستان حذف شده میگه تو کل ایران حذف شده در صورتی که بقیه استان ها هم شبانه و هم نامحدود دارن!
چند روز پیش زنگ زدم و یه جوری بهم گفت شبانه دیگه بر نمیگرده که فکر کنم دیگه تا روز قیامت نمیخوان شبانه رو برگردونن
سلام دوستان 1 ماهی میشه خطم نویز خیلی ریز داره .بعد یهو چراغ رانژه قطع میشه .دوباره وصل میشه .تو همون لحظه snr میاد نزدیک 10-11 .فکر کنم وقتی نویز میاد تایم اوت میده شدید بعد درست میشه .نت مخابرات دارم ..ب نظرتون مشکل از خطه؟تاحالا چنین مشکلی نداشتم.![]()
ای روزگار
![]()
Last edited by farshad0123; 02-06-2014 at 03:07.
برای ثبت نام اینترنت پارس آنلاین فرق داره از کدوم نمایندگی اقدام کنیم ؟
آخه بعضی هاشون شرکت هستن ولی بعضی هاشون فقط نماینده فروش هستن
فروشگاه پارس آنلاین در اهواز: سرپرست : صادق جهانگیری پست الکترونیک : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وب سایت : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تلفن : ۵ - ٢٩٢٣٠۶١ و - ٠۶١١ فکس : ۷۶۲۹۲۳۰ - ٠۶١١ آدرس : اهواز، خیابان شریعتی، جنب پاساژ بازار بزرگ، پاساژ آزادی، طبقه دوم، فروشگاه پارس آنلاین ساعت کاری : از شنبه تا پنجشنبه ٨:٣۰ الی ١٣ و ١۶:٣۰ الی ٢٢ دفتر مرکزی پارس آنلاین در اهواز: سرپرست : آنیتا یوسفی پست الکترونیک : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وب سایت : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تلفن : ۴۴۹۹ و ٣٣٣۹۶١۰ و ٣٣٣۷۵۵١ - ٠۶١١ آدرس : اهواز، کیانپارس، بین الهام و سروش غربی، مجتمع غفاری، طبقه اول ساعت کاری : شنبه تا چهارشنبه ۸ الی ۲۰ و پنجشنبه ها ۸ الی ۱۲ نام شرکت : رایانه گستر فرزانگان (رفاتک) مدیر عامل : رضا کلاهدوز پست الکترونیک : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]تلفن : ۲۲۱۲۹۳۳ - ۰۶۱۱ فکس : ۲۲۱۲۸۳۹ - ۰۶۱۱ آدرس : اهواز، خیابان طالقانی، خیابان حافظ، نبش فیلی، پلاک ۱۱۰
دوستان من بخوام با پشتیبانی تماس بگیرم چه کار کنم. زنگ زدم 2020 سه تا حالت داره کلید 3 که نمیدونم چی میگه ( فکر کنم میگه کابل نوری) شماره 2 ( اگر شماره تلفن دیگری مد نظرتان است) که مد نظرم نیست. شماره 1 اپراتور. وقتی به اپراتور متصل شدم میگه بزن داخلی 1 الان چه طوری بزنم داخلی 1 ؟ بعدش اگر صبر کنم یعنی هیچ عددی نزنم اسم شرکت ها رو میگه مثلا اواسیس و اکسین و... که اصلا زمان من از این قرتی بازیا نبود.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)