سلام بچه ها میگم برا جبر چه کتابی خوبه
سلام بچه ها میگم برا جبر چه کتابی خوبه
دوست عزيز من هيچكدومو كامل مطالعه نكردم ، اما به نظرم ٥ بحث الگو![]()
بدون شک هامون سبطی.
اصلا انقدر این کتاب خوبه که علاقه مندت میکنه نسبت به زبان فارسی.
ولی جلد اولش خیلی مهم نیست اصلش جلد دومشه که 4 تست میاد ازش.
من هم هامون سبطی رو داشتم و هم خیلی سبز ، به نظرم خیلی سبز بهتر هستش !
من 5 مبحث ندارم ولی هامون سبطی دارم خیلی خیلی خوبه
واقعا تازه دارم میفهمم زبان فارسی چیه
ولی خوب خیلی حجمش بالاست
تقريباً همه مي گن الگو !
اما من الگور رو كه مي خوندم بهم نمي چسبيد ! اصلاً حال نمي كردم
واسه همين وسطاي سال كمي بيشتر تحقيق كردم و رفتم كتاب كبتكران رو تهئه كردم
اين دو تا مطمئنن بهترينند ، تشريف ببريد كتاب فروشي ، چند ورق عنايت بفرماييد ، هر كدوم كه به نظر خودتون بهتر بود رو گزينش كنيد
چيزي كه تنها چند روز پيش درك كردم : حساسيت داشتن روي كتاب كمك آموزشي به كل اشتباست !!! خودتون يه كتاب رو گزينش كنين و كامل بخونيدش ! خودم كه خيلي اين احساس اشتباه رو به دوش كشيدم ...
با تشكر
خودم به شخصه كسي بودم كه يه چندتايي كتاب كمك آموزشي داشتم ، اما به جز يكي دو تا هيچكدومشونو بيشتر از ٤٠-٥٠٪ نخوندم !
كتابايي كه معرفي مي كنم همشون نظرات خودم هستند ( بعضي هاشونم مورد تأييد همگان ـه ! حرفي توش نيست ) و ممكنه با نظرات ديگر دوستان مغاير باشه !
البته اين كتابا در حدي مورد تأييد خودم هستند كه خودم كه الان پيش دانشگاهي ام مي گم اگه اينارو كامل بخونم همه ي تستاي سوم رو تو كنكور مي زنم !
ادبيات : گاز سبز ! ( حتي اگه مثل مني و چه كتاب درسي و چه كتاب كمك آموزشي ( حجيم هم هست آخه) رو نمي خوني ، حتماً اين كتاب رو تهئه كن و ببرش سر كلاس ، وقتي كه معلم درس مي ده ، آرايه ها و معاني رو همينجوري الكي بخون ! ( خودم هنوز يكي دو درس هست كه اصلاً نمي دونم موضوعش چيه ! يكي از اونا خيليم مهمه ! مثل من نباش لطفاً )
زبان فارسي : معلم ما سوم با ما زبان فارسي رو كنكوري كار مي كرد و گفت كه كتاب ٥ بحث ـه نشر الگو رو تهئه كنيم ، به نظر من همين خوبه ! البته اگه نخونديم زياد حساسيت نشون نده ! بيشتر كتاب درسي رو بخون كه خيلي مهمه ! سال بعد ٥ بحث رو بخون ( واسه اين گفتم تهئه كن چون اگه كتابا سال بعد تغيير كرد حالگيري نشه ) !
عربي : به نظر من ، بدون شك الگو !!! حرفيم نمي مونه !!! ( يكي از دانش آموزان جانوركه از نزديكان بنده هستند ( از اينايي كه عربي رو ١٠٠ مي زنن
) مي گفت من اول قواعد رو مي خوندم ، بعد لغات ، بعدش تجزيه تحليل ـه خط به خط و مو به مو ـه كتاب درسي !!! بعد از يه مدتي فهميدم كه اي دل غافل !!! ساختمان بندي ـه كتاب عربي الگو دقيقاً به همين منوال ـه ! با همين كتاب پيش بريد كارتون حله ، فقط يه چيزي ، بعد از تجزيه تحليل ـه كتاب درسي ، تمريناي كتاب رو حل كنيد ! خيلي جواب مي ده ، بعدشم اگه خواستيد تست )
ديني : كتاب نگير ( ١.زيادي ديگه شلوغ مي شه ! ٢.نيازي نيست ) واسه سال بعدتون هم گاج ميكروطبقه بندي نقره اي ( جامع )
زبان انگليسي : بدون شك خط سفيد !
حسابان : پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( قبلي ) رو دقت بفرماييد ، دقيقاً همين مسئله رو با حسابان داشتم ، ولي بين الگو و گاج سفيد ! بين اين دو تا خودتون انتخاب كنين ! اما خب الگو بهتره !
هندسه ٢ : تعريف الگو همه جا پيچيده !
جبر : پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( قبلي ) !
فيزيك : فيزيك (٣) خيلي سبز ، تست ، تأليف دكتر احمد مصلايي
شيمي : كتاب پرسش هاي چهار گزينه اي شيمي (٣) مبتكران ، تأليف دكتر بهمن بازرگان
( دوتاي آخري رو شك نكنيد اصلاً !!! )
با تشكر
Last edited by koroshfe; 29-07-2013 at 14:57.
اقا دمت گرمفقط یه چیزی برا شیمی که امسال سوم میرم بهتر نیست شیمی (3) اموزشی بازرگان بگیرم؟
Last edited by moradib; 29-07-2013 at 19:23.
يه چيز جالب ، آموزش ـه كتاب پرسش هاي چهار گزينه اي بهتر از آموزش ـه كتاب آموزش ـه !!!
البته فوق العاده شبيه هستند ، ولي مطمئن باشيد بين آموزش و پرسش هاي چهار گزينه اي ، قطعاً پرسش هاي چهار گزينه اي !!!
با تشكر
كوروش خان درست ميفرمايند. كتاب آموزش فقط براي پول درآوردن بيشتر چاپ شده. در ضمن همه مطالب آموزشي و مثال ها و تمرين هاي مهم كتاب آموزش عينا در كتاب تست هم قرار گرفته. فقط يادت باشه اگه سال سوم هستي براي شيمي3 مبتكران بگير اگه كنكوري هستي و حجم زيادش اذيتت ميكنه خيلي سبز بگير.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)