من تا به حال این برنامه رو توی همین تاپیک 90 بار معرفی کردم ، یک دور مطالعه بفرمایید :
اینو دانلود کنید همه کاری براتون میکنه .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من تا به حال این برنامه رو توی همین تاپیک 90 بار معرفی کردم ، یک دور مطالعه بفرمایید :
اینو دانلود کنید همه کاری براتون میکنه .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام اخر کسی نگفت ارشیو بازیهای قدیمی از کجا گیر بیارم
عزیز چند صفحه رو مطالعه کنم؟؟؟؟
این تاپیک انقدر فعال و شلوغه که من پستهای خودمو پیدا نمیکنم
مگه دنبال چه بازی هایی هستی؟
هر بازی می خوای توی تاپیک دانلود بازی درخواست بده برات پیدا می کنیم
حالا اینا که گفتین کدوم گرافیکش از همه بالا تره من فکر کیکردم ps 1 گرافیک خوبی داره ولی تیکن خوده psp ; کیفیتش خیلی بهتر بود!!!!!!!!!!!!!!!
یه راهنمایی می خوام چطوری نقشه تهرانو رو psp بریزم لطف کنید راهنمایی کامل باشه (منظور گذاشتن لینک دانلود از این حرفا)
دوستان این call of duty هست برای psp ارزش دانلود داره؟
دوستان اگه میشه یک بازی معرفی کنید که شوتر باشه،کاور بگیره،نسبتا آسون باشه،Resistance نباشه!![]()
گرافیک خود psp از همه ی اینها بهتره چون همیشه شبیه ساز ها ی کنسول های ضعیفتر برای یه کنسول میاد مثلآ شبیه ساز ps3 برای ps1 نمیاد که .
نقشه ی تهران برای psp وجود نداره ولی شما میتونی شبیه ساز جاوا رو روی دستگاهت بریزی و نقشه ی تهران برای موبایل هارو روی دستگاهت اجرا کنی
لینک دانلود شبیه ساز جاوابرای psp
نقشه ی تهران برای موبایلم پره یه سرچ کنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه بازی فوق العاده کوتاه با کنترل سخت وگرافیک خوب بستگی داره از اکشن اول شخص تو psp خوشت بیاد یا نه اگه خوشت میاد دانلود کن اگه تجربه ی اولته یا خوشت نمیاد اصلآ دانلود نکن
دوستان اگه میشه درباره ی splinter cell که برای psp هست یک توضیحی بدهید.
ارزش دانلود داره؟
گرافیکش خوبه؟
ممنون!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)