من صبانت دارم همش Request Time OUT شده
آسیاتک هم همش قطعی داره
پارس آنلاین هم که قربونش برم خرجی باید هر روز بهش بدی
از کجا بگیریم که قطع و وصلیش کم باشه ؟
مصرف دانلود زیادی نداریم شاید 3 گیگ در ماه
من صبانت دارم همش Request Time OUT شده
آسیاتک هم همش قطعی داره
پارس آنلاین هم که قربونش برم خرجی باید هر روز بهش بدی
از کجا بگیریم که قطع و وصلیش کم باشه ؟
مصرف دانلود زیادی نداریم شاید 3 گیگ در ماه
سلام به همه همشهریا
بعد از مدتی دوباره میخوام اینترنت ADSL رو راه بندازم.... اگه راهنمایی کلی بدید ممنون میشم.
آخرین سرویسی که داشتم 2 مگ مخابرات بود که شبانه حدود دویست سرعت میداد (روزشم همون بود) قیمتشم 26 تومن فک کنم
وضعیت مخابرات الان چطوره دوستان؟ دوباره مخابرات بگیرم یا از شرکت دیگه.... تعریف اسیا تک و های وبم شنیدم.
مرسی از راهنمایی
یادش بخیر....
یه زمانی تاپیک کرمانشاه جزء فعالترین تاپیک های اینترنتهای استانی بود....
بهرحال من از اسیاتک گرفتم سرویس جدید رو.... وصل بشه حتما مثل قبل اطلاع رسانی در مورد وضعیتش خواهم داشت...
سلام
من حسابگر دارم میخوام برم اسیاتک . دوستانی که دارن چطوره ؟
سرعت دانلود این سرویس چنده ؟ شب و روز
+++++++سرویس 512 . چلچله 10 گیگ در ماه (2 تا 8 صبح رايگان)+++++++
با سلام
بالاخره سرویس جدیدم (10 مگ)از اسیاتک برقرار شد و همونطور که قول داده بودم یه اطلاعاتی در موردش میدم. مشکلی که من داشتم نویز بالای خط بود که از قبل میدونستم ولی انصافا اپراتورها کلی وقت گزاشتن برا حل مشکل و درنهایت خطم نزدیک 5 مگ بسته شده الان حدودا و مشکلی ندارم از بابت قطع و وصل ناشی از نویز.
اما وضعیت کلی:
سرعت ساعات رایگان:
- سرور خارجی: 450-550
- سرور داخلی (شبکه اسیاتک) تا جایی که خطم میکشه (570-600)
ساعات غیر رایگان:
دقیقا مثل ساعات رایگانه! و حتی شبها از ساعت نه شب تا یک صبح کیفیت و سرعت خیلی کمتر از ساعات رایگانه!اما قطعی نداره و کنی که میگم منظور کمتر از حداکثر سرعت مورد انتظاره
سرعت اپلود که رایگان هست در همه شبانه روز کاملا مناسبه.
پیشنهاد
میتونم با جرات به کسایی که بیشترین نیازشون به دانلود بازیه (که رو سرورای اسیاتکه سایتای خوب دانود بازی) توصیه کنم حتما تجربه کنن این سرویس رو چون اگه خطشون بکشه تا یک مگ سرعت دان از سایتایی مثل دانلودها یا سافت98 و ... خواهند داشت.
با اجازه دوستان جهت تکمیل پست قبل تعدادی تصویر از باب تست سرعت خدمتتون ارایه می دم:
سرعت دانلود با idm در ساعات رایگان:
تست سرعت با اسپید تست در ساعات رایگان:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قیمت سرویسش چقده؟؟؟؟
لیست قیمتا رو میتونی از اینجا ببینی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته 9 درصد مالیات رو اضافه کن به اینا.
آقا میثم بابت به اشترک گذاشتن اطلاعاتت ممنون. شنیدم که آسیاتک ترافیک رو زیادی مصرف میکنه و حجم دزدی هم داره. ممنون میشم اگه تجربه خودت رو بعد از چند روز استفاده اینجا بنویسی و بگی که بیشتر از مخابرات مصرف میکنه یا کم تر.
آقا میثم بابت به اشترک گذاشتن اطلاعاتت ممنون. شنیدم که آسیاتک ترافیک رو زیادی مصرف میکنه و حجم دزدی هم داره. ممنون میشم اگه تجربه خودت رو بعد از چند روز استفاده اینجا بنویسی و بگی که بیشتر از مخابرات مصرف میکنه یا کم تر.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)