امروز ثبت شکایت کردم تا 2 هفته دیگه تو سازمان تنظیم مقررات شکایت کنم، غیر از اینم نمیدونم دیگه چی کار کنم![]()
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
امروز ثبت شکایت کردم تا 2 هفته دیگه تو سازمان تنظیم مقررات شکایت کنم، غیر از اینم نمیدونم دیگه چی کار کنم![]()
Last edited by anjel1985; 26-04-2013 at 06:10.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by anjel1985; 26-04-2013 at 06:11.
فقط توی سازمان رادیویی شکایت کن تو یه روز جوابتو میدن
سلام دوستان
من میگم وقتی با یک سرور خارجی سرعتش 200 الی 300 هست و با یکی دیگه به زور تا 60 میره ( اینو با آپلود باز تست کردم . سرور شماره 102 سرعتش پایین بود ولی سرور شماره 69 بالا ) احتما یکی از خطوط اینترنتی که وارد ایران میشه از کار افتاده که اینطوری میشه . فقط همینو میشه ازش اثتنبات کرد .
این دوتا لینک رو تست کردم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .uploadbaz.com:182/d/eypzmgxsjfg5uro62daebppqdqaesa34jzlh6arvqhiepgzfev hdaiax/Fringe.S05E09.720p.Bestmoviez.mkv
و
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .uploadbaz.com/files/1/pnhgar3tewm5r9/Fringe.S05E07.720p.Bestmoviez.mkv
من دو تا سرویس دارم . یکی شاتل و دومی آسیا تک . هر دوتا این مشل رو پیدا کردن . هردو پینگش با سرور دبی 400 و سرعت دانلودش بالاتر از 30 نمیره . ولی سرعت بقیه جاهاش بالاست
یک مقدار صبر داشته باشید ، حتما مشکل کشوری پیش اومده . این همه با سرعت بالا دانلود کردید نگفتین دستش درد نکنه ، حالا که یک مشکل پیش اومده نمیتونید تحملش کنید
( چه جوی گرفت منو)
Last edited by morti18; 26-04-2013 at 11:17.
دوستانی که 2 مگ نا محدود دارن سرعت دانلودشون تو روز چقدره؟
سلام .
یکی از دوستانم برای اولین بار میخواست وارد اینجا : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بشه تا بفهمه که چقدر ترافیک مصرف کرده !
ظاهرا وقتی ادامه رو میزنه وارد نمیشه . فکر میکنم یوزر یا پس رو فراموش کرده یا اشتباه میزنه . آیا راهی هست که بشه دوباره وارد شد ؟ ( یوزر ، پس مشخص بشه ؟ )
ممنون
Last edited by ALI . R; 26-04-2013 at 12:31.
دقیقا کجا نوشته؟تو برگه ماده ها ، یه جاش هست نوشته اگه بیش از حد استفاده کنین و الگوی مصرف رو رعایت نکنین سرویستون قطع میشه!!![]()
اگر پسورد یادش رفتهظاهرا وقتی ادامه رو میزنه وارد نمیشه . فکر میکنم یوزر یا پس رو فراموش کرده یا اشتباه میزنه . آیا راهی هست که بشه دوباره وارد شد ؟ ( یوزر ، پس مشخص بشه ؟ )
زنگ بزن پشتیبانی
دوست عزیز شما چندین دفعس اینو میپرسی!
همه اینو دیدن! اگه شما میخوای فرض کنی که نیست ، هر طور راحتی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عجب کیمیایی!!! کیمیایی اعصاب خوردی!
سرعت دو مگ محدود منم رو 1 تا 5 کیلوبایته!!!!!!!!!!!!!!! خاک بر سر این شرکت
دوستان برنامه ایی برای مدیریت کانکشن هست؟ مثلا بفهمی چقدر دانلود کردی یا آپلود کردی ؟ و گراف دانلودم داشته باشه!
ممنون اگه لینک دانلودشو پیام خصوصی کنید....
Last edited by ShadowDragon; 26-04-2013 at 14:20.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)