تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1051 از 1135 اولاول ... 515519511001104110471048104910501051105210531054105510611101 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,501 به 10,510 از 11349

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

اگه نباشه جاش خالی می مونه armindevile's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    بخشی از گیربس th350 به نام -direct کلاچ -قطعاتش را از قبیل snap رینگ +صفحه plate +صفحات کلاچ+استیل کلاچ --را بررسی کردم

بعد از باز کردن snap رینگ +صفحه plate +وضعیت صفحات کلاچ واستیل کلاچ =

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. 2 کاربر از armindevile بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

سلام دوستان
    کسی تجربه نصب موتور صندلی سمند یا خودرو دیگه ای رویه گیربکس صندلی کادیلاک داره؟

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

پدال گاز در قسمتی گیر می کنه مثلا تو سرعت 50 انگار پدال به کف چسبیده چه کار باید کنم
    گیر کردن پدال گاز سه دلیل ممکنه داشته باشه:

مجموعه پدال گاز ( که در زیر پای راننده و در اتاق نصب شده) دارای ایرادی است

سیم گاز دچار مشکل شده

ایراد در کاربراتور

برای بررسی هر کدام بهتره که در ابتدا سیم گاز را از خروسک کاربراتور ( یا همان اهرم کاربراتور ) جدا کنید و بعد با دست اهرم کاربراتور را حرکت بدید و ببینید آیا در کل مسیر حرکت دچار گیر و مشکلی میشه؟
    اگر بله ، پس باید این گیر را رفع کنید که ممکنه از دریچه های کاربراتور( میل پولکی) و یا همان بخش ضمائم و خروسک و لینکهایی که با بقیه بخشهای کاربراتور داره باشه.
    اینجا تصویر کاربراتور 4 دهنه است که روی هشت سیلندر نصب میشه اگر نوا دارید بازهم میل پولکی و خروسک را چک کنید البته کاربراتور ساده تر تک دهانه نوا مشکلات گیر کردن کمتری داره

سیم گاز را از روی پدال جدا کنید و در بیرون به دقت بررسی کنید و ببینید آیا کابل آن به راحتی در داخل روکش حرکت میکنه؟
    آیا گیر و وقفه ای داره؟
    اگر بله ممکنه به دلیل فرسودگی، چند رشته از سیمهای کابل در داخل روکش پاره شده و به داخل دیواره روکش گیر میکنه و همین باعث گیر کردن پدال گاز میشه که در این صورت باید سیم گاز را تعویض کنید.
    با روغندان مقداری روغن به داخل سیم گاز بزنید و به صورت عمودی نگه دارید تا روغن به تمام بخشهای داخل سیم برسه. با این کار احیانا اگر زنگ زدگی و خشکی باعث گیر کردن شده باشه، برطرف میشه.

پدال گاز را با دست از ابتدا تا انتها حرکت بدید و باز بررسی کنید آیا گیر و وقفه ای داره؟
    اگر بله ممکنه دلایلی مثل ایراد در لولای پدال گاز، یا حتی گیر کردن به بخشی از موکت یا لاستیک کفپوش اتاق باعث این قضیه شده باشه.

یک مورد دیگه که بازهم احتمال هست، گیر کردن سیم سبقت( در مدلهای گیربکس اتوماتیک) است که باعث میشه خروسک گاز کاربراتور و در نهایت سیم گاز و پدال گاز هم مشکل پیدا بکنه. اگر ماشین شما اتوماتیک است، این مورد را هم چک کنید و با بررسی حرکت نرم و روان سیم سبقت( مثل سیم گاز) مطمئن باشید که ایرادی نداره.

5. 6 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سلام مجدد خدمت دوستان خودم

در ادامه کارهای گیربکس فرصتی پیش اومد و اقدام به جمع کردن کامل گیربکس 350 کردم.

شفت خروجی گیربکس نیاز به بررسی و سرویس داشت.
    همانظور که گفتم بنده مشغول دو تا یکی کردن گیربکس بودم و تصمیم این بود که از یک گیربکس سی 6 350 که کم کار بود ولی کیت میخواست و گیربکس خودم که چندین بار بازسازی شه بود و به لحاظ فنی از حالت استاندارد خارج شده بود یک گیربکس سالم جدا کنم و جمع کنم.
    نهایتاً پوسته گیربکس خودم استفاده شد. کاسه های کلاچ و دنده ها همه از گیربکس سی 6 استفاده شد ولی شفت خروجی گیربکس سی 6 کوتاه شده بود و به همین علت شفت های خروجی کاملا خورد شدن و دنده های شفت بریده شده روی شفت سالم گیربکس خودم نصب شد.
    همانطور که در عکس زیر میبینید شفت خروجی هر دو گیربکس کنار هم هستن و اختلاف اونها مشخصه...

و اما در ادامه یک سیستم یکطرفه کننده مثل دنده یک در این بخش هم وجود داره که اون هم دارای مشکلاتی در گیربکس سی 6 بود که با نمونه سالم گیربکس خودم تعویض شد.

خب این تا اینجا
    در ادامه و در پست بعدی تکمیل مراحل گیربکس رو با هم خواهیم دید...
    ارادتمند همه دوستان
    Last edited by MJ1970; 27-05-2019 at 06:45.

7. 7 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

و اما در ادامه:

همونطور که میدونید انجام هر کاری به صورت حرفه ای نیاز به ابزار زیادی داره که خب در دسترس من نیست.
    ناچاراً گاهی مجبور میشم ابزاری بسازم و یا از روشهای دیگه استفاده کنم.
    برای جمع کردن گیربکس باید گیربکس روی یک جای بلند ایستاده قرار داده بشه تا بشه قطعات رو داخل اون قرار داد.

برای اینکار من از لبه دو عدد سطل معمولی استفاده کردم.

و به ترتیب تمام قطعات نصب شد و گیربکس جمع شد.در واقع دیشب همه کارها انجام شد به این دلیل که قبلا قطعات داخلی سرویس شدن و آماده بودن.
    و اما ساعت گیربکس هم دو عدد داشتم ولی از ساعت گیربکس سی 6 استفاده کردم چون خیلی کم کار تر بود ولی رسوب و کثیفی زیادی داشت که با زحمت زیاد شستشو و روانسازی شد.
    پمپ گیربکس خودم هم اورسایز شده بود و به همین علت از پمپ گیربکس سی 6 استفاده شد چون فابریک بود.

و اما نمایی از گیربکس جمع شده...

و نهایتا کارتل گیربکس هم نصب شد و تمام

Last edited by MJ1970; 27-05-2019 at 07:00.

9. 7 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه SaEiD_MaFiA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    بهبهان

پيش فرض

سلام اقا سعید
    خواهش میکنم
    قطعات را چند خریدید؟وساخت کجاست ؟
    سلام خوبی؟
    لوازم هر دوسمت ( یعنی برای هردوچرخ جلو) شد 40هزارتومن (درتاریخ 3/اردیبهشت/98)
    اهواز خریدم
    خیابون 24متری روبروی پمپ بنزین - بابک توانفر (فروشگاه شورولت پارت اسمشه فک کنم) البته این آقا بابک هم آدم منصف و کار بلدی هستش هم اینکه همه حتی شهرهای اطراف هم میشناسنش.

11. 2 کاربر از SaEiD_MaFiA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه armindevile's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام خوبی؟
    لوازم هر دوسمت ( یعنی برای هردوچرخ جلو) شد 40هزارتومن (درتاریخ 3/اردیبهشت/98)
    اهواز خریدم
    خیابون 24متری روبروی پمپ بنزین - بابک توانفر (فروشگاه شورولت پارت اسمشه فک کنم) البته این آقا بابک هم آدم منصف و کار بلدی هستش هم اینکه همه حتی شهرهای اطراف هم میشناسنش.
    سلام
    ممنونم
    البته من تهران هستم ----بعد اگر تونستید عکس از اورهال کردن قرار بدید
    با تشکر فراوان

13. این کاربر از armindevile بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه BJN_CAR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2019

پيش فرض

برای درک بهتر وظیفه و چگونگی کارکرد توربین و انواع مختلف آن، توصیه میکنم این بخش از مقاله "گیربکسهای اتوماتیک سری 700 ( بخش 9 )" را مطالعه کنید.

روشهای گوناگونی برای ترمیم داشبرد ، بر اساس مقدار صدمه و جنس داشبرد وجود داره که از بازسازی کامل با فیبر شیشه ، تا روکش کردن ساده است. البته ترمیم ترکهای جزئی و یا حتی بزرگتر از حد معمول ، بدون نیاز به باز کردن و ترمیم کامل داشبرد امکانپذیر هست، منتها ماده مورد نظر برای ترمیم را باید به دقت انتخاب کرد تا بهترین نتیجه را بده.

در بخشهای قبلی این کلوپ بعضی از دوستان اقدام به ترمیم داشبرد کرده بودن که به نظر میرسید موفقیت آمیز بوده، و از موادی مثل خمیر پلاستیک( که با نامهای تجاری " زل " و یا " قوام" در بازار موجود هست) تا انواع رزینها و چسبهای گوناگون استفاده شده بود، ولی اینکه دوام کار تا چه حدی بوده، اطلاع ندارم، اما شاید بد نباشه برای انجام یک ترمیم ساده و کم هزینه با یک ماده قابل دسترسی و بسیار با دوام، از " خمیر دو قلو جلاسنج" استفاده کنید.
    این خمیر که مثل چسب دو قلو به صورت دوتایی در یک بسته وجود داره، به نسبت مساوی با هم مخلوط و بعد در محل استفاده میشه ( طیف وسیعی از موارد قابل استفاده وجود داره که بستگی به محل و نوع نیاز فرق میکند) و من بارها از این محصول استفاده کرده و بسیار راضی هستم( البته در داشبرد استفاده نکردم)
    دستورالعمل بسیار ساده است و در بروشور نوشته شده و فکر میکنم بعد از استفاده، شما هم قابلیتهای خوب این محصول را ببینید بخصوص نوعی که دیر خشک میشه( دارای قوطی مشکی رنگ) این فرصت را میده تا اشتباهات و تغییرات لازم را در محل کار انجام بدیم.

بعد از پر کردن ترک با این خمیر، با استفاده از یک شیئی که سطحی مشابه سطح داشبرد با همان زبری و نقش را داره، روی بخشهای ترمیم شده فشار بدید تا علاوه بر همسطح شدن با بقیه سطح داشبرد، شکل و شمایل مشابه با بقیه نقاط داشبرد را پیدا کنه، سپس بعد از خشک شدن، با استفاده از رنگ مناسب با داشبرد، محل را با قلم مو و با دقت رنگ کنید. ( احتمالا ممکنه بشه رنگ را با خمیر ساخته شده مخلوط کرد تا خمیری با همان رنگ داشبرد داشته باشیم، ولی قبل از انجام کار با مقدار کمی آزمایش کنید و ببینید آیا کیفیت لازم را داره یا خیر؟)

مرسی آقا کامارو چقدر قشنگ توضیح دادین خوب حالیم شد مخصوصا عکسا خوب بودن بعد من الان میخواستم بگم اون مقاله و چیزا که نوشتین از قسمت اولش باید بشینم بخونم از جایی نوشتین یا خودتون؟
    آخه خیلی قشنگ نوشته شده و من که بلد نیستم الان واضح میتونم برای یکی دیگه که بلد نیست توضیح بدم که چی به چیه
    به این میگن توضیح دادن که آدم قشنگ میفهمه داستان چی بوده
    الانه دیگه فهمیدم که با انگشت زدن نیمشه فهمید که این توربینه سالمه یا خرابه

آقا این عکسه که گذاشتی رفتم نشستم ترجمش کردم فهمیدم یارو داره با جونش قمار میکنه آخه همینجوری با آچار داره فنر ماشین سفت میکنه که در بره میزنه دک و پوزش اوراق میشه!!!
    خدایشش منو یاد تعمیرای بعضیا انداخت اینجوری کار میکنن...!!!

آقا mj1970 شما واقعا معرکه ای بخدا....!!

بابا ایول گیربکسها باز کردی تعمیر کردی ابزارش هم ساختی اینقده تمیز بستی آدم کیف میکنه نگاش کنه
    ایشالله ببندی رو ماشینت باش دور بزنی سرحال باشه
    راستیاتش اولش روم نمیشد بگم اما الان دیگه بگم اگه یهب ار کسی خواست گیربکس ماشینش درست کنه بگم بیاد شما درستش کنی؟ آخه به کس دیگه اعتماد نیست آقا میزنن هم خرابتر میکنن هم میدزدن آدمن نمیدونه چیکار کنه؟
    سلام
    بخشی از گیربس th350 به نام -direct کلاچ -قطعاتش را از قبیل snap رینگ +صفحه plate +صفحات کلاچ+استیل کلاچ --را بررسی کردم

بعد از باز کردن snap رینگ +صفحه plate +وضعیت صفحات کلاچ واستیل کلاچ =

سلام آقا آرمدومبیلی جون چطوری رفیق؟!
    تحویلمون نمیگیری جواب سوالمو که ندادی آقا کامارو جات جواب داد
    میگم من الانه از این کارا که روی این گیربکسه میکنی چندتا سوال دارم خاهشن جواب بدی ممنونتم
    الانه این گیربکسه که این چیزاشو برسی کردی چطوریه و کجاش خرابه کجاش سالمه؟
    بعد ببخشیدا شرمنده الانه این گیربکس مگه باز نشده؟ پس چرا روغنی نیس؟
    روغناشو تمیز کردی؟ اگه آره پس چرا روی خاک و زمین داری میذاریش؟!
    اونوقتی بعد با همین خاکا و آت و آشغالا دوباره میبندی و میدی دست یارو؟!
    خب ببخشیدا شما اوستایی ولی میگم یه نیگا به رو دست آقا mj1970 بنداز ببین چقده تمیز مرتب کار کرده آدم حض میکنه بخدا
    میزکارش و جایی که کار میکنه از اتاق دکترا و تخت عملشون هم تمیزتره
    بعد شما همینجوری اینارو ولو کردی رو زمین خاکی بعدا با یه بیل خاک هم میبندیشون اونوقتی درست کارم میکنن؟!
    شرمنده ها اینارو اون منوحالت گفته اینجوری برسی کنی؟
    Last edited by BJN_CAR; 27-05-2019 at 21:58.

داره خودمونی میشه SaEiD_MaFiA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    بهبهان

پيش فرض

سلام
    ممنونم
    البته من تهران هستم ----بعد اگر تونستید عکس از اورهال کردن قرار بدید
    با تشکر فراوان
    رو چشم حتما

16. این کاربر از SaEiD_MaFiA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه BJN_CAR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2019

پيش فرض

مسائلی در مورد سیستم ترمز میگم که درmanufacturer کاتولیگ خودروهای امریکایی نوشته هست

برای بازدید ترمزهاو نحوه تمیز کردن کالیپر ترمز و master cylinder
    شیر تقسیم یا
    break combination valve -
    pressure bleeder= نحوه هواگیری با فشار سنج psi
    break combination valve چراغ اخطار ترمز

نکته = از هرگونه مواد ی مثل گازوئیل -نفت سفید و غیره برای تمیز کردن خودداری بشه=

تمام قطعات سیستم ترمز بجز اورینگها و دیافراگم پوستر ترمز و داخل هوزینگ قطعات MASTER CYLINDER با مواد شستشو به نام الکل ALCOHOL DENATURED یا اگر هم موجود نباشه الکل معمولی صنعتی تمیزو شستشو و با پمپ باد خشک
    سلام آقا آرمیاندالببی میگم این قضیه ترمزا که اون موقع نوشتی همینجوری میگشتم پیداش کردم بعد ما از مکانیکا پرسیدیم میگن الکل لوازم خراب میکنه آب بهتره بعد تمیز کنن خشک کنن پس چرا اون manufacturer کاتولیگ شما اینجوری نوشته؟ میشه اینو هم ترجمان کنی منوفاکتور کاتولیگ یعنی چی؟

سلام دوست عزیز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در مورد چراغ روغن اول فشنگی روغن باید بررسی بشه بعد شاید اویل پمپ کثیف شده باید باز بشه و تمیزبشه و نحوه بستن و تنظیم کردن اویل پمپ هم مراحل خاص خودش راداده

میتونی وایر های شمع را جدا کنی از روی شمع البته منظورم ماشین روشن نشه و استارت بزنی ببینی چراغ روغن چند ثانیه تاخیر داره تا خاموش بشه تا فشار اویل پمپ مشخص بشه

بازم سلام آقا آرمیندهردمبیلی جون
    میگم شرمنده ها شما خودت اوستایی بعد اینو که گفتی باید وایر شمعیا باز شه تا موتور روشن نشه از یه مکانیکی پرسیدم اونم اینجوری زد زیر خنده
    مام اینجوری شدیم که داستان چیه؟؟!!
    بعد گفت کی اینو گفته؟!
    منم گفتم یه جایی خوندم گفته تو منوحال آمریکن مهندسی یو اس آ اینجوری نوشته بوده

اونوختی بود که گفت بیا خودت ببین داشتان چیه؟!
    بعد رفتیم سر یه ماشین پراید بود و یه ماشین دیگه هم نیسان آبی و یکی دیگه هم وانت مزدا از این دوکابینه ها سر هرکدوم رسیدیم زودی یه سیم از اون یارو دلکو واز کرد و گفت حالا استارت بزن منم هرچی زدم روشن نشد بعد گفت حالا این درسته یا اینکه همه سر شمعیا باز کنی بعد حتما قاطی کنی که چی به کیه و کلی طول بکشه؟؟!!
    آقا مام دیدیم راست میگه اینکه یه سیم زودی باز کنی ببندی که خیلی راحتتره که بخای همه سر شمعیا باز بسته کنی سیماش قاطی شه
    گفت اونی که اینو گفته شاید بلد نیست برو بهش بگو یاد بگیره
    خلاصه شرمنده شمام نشیم اما خاستم بگم که هم یه چیزی یاد گرفتم شمام یاد بگیری دیگه لازم نشه همه سر شمعیا باز بسته کنی

18. این کاربر از BJN_CAR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •