تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1050 از 1298 اولاول ... 5055095010001040104610471048104910501051105210531054106011001150 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,491 به 10,500 از 12975

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان اصفهان

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت ESPSV's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

دوست عزیز ما که از خدامونه
    ولی همین الان هم سر افزایش پهنای باند وزیر ارتباطات سرش به خطره و چند بار اخطار گرفته
    شما میگی سرعت 100 مگابیت اختصاصی بدن دست مردم ؟
    تا همین چند روز پیش بیشتر از 128 غیر مجاز بود ... نسل سوم موابل رو خلاف شرع میدونن ....

چنین چیزی درست نیست ، فیبر نوری به تدریج داره جایگزین میشه ، دیگه به صرفه نیست الان بیان سیم مسی جدید کار بزارن

فیبر هم ارزون تره هم پیشرفته تر

اصلا پروژه ftth که در حال توسعه هست و در 10 سال آینده برای کاربران ارائه میشه بر همین زمینه تاکید داره که هر ایرانی پهنای باند 20 تا 100 مگابیت اختصاصی (نه اینترنت شیرینگ که به 10000 نفر این پهنای باند رو میدن میدن) با هزینه بسیار پایین در منزل روی خطوط فیبر نوری داشته باشه

خطوط مسی با توجه به نویز و دوری از مرکز نمیتونه بیشتر از 25 مگابیت رو پوشش بده ولی فیبر به راحتی تا 100 مگابیت هم پوشش میده

2. 3 کاربر از ESPSV بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mrmmnb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام
    دوستان کسی اینجا سیسکو استفاده میکنه؟
    نمیدونم چه مشکلی داره که برای بار اول وصل میشه اما قطع که میکنم دیگه وصل نمیشه تا زمانی که ویندوز رو ریست کنم بعد از قطع کردن یه علامت تعجب زرد هم میاد روی ایکن شبکه که در مواقع عادی که اون علامن باشه اینترنت قطع هست ولی بعد از این اتفاق اینترنت وصل هست!
    پیغام هایی هم که میده اینا هست:(دو تا پیغام میده)
    ---------------------------
    Cisco AnyConnect
    AnyConnect was not able to establish a connection to the specified secure gateway. Please try connecting again.
    OK

Cisco AnyConnect
    An unknown termination error has occurred in the client service.
    OK
    ممنون میشم اگه کسی راهی بلده بگه
    فعلا هر وقت قطع کنم بخوام مجدد وصل بشم باید ریست کنم!
    با تشکر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

نه این که اینترنت ما با کیفیت بوده حالا برای اپ های مثل وایبر و ... مخابرات و ایرانسل و همراه اول تو فکر محدود سازی هستند

کاهش درآمد پيامک مسئولان را به فکر قانونمند کردن پيام رسان ها انداخته است.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حالا این قانونمند کردن پيام رسان ها یعنی چی

خوب ما و هیچ کسی دوست نداره وقتی رایگان هست ‍پول بی خود هزینه کنه چند وقت دیگه استفاده زا اپ ها مجاز غیر مجاز میشه مثل استفاده از ف ی ل تر شکن که جرم شده و ما مجرم شدیم

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

نه این که اینترنت ما با کیفیت بوده حالا برای اپ های مثل وایبر و ... مخابرات و ایرانسل و همراه اول تو فکر محدود سازی هستند

کاهش درآمد پيامک مسئولان را به فکر قانونمند کردن پيام رسان ها انداخته است.

حالا این قانونمند کردن پيام رسان ها یعنی چی

خوب ما و هیچ کسی دوست نداره وقتی رایگان هست ‍پول بی خود هزینه کنه چند وقت دیگه استفاده زا اپ ها مجاز غیر مجاز میشه مثل استفاده از ف ی ل تر شکن که جرم شده و ما مجرم شدیم
    اینا فقط میخوان دز دی کنن و.... دیگه رایج شده تو ایران.
    یکی از بچه ها اونوره میگه ایران به مملکت دزدها معروفه.
    نیست؟!!!

یکی نیست بگه من دوست دارم برم جهنم به شما چه؟کلا هر کار کنی ایران ایرانه.
    آشغالترین اینترنت را گرونتر از همه جا میدن بعد ته هیلی کیفیتش بالاست پارازیت و فیلتر و هزار بامبول هم در میارن.

تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

اگه دانلوداتون رو میتونین شب انجام بدین، طرحی که شبانه رایگان داشته باشه هم داره مخابرات. طرح حرفه ای ها شبانه داره.
    برای کسی که مصرفش بالاس مثل خودم زرین بدترین انتخابه. یه طرحی بردار که شبانه رایگان داشته باشه. بنده شبی 8 گیگ دانلود دارم با طرح کمپین تابستان پاییزه که خیلی واسم خوب بوده.
    اهل دانلود شبانه نیستم . میخوام در طول روز استفاده کنم .
    یک سرویس دیگه هم این دزدا گذاشتن به اسم حجم انبوه !! (این اسم های دهن پرکن رو از تو خیک ننه‌شون در میارن؟!)
    ارزون ترینش ، ۷۸ هزار تومن واسه ۵۰ گیگ در یک ماه هست . (بدون مالیات ، میشه ۷۰ تومن!)
    یه دو دو تا چارتا کردم دیدم الان با این زرین کوفتی دارم حدود ۱۴۰ تومن هر دو ماه میریزم تو حلقوم این دزدا . اونم واسه ۳۵ گیگ !!!!! خیلی نامردیه ..
    حالا این سرویس جدید گردنه گیرها رو بگیرم ، بیست تومن بیشتر بهشون باج میدم ، اما عوضش ۶۵ گیگ بیشتر در اختیارم قرار میگیره . (در دو ماه)

بماند که خیلی بعیده بتونم در هر ماه ۵۰ گیگ مصرف کنم و احتمالا کلی‌ش می‌مونه و بازم میره در خیک لایتناهی این دزدها .. اما چارهٔ دیگه ای نیست ...

تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

حالا دو سه تا سوال دیگه از دوستان :

۱- اگر فردا زنگ بزنم ۲۰۲۰ برای دریافت سرویس حجم انبوه!!! چقدر طول میکشه راه اندازی بشه ؟ (رفتم از سایت پلوتون ثبت نام کنم ، اما اصلا قسمتی نداشت که نوع سرویس انتخاب کنم!!)
    همین چند روزه راه میفته یا باید وایسم تا سر ماه برسه ؟

۲- اگه همین چند روزه راه اندازی بشه ، مهلت مصرف ۵۰ گیگش تا یک ماه بعد هست یا تا پایان همین ماه ؟

۳- این سرویس (حجم انبوه!!!) ، زمان استفاده از شارژ ماهانه‌ش فقط در همون مهلت شارژ هست ؟ مثلا اگه یک ماهه بگیرم و بعدش تمدیدش کنم ، فقط در همون یک ماه میتونم از ۵۰ گیگش استفاده کنم یا در ماه‌های بعدی هم که تمدید میکنم ، حجم مربوطه قابل استفاده‌س ؟ الان زرین ، اون قدری که خودکار شارژ شده رو میزنه دائمی . (یک گیگ در ماه!!) این ۵۰ گیگ هم دائمی به حساب میاد یا میسوزه سر ماه ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سه هفنه هست من مشکلی دارم شما هم تست کنید ببنید همچین جیزی دیدید

بعضی سایت ها را میخوایندباز کنید باز نمیشه نه این که فیلتر باشه نه خود اینترنت مشکل داره و تو مرورگر

The connection was reset

مینوسه و مثلا باید چند بار 5 یا 10 بار رفرش کنم تا همون سایت باز بشه

شما چنین مشکلی مشاهده نکردید

دی ان اس هم هر چی بوده دادم بازم مشکل داره و تایم اوت ندارم سرعتم هم کم نشده برای دانلود فقط برای

دانلود از بعضی از سایت ها مثل تاینی مووی و ایران فیلم تداخل داره و برای بعضی سایت ها نرم افزار هم نمیشه دانلود کرد

و صفحه ها را که در بالا گفتم باز نمیکنه

یک خر تو خر تمام تو اینترنت مرکز من سپاهان شهر هست شاید این مرکز مشکل داره خودم دیگه انتظار این جوری بودن اینترنت را نداشتم

9. این کاربر از POP_0098 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سه هفنه هست من مشکلی دارم شما هم تست کنید ببنید همچین جیزی دیدید

بعضی سایت ها را میخوایندباز کنید باز نمیشه نه این که فیلتر باشه نه خود اینترنت مشکل داره و تو مرورگر

The connection was reset

مینوسه و مثلا باید چند بار 5 یا 10 بار رفرش کنم تا همون سایت باز بشه

شما چنین مشکلی مشاهده نکردید

دی ان اس هم هر چی بوده دادم بازم مشکل داره و تایم اوت ندارم سرعتم هم کم نشده برای دانلود فقط برای

دانلود از بعضی از سایت ها مثل تاینی مووی و ایران فیلم تداخل داره و برای بعضی سایت ها نرم افزار هم نمیشه دانلود کرد

و صفحه ها را که در بالا گفتم باز نمیکنه

یک خر تو خر تمام تو اینترنت مرکز من سپاهان شهر هست شاید این مرکز مشکل داره خودم دیگه انتظار این جوری بودن اینترنت را نداشتم
    من چند ماه این مشکل را دارم.

داره خودمونی میشه asiatechgil's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2015

پيش فرض

دوست عزیز ما که از خدامونه
    ولی همین الان هم سر افزایش پهنای باند وزیر ارتباطات سرش به خطره و چند بار اخطار گرفته
    شما میگی سرعت 100 مگابیت اختصاصی بدن دست مردم ؟
    تا همین چند روز پیش بیشتر از 128 غیر مجاز بود ... نسل سوم موابل رو خلاف شرع میدونن ....
    این یک طرح بوده و قرار بوده در 10 سال عملی بشه ، اینکه بشه یا نه مشخص نیست ولی بعید میدونم حداقل تا قرن بعدی ما به اینجا برسیم

شما ایرانیان . نت را در گوگل جستجو کنید توضیحاتش میاد ، اصل پروژه FTTH این بوده که فیبر نوری به منازل هر ایرانی برسه با حداقل 20 مگابیت پهنای باند و تا 100 مگابیت در صورت نیاز با هزینه پایین

12. این کاربر از asiatechgil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

این خبر قدیمیه ولی خالی از لطف نیست !

البته خبر کاملا خوشحال کننده ای هست

پایان دوره انحصار اپراتور اتصال فیبر نوری منازل در سال 95

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •