آخه تا کی pes 12 بازی نکنم
![]()
دوستان عزیز لطفا اینقدر افسوس نخورید.قبول کنید اشتباه کردین.
خرید ps3 به خاطر اینکه ه ک شده بود اشتباهه.چون این کنسول به طور دائم ه ک نمیشه.
سونی خیلی رو این مسئله حساس هست و نمیزاره ه ک به طور دائم اتفاق بیافته.
پس یا ایکس باکس بخرید یا اورجینال بازی کنید.البته ماکرو هم دیگه داره مثل سونی جلوی ه ک رو میگیره با گذاشتن قفل و مسیر های امنیتی جدید و جدیدتر و ...
درست یادم نیست کی بود ولی یکی از همکارای استاد میکامی میگفت: ps3 مثل خودروی اسپرتی هست که هر کسی نمیتونه ازش استفاده کنه.
به امید موفقیت و از بین رفتن تمام ه ک های دنیا![]()
Last edited by alipsp; 09-10-2011 at 21:07.
حق با alipsp هست . من 2، 3 ماه هم نمیشه که ps3 گرفتم . الان آپدیتش 3.60 شده و هیچ بازی کپی نمیخونه و باید بازی ارجینال تهیه کنم و ارجینال بازی های جدید هم از 50 تومان کمتر نیست . این هکرها هم اصلاً -- نمیکنن ! حق هم دارن چون کار سختیه با این فایروال های امنیتی سونی .
خارجی ها چه راحت بازی میکنن و حالشو میبرن و ما جهان سومی ها تو کف -- و.. ! ای خدا آخه انصاف نیست !
چرا اينجوري شدين هي مياين ميگين اينو نمي تونم بازي كنم اونو نمي تونم صبر كنيد يه ذرهمي خواي FIFA بازي كني يا PES برو رو PC دسته PS3 هم وصل كن حالشو ببر
![]()
درست می گی . ولی اگه می خواستم دسته وصل کنم و کلا روی pc بازی کنم . ps3 نمی گرفتم. یکی اگه بتونه یه آمار دقیق بده در مورد -- جدید ممنون می شم.
يه كامپيوتر درست و حسابي داشته باشي حله تازه من ميگم با خود دسته ي PS3 نه دسته ي ديگه
تاريخ براي هك جديد 20October حالا ببينيم اون موقع چي ميشه![]()
Last edited by shahin_mp3; 09-10-2011 at 22:58.
يكي از دوستان چند وقت پيش بود كه اخبارشم از PS3 HACKS بود كه يه ويديو هم گذاشته بود كه ما هم گفتيم از اين ويديو ها زياد تو نت هست يادت اومد ؟
اونکه تاریخش برای دل خوشی بود
فکر کردم خبر جدیدی شده
چقدر سخته صبر کردن تا 11 روزه دیگه که شاید تازه بیاد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)