تو روز یا شب؟
لطفاً یک تست سرعت از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] روز و شب سرویسات بگذار
تو روز یا شب؟
لطفاً یک تست سرعت از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] روز و شب سرویسات بگذار
سلام من دو خط اینترنت (خانه ومغازه) دارم هردوش صبانته قبلا میتونستم با هردوشون از هر دو محل وصل بشم به اینترنت(با یوزر پسورد جفتشون)
ولی الان از تو خانه با یوزر پسورد مغازه نمیتونم کانکت شم و ارور691 میده وتو مغازه هم نمیتونم با یوزر پس خانه وصل بشم.
میخواستم ببینم برای شما هم جدیدا این مشکل بوجود آمده یا نه و آیا راهی برای حل مشکل هست
به نمایندگی شهرمون زنگ زدم گفت نمیشه در صورتی که قبلا میشد؟؟؟
Last edited by toraj; 04-05-2014 at 23:57.
ساعت خواب یک دو یا سه سال میشه که این قابلیت رو برداشتن البته اگه درخواست بدی که مک آدرس رو بردارن شاید بشه بازم بپرس![]()
سرعت شبانه یک مگ امشب :
![]()
امشب فقط برای منه که سرعت دانلود از 30 بالاتر نمیره یا برای همه همینطوره ؟؟؟؟؟
برای من بین 23 تا 33 نوسان میکنه!
سرعت من بین ۱۴-۳۰ بالا پایین میره چند روزه ناو شکنام در ساعات روزانه به سختی کار می کنن حتی روزا هم خیلی صفحاتو نمیتونم باز کنم ویندوز هم دوباره ریختم فرقی نکرد نمیدونم باز دارن چه غلطی میکنن
بالاترین سرعت صبانت در این چند ماهی اخیر به خدا حرف اول میزنه تو بین شرکتها
طوفان میکنه تو سرعت
سرعت شبانه از 11 تا 34 کیلو بایت وای عجب سرعتی![]()
Last edited by reza 07; 06-05-2014 at 03:55.
سرعت دانلود 34 کیلوبیت شبانه 6 مگ مشهد 570 کیلوبیت افت سرعت پیدا کرده امشب![]()
من نمیدونم واقعا به این دروغگوها چی بگم پشتیبانی میگه به خاطر تعمیرات در مرکز افت سرعت داریم ولی به محض رد شدن از ساعت 7 صبح دوباره سرعت ها درست شد الکی سرعت شبانه رو کم کردن تا کسی ترافیک مصرف نکنه بعدمیگن تعمیرات بابا ما دیگه دست این شرکت های اینترنتی رو خوندیم از شاتل گرفته تا الانم که صبانت فقط به فکر جیبشون هستن نه مشتری![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)