جالب اینجاسا یه نفر یهویی میاد میگه من کارشناس ایرانسل هستم بدون درخواست دلیل و مدرک قبول میکنن که کارشناس ایرانسله تازه حرفای طرف رو به عنوان دلیل و مدرک هم نقل قول میکنند واسمون!
بعد ما چیزی که خود ایرانسل در مورد تخفیف بستهها اعلام کرده رو مینویسیم ازمون دلیل و مدرک میخوان!!!!
این یعنی چون من با طرز تفکر یه نفر دیگه مشکل دارم، ازش دلیل و مدرک بخوام اما در موتر دیگه هرکی هرچی گفت رو همینجوری قبول کنم.
دلیل و مدرک خواستن بسیار بسیار مناسب و پسندیده است.
اصلا بیشتر جهل موجود در جوامع ناشی از همین دلیل نخواستن و پذیرفتن بیدلیل و تحقیق هست.
مثلا از نظر من تلویزیون و اکثر فیلمها و... بیشتر باعث جهله تا دانایی چون نظرش روتحمیل میکنه و شما نمیتونی بهش بگی
چرا؟!
اما درکل ای کاش برای همه چیز و از همه کس دلیل و مدرک بخوان.
چون اینطور دلیل خواستنی به درد نمیخوره چراکه هدف اصلی تخریب طرف مقابل هست نه پی بردن به دلیل.
این از اعلامخود ایرانسل
که تخفیف به مناسبت دههی فجر بوده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اینم که خود ایرانسل نوشته:
%۵۰ تخفیف ویژه بستههای اینترنت، تمدید شد!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا سوال اینجاست شما برو به صورت رندوم از ۱۰ نفر توی خیابون بپرس وقتی میگن تخفیف فلان چیز تمدید شد، آیا منظور اینه که قیمتش بعد از مدتی به حالت قبل بر میگرده با خیر؟!
از بچهی ۲ ساله تا پیر مرد ۹۹ ساله ببینید چه جوابی میدن.
حالا اصلا این به کنار، ایرانسل که اینترنت ۱ ماهه ۵۰۰ مگابایت رو میده ۱۰ هزار تومان.
چهطوری میاد ۱ ماهه ۵ گیگابایت رو بده ۲۰ هزار تومان؟!
اصلا این دو مورد هم به کنار، آیا اگر قرار باشد قیمتها همیشه اینطوری باشه، کلمهی تمدید معنا دارد یا خیر.