دوست عزیز ما که از خدامونه
ولی همین الان هم سر افزایش پهنای باند وزیر ارتباطات سرش به خطره و چند بار اخطار گرفته
شما میگی سرعت 100 مگابیت اختصاصی بدن دست مردم ؟
تا همین چند روز پیش بیشتر از 128 غیر مجاز بود ... نسل سوم موابل رو خلاف شرع میدونن ....
دوست عزیز ما که از خدامونه
ولی همین الان هم سر افزایش پهنای باند وزیر ارتباطات سرش به خطره و چند بار اخطار گرفته
شما میگی سرعت 100 مگابیت اختصاصی بدن دست مردم ؟
تا همین چند روز پیش بیشتر از 128 غیر مجاز بود ... نسل سوم موابل رو خلاف شرع میدونن ....
سلام
دوستان کسی اینجا سیسکو استفاده میکنه؟
نمیدونم چه مشکلی داره که برای بار اول وصل میشه اما قطع که میکنم دیگه وصل نمیشه تا زمانی که ویندوز رو ریست کنم بعد از قطع کردن یه علامت تعجب زرد هم میاد روی ایکن شبکه که در مواقع عادی که اون علامن باشه اینترنت قطع هست ولی بعد از این اتفاق اینترنت وصل هست!
پیغام هایی هم که میده اینا هست:(دو تا پیغام میده)
---------------------------
Cisco AnyConnect
AnyConnect was not able to establish a connection to the specified secure gateway. Please try connecting again.
OK
Cisco AnyConnect
An unknown termination error has occurred in the client service.
OK
ممنون میشم اگه کسی راهی بلده بگه
فعلا هر وقت قطع کنم بخوام مجدد وصل بشم باید ریست کنم!
با تشکر
نه این که اینترنت ما با کیفیت بوده حالا برای اپ های مثل وایبر و ... مخابرات و ایرانسل و همراه اول تو فکر محدود سازی هستند
کاهش درآمد پيامک مسئولان را به فکر قانونمند کردن پيام رسان ها انداخته است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا این قانونمند کردن پيام رسان ها یعنی چی
خوب ما و هیچ کسی دوست نداره وقتی رایگان هست پول بی خود هزینه کنه چند وقت دیگه استفاده زا اپ ها مجاز غیر مجاز میشه مثل استفاده از ف ی ل تر شکن که جرم شده و ما مجرم شدیم
اینا فقط میخوان دز دی کنن و.... دیگه رایج شده تو ایران.
یکی از بچه ها اونوره میگه ایران به مملکت دزدها معروفه.
نیست؟!!!
یکی نیست بگه من دوست دارم برم جهنم به شما چه؟کلا هر کار کنی ایران ایرانه.
آشغالترین اینترنت را گرونتر از همه جا میدن بعد ته هیلی کیفیتش بالاست پارازیت و فیلتر و هزار بامبول هم در میارن.
اهل دانلود شبانه نیستم . میخوام در طول روز استفاده کنم .
یک سرویس دیگه هم این دزدا گذاشتن به اسم حجم انبوه !! (این اسم های دهن پرکن رو از تو خیک ننهشون در میارن؟!)
ارزون ترینش ، ۷۸ هزار تومن واسه ۵۰ گیگ در یک ماه هست . (بدون مالیات ، میشه ۷۰ تومن!)
یه دو دو تا چارتا کردم دیدم الان با این زرین کوفتی دارم حدود ۱۴۰ تومن هر دو ماه میریزم تو حلقوم این دزدا . اونم واسه ۳۵ گیگ !!!!! خیلی نامردیه ..
حالا این سرویس جدید گردنه گیرها رو بگیرم ، بیست تومن بیشتر بهشون باج میدم ، اما عوضش ۶۵ گیگ بیشتر در اختیارم قرار میگیره . (در دو ماه)
بماند که خیلی بعیده بتونم در هر ماه ۵۰ گیگ مصرف کنم و احتمالا کلیش میمونه و بازم میره در خیک لایتناهی این دزدها .. اما چارهٔ دیگه ای نیست ...
حالا دو سه تا سوال دیگه از دوستان :
۱- اگر فردا زنگ بزنم ۲۰۲۰ برای دریافت سرویس حجم انبوه!!! چقدر طول میکشه راه اندازی بشه ؟ (رفتم از سایت پلوتون ثبت نام کنم ، اما اصلا قسمتی نداشت که نوع سرویس انتخاب کنم!!)
همین چند روزه راه میفته یا باید وایسم تا سر ماه برسه ؟
۲- اگه همین چند روزه راه اندازی بشه ، مهلت مصرف ۵۰ گیگش تا یک ماه بعد هست یا تا پایان همین ماه ؟
۳- این سرویس (حجم انبوه!!!) ، زمان استفاده از شارژ ماهانهش فقط در همون مهلت شارژ هست ؟ مثلا اگه یک ماهه بگیرم و بعدش تمدیدش کنم ، فقط در همون یک ماه میتونم از ۵۰ گیگش استفاده کنم یا در ماههای بعدی هم که تمدید میکنم ، حجم مربوطه قابل استفادهس ؟ الان زرین ، اون قدری که خودکار شارژ شده رو میزنه دائمی . (یک گیگ در ماه!!) این ۵۰ گیگ هم دائمی به حساب میاد یا میسوزه سر ماه ؟
سه هفنه هست من مشکلی دارم شما هم تست کنید ببنید همچین جیزی دیدید
بعضی سایت ها را میخوایندباز کنید باز نمیشه نه این که فیلتر باشه نه خود اینترنت مشکل داره و تو مرورگر
The connection was reset
مینوسه و مثلا باید چند بار 5 یا 10 بار رفرش کنم تا همون سایت باز بشه
شما چنین مشکلی مشاهده نکردید
دی ان اس هم هر چی بوده دادم بازم مشکل داره و تایم اوت ندارم سرعتم هم کم نشده برای دانلود فقط برای
دانلود از بعضی از سایت ها مثل تاینی مووی و ایران فیلم تداخل داره و برای بعضی سایت ها نرم افزار هم نمیشه دانلود کرد
و صفحه ها را که در بالا گفتم باز نمیکنه
یک خر تو خر تمام تو اینترنت مرکز من سپاهان شهر هست شاید این مرکز مشکل داره خودم دیگه انتظار این جوری بودن اینترنت را نداشتم
من چند ماه این مشکل را دارم.
این یک طرح بوده و قرار بوده در 10 سال عملی بشه ، اینکه بشه یا نه مشخص نیست ولی بعید میدونم حداقل تا قرن بعدی ما به اینجا برسیم
شما ایرانیان . نت را در گوگل جستجو کنید توضیحاتش میاد ، اصل پروژه FTTH این بوده که فیبر نوری به منازل هر ایرانی برسه با حداقل 20 مگابیت پهنای باند و تا 100 مگابیت در صورت نیاز با هزینه پایین
این خبر قدیمیه ولی خالی از لطف نیست !
البته خبر کاملا خوشحال کننده ای هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پایان دوره انحصار اپراتور اتصال فیبر نوری منازل در سال 95
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)