تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1050 از 1421 اولاول ... 5055095010001040104610471048104910501051105210531054106011001150 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,491 به 10,500 از 14206

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان مازندران

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

سلام
    پست اول آپدیت شده
    با تشکر از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    فکر کنم دیر اطلاع رسانی کردم
    ببخشید

2. این کاربر از Armin.Computer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Mehr one's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    Babol

پيش فرض

یعنی شما داشته باشین اینو :
    از ساعت 01:00 تا 07:00 هم سرعت محدود میشه و هم n بار اینترنت قطع و وصل میشه (واسه من هر 10 ثانیه یه بار) . یعنی عملا دوباره دارن یه بازی جدیدی رو شروع می کنن . شما میگین چیکار کنیم ؟!
    من از ساعت 03:00 تا حالا دارم همش این دو تا اتفاقو می بینم . همه جا محدود می کنن یا حداقلش تایم رایگانو کم می کنن . حالا اینارو باش هم زمان دارن هر دو تارو اعمال می کنن . الان دو شبه از این بلاها دارن سر من یا بهتره بگم ما میارن .

Last edited by Mehr one; 04-11-2013 at 07:40. دليل: یرو بابا

داره خودمونی میشه Mehr one's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    Babol

پيش فرض

همه چیز دوباره به شرایط عادی برگشت . حالا با خیال راحت دانلود کنید و لذت کافی را از این گونه خدمات بهره مند شوید .
    ساعت 07:30 .
    اینجا بابل است صدای ما را از تهران می شنوید .

Last edited by Mehr one; 04-11-2013 at 07:38. دليل: الکی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

سلام دوستان
    سوال در مورد طرح مودم بی سیم رایگان مخابرات
    1-من الان بخوام در این طرح شرکت کنم چقدر باید اول پرداخت کنم؟
    2-من اگه بخام سرعت دانلودم بین 200 تا 300 باشه باید از کدام سرویس استفاده کنم؟که دانلود شبانه رایگان داشته باشه
    3-اگه طرح یکساله بگیرم مثلا این 17500 تومن که دادم و تموم شد حالا هرچی استفاده کنم مثلا یک گیگ بخرم حساب قبض تلفن من میشه =حساب قبض+4240 تومن؟
    4-ایا در این طرح هم تایم اوت و پینگ افتضاح هست؟
    خواهش میکنم جواب بدید منتظر هستم
    با تشکر

6. این کاربر از kasra12 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    *ایران*=*مازندران*=*آمل*

پيش فرض

سلام دوستان
    سوال در مورد طرح مودم بی سیم رایگان مخابرات
    1-من الان بخوام در این طرح شرکت کنم چقدر باید اول پرداخت کنم؟
    2-من اگه بخام سرعت دانلودم بین 200 تا 300 باشه باید از کدام سرویس استفاده کنم؟که دانلود شبانه رایگان داشته باشه
    3-اگه طرح یکساله بگیرم مثلا این 17500 تومن که دادم و تموم شد حالا هرچی استفاده کنم مثلا یک گیگ بخرم حساب قبض تلفن من میشه =حساب قبض+4240 تومن؟
    4-ایا در این طرح هم تایم اوت و پینگ افتضاح هست؟
    خواهش میکنم جواب بدید منتظر هستم
    با تشکر
    1-هیچی پول نقدی ازتون نمیگیرن و فقط پول سرویسنوت روی قبض میاد(حتی هزینه نصب هم نداره)
    2-سرویس 2 مگ 280 تا 300 هم شب و هم روز البته چند روزه که سرعتا دوباره کاهش پیدا کرده که بیشتر غروب ها هست
    3-نه ترافیک رو میتونی از تو پنلت به صورت آنلاین پرداخت کنی و روی قبض نیاد
    4-کلا مخابرات یعنی با تایم اوت و پینگ افتاضاح البته بعضی روز ها خوبه

8. 4 کاربر از hossein019940 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

1-هیچی پول نقدی ازتون نمیگیرن و فقط پول سرویسنوت روی قبض میاد(حتی هزینه نصب هم نداره)
    2-سرویس 2 مگ 280 تا 300 هم شب و هم روز البته چند روزه که سرعتا دوباره کاهش پیدا کرده که بیشتر غروب ها هست
    3-نه ترافیک رو میتونی از تو پنلت به صورت آنلاین پرداخت کنی و روی قبض نیاد
    4-کلا مخابرات یعنی با تایم اوت و پینگ افتاضاح البته بعضی روز ها خوبه

یعنی الان من برم مخابرات و مدارکم رو بدم تا ساعت 2 میتونم مودم رو بیارم خونه و از اینترنت چرت مخابرات استفاده کنم ؟در کل تا دو ساعت کارم راه میافته اگه خودمون بتونیم نصب کنیم که لزومی ندارن بیان تو خونه درسته؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

حسین جان یه سوال دیگه شرمنده مزاحم شدیم
    الان رو قبض چطور میاد .ایا مث قدیما که کارت اینترنت میگرفتیم علاوه بر کارت اینترنت پول تلفن هم میاد.
    الان میشه اصلا برم مدارکو بگیرمو خرید ترافیک رو از پنل مخابرات به صورت انلاین انجام بدم؟اگه تا یه سال ترافیکی اصلا نگیریم پس پول مودم رو چجوری میگیرن ؟ماهانه رو قبض میاد؟

11. این کاربر از kasra12 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    *ایران*=*مازندران*=*آمل*

پيش فرض

یعنی الان من برم مخابرات و مدارکم رو بدم تا ساعت 2 میتونم مودم رو بیارم خونه و از اینترنت چرت مخابرات استفاده کنم ؟در کل تا دو ساعت کارم راه میافته اگه خودمون بتونیم نصب کنیم که لزومی ندارن بیان تو خونه درسته؟
    ببین وقتی رفتی مرکز مخابراتیتون یه برگه بهتون میدن باید برین مخابرات مرکز تا مودموتونو بگیرن یا اگه برین مرکز ی ثبتنام کنین که چه بهتر.اصلا اونا نمیان تو خونه اگه نصب بلد باشی باید بگی که نصب رو خودم میکنم10 تومن رو ازت نگیرن.اونا یه سیستم دارن به اسم راهب که از اونجا برات تنظیم میکنن و هزینه نصب حضوری رو میگیرن
    حسین جان یه سوال دیگه شرمنده مزاحم شدیم
    الان رو قبض چطور میاد .ایا مث قدیما که کارت اینترنت میگرفتیم علاوه بر کارت اینترنت پول تلفن هم میاد.
    الان میشه اصلا برم مدارکو بگیرمو خرید ترافیک رو از پنل مخابرات به صورت انلاین انجام بدم؟اگه تا یه سال ترافیکی اصلا نگیریم پس پول مودم رو چجوری میگیرن ؟ماهانه رو قبض میاد؟
    ببین قبض هر دو ماه میاد تو مثلا اینترنت خریدی ماهی 17500 تومن در اصل باید ماهی اینقدر بدی ولی چون دوماه میاد دوتا 17500میاد یعنی هر وقت قبض مخابرات میاد فقط 35تومن پول نت میشه حالا پول تلفن هم میاد روش .البته یه قسمتی داره که پول نت رو جدا زده
    اره میتونی آنلاین هم ترافیک بگیری
    اینا طرح گذاشتن دیگه مودما رو ارزون میخرن ولی درسته زیاد سود نمیکنن ولی حداقل وقتی یه مشترک رو باهاش قرارداد یکساله بست سال دیگه دوباهر طرح میزان که همون مشترک دوباهر تمدید کنه یا اگرم یکساله نگرفت ماهانه شارژ میکنه اگه 10 نفر هم تو این جشنواره مشترک بگیرن باز براشون سود داره.چون آمار مشترکاشون بالا میره.اینا طرح های بالای 17500 تومن رو مودم میدن حساب کن با یه مشترک قرارداد یکساله ببندن با 17500 تومن بدون مالیات میشه 210 تومن که مودم رو اگه براشون برای هر مشترک 70 تومن در بیاد باز براشون میمونه
    اره هر دوماه رو قبض میاد
    Last edited by hossein019940; 04-11-2013 at 10:40.

13. 3 کاربر از hossein019940 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

دستت درد نکنه عزیز دل
    ولی الان یکی از این ..........گوشی رو برداشت میگه مشترک قدیمی هستی نمیتونی تو این طرح شرکت کنی.شایدم میدونن چه بلایی سرمون اوردن حالا نمیخان دوباره این بلاها رو متحمل بشیم و به مشترکین جدید که چیزی از اینترنت {ادیت} مازندارن سر در نمیارن بچپونن.
    خودت مگه مشترک قدیمی نبودی اقا حسین؟
    ممنون.
    Last edited by zed2; 04-11-2013 at 22:38. دليل: لحن نامناسب - تکرار نشود

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    *ایران*=*مازندران*=*آمل*

پيش فرض

دستت درد نکنه عزیز دل
    ولی الان یکی از این ..........گوشی رو برداشت میگه مشترک قدیمی هستی نمیتونی تو این طرح شرکت کنی.شایدم میدونن چه بلایی سرمون اوردن حالا نمیخان دوباره این بلاها رو متحمل بشیم و به مشترکین جدید که چیزی از اینترنت تخمی مازندارن سر در نمیارن بچپونن.
    خودت مگه مشترک قدیمی نبودی اقا حسین؟
    ممنون.
    حتی دوستام هم که سال قبل طرح کمپین داشتن دوباره رفتن مودم گرفتن.یا یکی از دوستان دیگه طرح یکماهه داشت هنوز نصف ماه نشده بود رفت ثبتنام کرد بهتره بری مرکز حضوری و بگی که میخوای قراردا یکساله ببیندی یعنی همین طرح جشنواره و بگی که مشترک مخابرات هم هستی
    خودت که میدونی کل استان مازندارن مخابراتاش یعنی کارمنداشن با هم هماهنگ نیست یا باید بری مرکزی حالشونو بگیری یا اگه متوجه میشن بفهمونیشون
    من حدودا 1.5 سال شایدم بیشتر که مشترکش هستم
    اینا چرت گفتن

16. 4 کاربر از hossein019940 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 14 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 14 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •