تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1051 از 1081 اولاول ... 51551951100110411047104810491050105110521053105410551061 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,501 به 10,510 از 10803

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky || آرشیو شماره 1 ||

Deutsch | Active member omid-p30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

ببینید طبق اون لینکی که گذاشتید من دو تا فولدر رو به لیست سفید اضافه کردم و اپلای کردم و تیک include subfolder رو هم زدم.
    پس دیگه محتویات اون تا دوفولدر نباید اسکن بشن یا اگر شدن نباید پاک بشن دیگه؟
    در اینجا منظورم فولدر خود نرم افزار و کرک نرم افزار نارسیس هست که توی فولدر کرکش که به لیست سفید اضافه کرده بودم کرک رو کپی کردم ولی پاکش کرد!
    و چند تا از فایل های خود نرم افزار رو بعد از کرک پاک کرد که باعث شد نرم افزار از کار بیفته و مجبور باشم دوباره نصبش کنم.
    طبق اون پست، فولدر نصب برنامه و یا حاوی کرک اسکن نمیشند، اما هنگام اجرای برنامه و یا کرک با گارد فعال کاسپر مواجه میشند، که برای اضافه کردن فایل های اجرایی به لیست سفید هم، اون پستم رو ویرایش کردم و روشش رو گفتم.

ضمنا بعد از تعیین لیست سفید برای فولدر هایی تعیین شده، اگر کرک رو از اون پوشه به جای دیگه منتقل کنید طبیعتا دوباره مشمول اسکن قرار میگیره.

2. این کاربر از omid-p30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

طبق اون پست، فولدر نصب برنامه و یا حاوی کرک اسکن نمیشند، اما هنگام اجرای برنامه و یا کرک با گارد فعال کاسپر مواجه میشند، که برای اضافه کردن فایل های اجرایی به لیست سفید هم، اون پستم رو ویرایش کردم و روشش رو گفتم.

ضمنا بعد از تعیین لیست سفید برای فولدر هایی تعیین شده، اگر کرک رو از اون پوشه به جای دیگه منتقل کنید طبیعتا دوباره مشمول اسکن قرار میگیره.
    البته فکر کنم در قسمت تراست زون نباید تیک گزینه threats type رو بزنیم چون من یه بار دیگه هم پوشه کرک و هم پوشه محل نصب برنامه رو به قسمت تراست زون اضافه کردم ولی این بار فقط گزینه object رو تیک زدم و برنامه و کرکش رو نصب کردم و دیگه انتی ویروس عکس العملی نشون نداد.
    و دیگه نیازی به اعمال عکس چهارم و پنجم که گذاشتید نشد.هر چند اون موارد رو هم انجام دادم ولی باز درست نشده بود و فقط با برداشتن تیک threats type مشکل حل شد.

در مورد کند شدن سیستم هم ورژن های قبلی کسپر هم همینطورین؟چون سیستم من هم نسبتا قدیمی هست و رم و سی پی یوم پایینه.قبلا ناد 4 داشتم زیاد سرعت عملکرد سیستمو پایین نمیاورد.به نظرتون اگر همون ناد یا یک انتی ویروس دیگه نصب کنم از این لحاظ بهتر نباشه؟

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

البته فکر کنم در قسمت تراست زون نباید تیک گزینه threats type رو بزنیم چون من یه بار دیگه هم پوشه کرک و هم پوشه محل نصب برنامه رو به قسمت تراست زون اضافه کردم ولی این بار فقط گزینه object رو تیک زدم و برنامه و کرکش رو نصب کردم و دیگه انتی ویروس عکس العملی نشون نداد.
    و دیگه نیازی به اعمال عکس چهارم و پنجم که گذاشتید نشد.هر چند اون موارد رو هم انجام دادم ولی باز درست نشده بود و فقط با برداشتن تیک threats type مشکل حل شد.

در مورد کند شدن سیستم هم ورژن های قبلی کسپر هم همینطورین؟چون سیستم من هم نسبتا قدیمی هست و رم و سی پی یوم پایینه.قبلا ناد 4 داشتم زیاد سرعت عملکرد سیستمو پایین نمیاورد.به نظرتون اگر همون ناد یا یک انتی ویروس دیگه نصب کنم از این لحاظ بهتر نباشه؟
    بله، در اون پست نوشته بودم که فقط گزینه Object رو تیک دار کنید. به فقطش دقت نکرده بودید ظاهرا.

ورژن های جدید کاسپر همیشه سبک تر از قبل هستند و اگر قصد استفاده از کاسپر رو دارید فقط از ورژن آخر استفاده کنید.

بله محصولاتی مثل ناد، آواست، نورتون و آویرا سبک تر از کاسپر هستند.

5. این کاربر از omid-p30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

دوستان
    میخوام دسترسی دیکشنری babylon رو به اینترنت کاملا بلوک کنم...چکار باید کرد؟؟
    راستی...
    چرا فایروال کسپر موقع اتصال هیچ نرم افزاری به اینترنت از من اجازه نمیگره؟؟چکار کنم که از من برای دسترستی هر نرم افزاری به اینترنت اجازه بخواد؟؟

آخر فروم باز SevenCity's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

برای استفاده از فقط kav اینو:
    Kaspersky Anti-Virus 2012 12.0.0.374 Final
    باید نصب کنم؟

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

دوستان
    راستی...
    چرا فایروال کسپر موقع اتصال هیچ نرم افزاری به اینترنت از من اجازه نمیگره؟؟چکار کنم که از من برای دسترستی هر نرم افزاری به اینترنت اجازه بخواد؟؟
    من الان کاسپرسکی ندارم.ولی از تو قسمت Application Control فایل (ها) ی مربوط به بابیلون رو پیدا کنید و از یک قسمتی که داره براش تعیین کنید که هر وقت خواست وصل بشه بلاک کنه یا ازتون سوال کنه.شرمنده که نمیتونم کامل توضیح بدم.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اصـــــــــــــفهان وضعیت:Deactivated

پيش فرض

دوستان
    راستی...

خب این برمیگرده به قسمت تنظیمات پروتکشن

سربرگ PROTECTION GENERAL

تو تنظیماتش یه گزینه داره که زیرش نوشته NO DELETE SUSP

اون تیکا بردار / ازت سوال میکنه ردیف

تیکه

SELECTE action automatically

را بر دار / ردیف میشه کارت

فایروالتا با زدن این ]چند تا تیک امن تر بکن

این پست هم یه نیگا بندازی / بد نیست !

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by Karkas20; 07-01-2012 at 11:58.

10. 5 کاربر از Karkas20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

برای استفاده از فقط kav اینو:
    Kaspersky Anti-Virus 2012 12.0.0.374 Final
    باید نصب کنم؟
    بله، برای نصب نسخه آنتی ویروس که بدون فایروال هست همین رو نصب کنید.

12. 3 کاربر از omid-p30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

دوستان چند وقتیه وقتی ویندوزم بالا میاد کسپر این پیغام را میده باید چی کار کنم؟

آخر فروم باز Lamanta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ™Tehran

پيش فرض

سلام بچه ها
    کسپر من امروز خود به خود قرمز شد
    این پیغام ها رو میزنم هرچی هم میزنم این گزینه ها رو درست نمیشه :

Enable رو میزنم درست نمیشه....چیکار کنم ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •