اینی که من میگم کلا به چیزی ربط نداره ولی اینجا همه همو داداش خطاب میکنن بعد تو خدمت عین کلم همو میفروشن![]()
البته میگم ببخشیدا من کلی گفتم نظرم به شخص خاصی نبود
چون تو خدمت از این موضوع ضربه زیاد خوردم گفتم![]()
اینی که من میگم کلا به چیزی ربط نداره ولی اینجا همه همو داداش خطاب میکنن بعد تو خدمت عین کلم همو میفروشن![]()
البته میگم ببخشیدا من کلی گفتم نظرم به شخص خاصی نبود
چون تو خدمت از این موضوع ضربه زیاد خوردم گفتم![]()
برای کفالت میشه اما پزشکی خیر
با تشکر
حسام
کلا قوانین معافیت پزشکی همینجوریه ، مثلا خود بنده برای چشم اقدام کردم ولی با توجه به مدرک معاف از رزم شدم
ریسکه و قوانین هم ساعتیه !!
خیر باید وضعیته تحصیلیت مشخص باشه یا فارغ شده باشی و یا انصراف تا بتونید برای معافیت پزشکی اقدام کنید
با تشکر
حسام
دوست خوبم ، شما از هر ارگان یا سازمانی که پذیزش یا امریه گرفتید جویا شید و جواب قطعی رو بگیرید
با تشکر
حسام
کسی در مورد رسته مخابرات ارتش که تهرانه چیزی میدونه؟ قضیه اش چیه؟ چیکار میکنن؟ صبح تا عصره یا تمام وقت؟
سلام
دوستان من بالاخره امروز رفتم پلیس+ 10 و دفترچه گرفتم ، کامل خوندمش ولی جواب یه سوالم رو نگرفتم
من برای معافیت پزشکی میخوام اقدام کنم (برای چشم)
صفحه 5 مدارک موردنیاز رو نوشته:
مدارک عمومی برای کلیه درخواستها :
1-برگ وضعیت مشمولین (برگه شماره 1 تکمیل شود)
2- برگ معاینه اولیه و واکسیناسیون مشمولین (برگه شماره 2 تکمیل شود)
و ...
من الان برگه 2 رو ببرم پیش دکتر عمومی؟ دکتر چشم پزشک ؟ یا ...؟ یا کار دیگه ای باید انجام بدم؟
برگ دوم رو ابتدا میبری پیش پزشک عمومی. بعد پزشک عمومی قسمت مربوط به چشم رو علامت میزنه و شما رو به کمیسیون پزشکی میفرسته که اونجا کامل و تخصصی بررسی میشه و جواب معافیت یا عدمش رو بهتون اعلام میکنن.
آخه دکتر عمومی اسم بیماری چشم و مسائل دیگه رو نمی دونه چون تو همین برگه شماره 2 قسمت پایین نوشته :
ماده بیماری ........ نوع بیماری .......
دکتر عمومی اینا رو نمی دونه ! چون چشمم ضعیف نیست ، قوزقرنیه داره
تو سایت نظام وظیفه هم چیزی ننوشته بود فقط اینا بود:
ب-معاينه اوليه پزشك
• اين قسمت توسط پزشك معالج تكميل ميشود.
در انتهاي برگه كه با علامت دايره قرمز مشخص شده است بايد توسط مشمول امضاء شود.
تذكر: برگ فاقد امضاء و مهر پزشك فاقد اعتبار است.پزشک اولیه باید حتما عمومی باشه ؟ نیاز نیست متخصص همون موردی باشه که فرد میخواد معافیت بگیره؟ مثلا برای من دکتر چشم پزشک؟شرايط احراز :
مرحله اول: تاييد بيماري توسط پزشك اوليه
مرحله دوم : تاييد بيماري توسط شوراي پزشكي بيمارستان
مرحله سوم: تاييد بيماري توسط شوراي پزشكي وظيفه عمومي
Last edited by mehran_pqqp; 07-10-2012 at 11:04.
بله اسم بیماری رو نمی دونه ولی شما بهش میگی که مشکل چشم دارم اونم در قسمت مربوطه حالت غیرعادی رو علامت میزنه. اسم بیماری و همه چیز دیگه به کمیسیون پزشکی مربوط میشه.
عزیز برو پزشک عمومی و این مسئله رو بگو خودش راهنماییت میکنه. حالا بازم میخوای صبر کن تا فردا دوستان دیگه هم به سوالت جواب بدن
آقا این دفترچه های نظام وظیفه رو دیدید که روی سایت police.ir هست، تو اون فرم ها بخش معاینه پزشک را مجزا از واکسیناسیون کردند
اون دفترچه را دیدید؟ معتبره؟
هم اکنون 17 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 17 مهمان)