تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1050 از 1137 اولاول ... 505509501000104010461047104810491050105110521053105410601100 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,491 به 10,500 از 11361

نام تاپيک: ✔ راهنــمای جامـــع کتابــها و جــزوات کمــک آموزشــی و دانشــگاهی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

سلام بچه ها میگم برا جبر چه کتابی خوبه

آخر فروم باز koroshfe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Santiago Bernabeu

پيش فرض

دوستان برای زبان فارسی کدوم رو پیشنهاد میدید؟؟؟
    5 مبحث زبان فارسی الگو یا زبان فارسی هامون سبطی؟؟؟؟
    دوست عزيز من هيچكدومو كامل مطالعه نكردم ، اما به نظرم ٥ بحث الگو

3. این کاربر از koroshfe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه <<DaRk kNiGhT>>'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

بدون شک هامون سبطی.
    اصلا انقدر این کتاب خوبه که علاقه مندت میکنه نسبت به زبان فارسی.
    ولی جلد اولش خیلی مهم نیست اصلش جلد دومشه که 4 تست میاد ازش.

پروفشنال One Minute's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    شــــاهی

پيش فرض

من هم هامون سبطی رو داشتم و هم خیلی سبز ، به نظرم خیلی سبز بهتر هستش !

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

من 5 مبحث ندارم ولی هامون سبطی دارم خیلی خیلی خوبه

واقعا تازه دارم میفهمم زبان فارسی چیه

ولی خوب خیلی حجمش بالاست

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Santiago Bernabeu

پيش فرض

سلام بچه ها میگم برا جبر چه کتابی خوبه
    تقريباً همه مي گن الگو !
    اما من الگور رو كه مي خوندم بهم نمي چسبيد ! اصلاً حال نمي كردم
    واسه همين وسطاي سال كمي بيشتر تحقيق كردم و رفتم كتاب كبتكران رو تهئه كردم
    اين دو تا مطمئنن بهترينند ، تشريف ببريد كتاب فروشي ، چند ورق عنايت بفرماييد ، هر كدوم كه به نظر خودتون بهتر بود رو گزينش كنيد
    چيزي كه تنها چند روز پيش درك كردم : حساسيت داشتن روي كتاب كمك آموزشي به كل اشتباست !!! خودتون يه كتاب رو گزينش كنين و كامل بخونيدش ! خودم كه خيلي اين احساس اشتباه رو به دوش كشيدم ...
    با تشكر

8. 2 کاربر از koroshfe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Santiago Bernabeu

پيش فرض

دوستان من امسال سوم ریاضی ام.کسی میتونه لطف کنه پست جامع درباره ی کتاب کارهای سوم ریاضی بزنه؟ خیلی ممنون میشم.
    خودم به شخصه كسي بودم كه يه چندتايي كتاب كمك آموزشي داشتم ، اما به جز يكي دو تا هيچكدومشونو بيشتر از ٤٠-٥٠٪ نخوندم !
    كتابايي كه معرفي مي كنم همشون نظرات خودم هستند ( بعضي هاشونم مورد تأييد همگان ـه ! حرفي توش نيست ) و ممكنه با نظرات ديگر دوستان مغاير باشه !
    البته اين كتابا در حدي مورد تأييد خودم هستند كه خودم كه الان پيش دانشگاهي ام مي گم اگه اينارو كامل بخونم همه ي تستاي سوم رو تو كنكور مي زنم !
    ادبيات : گاز سبز ! ( حتي اگه مثل مني و چه كتاب درسي و چه كتاب كمك آموزشي ( حجيم هم هست آخه ) رو نمي خوني ، حتماً اين كتاب رو تهئه كن و ببرش سر كلاس ، وقتي كه معلم درس مي ده ، آرايه ها و معاني رو همينجوري الكي بخون ! ( خودم هنوز يكي دو درس هست كه اصلاً نمي دونم موضوعش چيه ! يكي از اونا خيليم مهمه ! مثل من نباش لطفاً )
    زبان فارسي : معلم ما سوم با ما زبان فارسي رو كنكوري كار مي كرد و گفت كه كتاب ٥ بحث ـه نشر الگو رو تهئه كنيم ، به نظر من همين خوبه ! البته اگه نخونديم زياد حساسيت نشون نده ! بيشتر كتاب درسي رو بخون كه خيلي مهمه ! سال بعد ٥ بحث رو بخون ( واسه اين گفتم تهئه كن چون اگه كتابا سال بعد تغيير كرد حالگيري نشه ) !
    عربي : به نظر من ، بدون شك الگو !!! حرفيم نمي مونه !!! ( يكي از دانش آموزان جانور كه از نزديكان بنده هستند ( از اينايي كه عربي رو ١٠٠ مي زنن ) مي گفت من اول قواعد رو مي خوندم ، بعد لغات ، بعدش تجزيه تحليل ـه خط به خط و مو به مو ـه كتاب درسي !!! بعد از يه مدتي فهميدم كه اي دل غافل !!! ساختمان بندي ـه كتاب عربي الگو دقيقاً به همين منوال ـه ! با همين كتاب پيش بريد كارتون حله ، فقط يه چيزي ، بعد از تجزيه تحليل ـه كتاب درسي ، تمريناي كتاب رو حل كنيد ! خيلي جواب مي ده ، بعدشم اگه خواستيد تست )
    ديني : كتاب نگير ( ١.زيادي ديگه شلوغ مي شه ! ٢.نيازي نيست ) واسه سال بعدتون هم گاج ميكروطبقه بندي نقره اي ( جامع )
    زبان انگليسي : بدون شك خط سفيد !
    حسابان : پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( قبلي ) رو دقت بفرماييد ، دقيقاً همين مسئله رو با حسابان داشتم ، ولي بين الگو و گاج سفيد ! بين اين دو تا خودتون انتخاب كنين ! اما خب الگو بهتره !
    هندسه ٢ : تعريف الگو همه جا پيچيده !
    جبر : پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( قبلي ) !
    فيزيك : فيزيك (٣) خيلي سبز ، تست ، تأليف دكتر احمد مصلايي
    شيمي : كتاب پرسش هاي چهار گزينه اي شيمي (٣) مبتكران ، تأليف دكتر بهمن بازرگان
    ( دوتاي آخري رو شك نكنيد اصلاً !!! )
    با تشكر
    Last edited by koroshfe; 29-07-2013 at 14:57.

10. این کاربر از koroshfe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

خودم به شخصه كسي بودم كه يه چندتايي كتاب كمك آموزشي داشتم ، اما به جز يكي دو تا هيچكدومشونو بيشتر از ٤٠-٥٠٪ نخوندم !
    كتابايي كه معرفي مي كنم همشون نظرات خودم هستند ( بعضي هاشونم مورد تأييد همگان ـه ! حرفي توش نيست ) و ممكنه با نظرات ديگر دوستان مغاير باشه !
    البته اين كتابا در حدي مورد تأييد خودم هستند كه خودم كه الان پيش دانشگاهي ام مي گم اگه اينارو كامل بخونم همه ي تستاي سوم رو تو كنكور مي زنم !
    ادبيات : گاز سبز ! ( حتي اگه مثل مني و چه كتاب درسي و چه كتاب كمك آموزشي ( حجيم هم هست آخه ) رو نمي خوني ، حتماً اين كتاب رو تهئه كن و ببرش سر كلاس ، وقتي كه معلم درس مي ده ، آرايه ها و معاني رو همينجوري الكي بخون ! ( خودم هنوز يكي دو درس هست كه اصلاً نمي دونم موضوعش چيه ! يكي از اونا خيليم مهمه ! مثل من نباش لطفاً )
    زبان فارسي : معلم ما سوم با ما زبان فارسي رو كنكوري كار مي كرد و گفت كه كتاب ٥ بحث ـه نشر الگو رو تهئه كنيم ، به نظر من همين خوبه ! البته اگه نخونديم زياد حساسيت نشون نده ! بيشتر كتاب درسي رو بخون كه خيلي مهمه ! سال بعد ٥ بحث رو بخون ( واسه اين گفتم تهئه كن چون اگه كتابا سال بعد تغيير كرد حالگيري نشه ) !
    عربي : به نظر من ، بدون شك الگو !!! حرفيم نمي مونه !!! ( يكي از دانش آموزان جانور كه از نزديكان بنده هستند ( از اينايي كه عربي رو ١٠٠ مي زنن ) مي گفت من اول قواعد رو مي خوندم ، بعد لغات ، بعدش تجزيه تحليل ـه خط به خط و مو به مو ـه كتاب درسي !!! بعد از يه مدتي فهميدم كه اي دل غافل !!! ساختمان بندي ـه كتاب عربي الگو دقيقاً به همين منوال ـه ! با همين كتاب پيش بريد كارتون حله ، فقط يه چيزي ، بعد از تجزيه تحليل ـه كتاب درسي ، تمريناي كتاب رو حل كنيد ! خيلي جواب مي ده ، بعدشم اگه خواستيد تست )
    ديني : كتاب نگير ( ١.زيادي ديگه شلوغ مي شه ! ٢.نيازي نيست ) واسه سال بعدتون هم گاج ميكروطبقه بندي نقره اي ( جامع )
    زبان انگليسي : بدون شك خط سفيد !
    حسابان : پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( قبلي ) رو دقت بفرماييد ، دقيقاً همين مسئله رو با حسابان داشتم ، ولي بين الگو و گاج سفيد ! بين اين دو تا خودتون انتخاب كنين ! اما خب الگو بهتره !
    هندسه ٢ : تعريف الگو همه جا پيچيده !
    جبر : پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( قبلي ) !
    فيزيك : فيزيك (٣) خيلي سبز ، تست ، تأليف دكتر احمد مصلايي
    شيمي : كتاب پرسش هاي چهار گزينه اي شيمي (٣) مبتكران ، تأليف دكتر بهمن بازرگان
    ( دوتاي آخري رو شك نكنيد اصلاً !!! )
    با تشكر
    اقا دمت گرم فقط یه چیزی برا شیمی که امسال سوم میرم بهتر نیست شیمی (3) اموزشی بازرگان بگیرم؟
    Last edited by moradib; 29-07-2013 at 19:23.

12. این کاربر از moradib بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Santiago Bernabeu

پيش فرض

اقا دمت گرم فقط یه چیزی برا شیمی که امسال سوم میرم بهتر نیست شیمی (3) اموزشی بازرگان بگیرم؟
    يه چيز جالب ، آموزش ـه كتاب پرسش هاي چهار گزينه اي بهتر از آموزش ـه كتاب آموزش ـه !!!
    البته فوق العاده شبيه هستند ، ولي مطمئن باشيد بين آموزش و پرسش هاي چهار گزينه اي ، قطعاً پرسش هاي چهار گزينه اي !!!

با تشكر

14. این کاربر از koroshfe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

كوروش خان درست ميفرمايند. كتاب آموزش فقط براي پول درآوردن بيشتر چاپ شده. در ضمن همه مطالب آموزشي و مثال ها و تمرين هاي مهم كتاب آموزش عينا در كتاب تست هم قرار گرفته. فقط يادت باشه اگه سال سوم هستي براي شيمي3 مبتكران بگير اگه كنكوري هستي و حجم زيادش اذيتت ميكنه خيلي سبز بگير.

16. 2 کاربر از Alireza SM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •