تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1050 از 1178 اولاول ... 5055095010001040104610471048104910501051105210531054106011001150 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,491 به 10,500 از 11779

نام تاپيک: { آرشیو } مشاوره كلی برای خريد انواع لپ تاپ ( پست اول مشاهده شود )

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

یه سوال خیلی عجیب برای من پیش اومده.
    توی سایت رسمی لپ تاپ های سونی مدل های fw 46jgb و fw490 dfb و fw490 dxb وجود نداره ولی توی این فروم بچه ها در موردش حرف میزنن یا حتی بعضیا خریدنش.میشه توضیح بدین چرا توی سایت سونی نیست؟
    مدل قدیمی هست و بعضا توی بازار موجوده

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مدلهای جهانی و توی بازار آمریکا رو معرفی میکنه و آرشیو کاملی از مدل های قبلی و یا خاورمیانه ای نیست

شما می تونید برای داشتن مشخصات آنها از سایت ساپورت سونی استفاده کنید

2. این کاربر از REGISTERED USER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز h_starboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

یه سوال خیلی عجیب برای من پیش اومده.
    توی سایت رسمی لپ تاپ های سونی مدل های fw 46jgb و fw490 dfb و fw490 dxb وجود نداره ولی توی این فروم بچه ها در موردش حرف میزنن یا حتی بعضیا خریدنش.میشه توضیح بدین چرا توی سایت سونی نیست؟
    fw 46gj/b
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    fw 490dfb
    کد:

داره خودمونی میشه masih65's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

در مورد لپ تاپ Dell 1340 لطفا دوستان نظر دهند.
    ساخت کجا از نظر کیفیت ساخت بهتره ؟ چین یا لهستان/ایرلند؟(فرقی داره و ارزش 90 تومان پول بیشتر؟)

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

در مورد لپ تاپ Dell 1340 لطفا دوستان نظر دهند.
    ساخت کجا از نظر کیفیت ساخت بهتره ؟ چین یا لهستان/ایرلند؟(فرقی داره و ارزش 90 تومان پول بیشتر؟)
    تا اونجایی که من میدونم و دوستان هم قبلا گفته بودن تفاوت کیفیتی خیلی با هم ندارن و جفتشون تحت لایسنس dell هستن .
    ولی من تا اونجایی که من اطلاع دارم لپتابهای dell رو حتی الامکان ساخت مالزی بگیرید بعد اروپا

تو این لینک چنین سوالی مطرح شده بود که جناب pami_wega توضیحاتی دادن :
    کد:

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

گارانتی ایران اچ پی چند وقت پیش اعلام کرد که تا اطلاع ثانوی دیگه لپتاپ وارد نمیکنه، مگر بقیه گارانتیا این کار رو بکنن. (منبع حرفم معتبر نیست!)

به نظر من که بسیار داغ میکنه، یعنی در مقایسه با بقیه لپتاپایی که تا الان دیدم، Pavalianها بیشتر از همه داغ میکنن. (فکر میکنم به علت جنس بدنه اش باشه که باعث شده سنگین هم بشه)
    خدایا دارم دیوانه میشم
    من بین سونی fw و HP 1225 یا 1199 موندم
    بیشتر از HP خوشم میاد ولی میگن زیاد داغ میکنه
    و خدمات پس از فروش خوبی نداره
    کدومو بگیرم؟؟
    لطفا با دلیل بگین.خیلیها هستن که بعضی از این مدل ها رو ندارن و همش الکی نظر میدن
    (البته دوست عزیز منظورم با شما نیست )
    خواهشا کسایی که داشتن و یا دارن کمکی بکنن
    دوام و کیفیت قطات کدوم بهتره( هر چند میدونم سونی ..) اما آیا HP کیفیت خوبی داره؟خرابیش کمه یا زیاد؟

پروفشنال m.behnam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    YaZd

پيش فرض

سلام
    دوستان من یک لپ تاپ میخوام بخرم با حداکثر قدرت و یا در حد خوب (CPU RAM VGA HARD) که وزنشم خیلی خیلی کم باشه و اندازه LCD هم یک اندازه خوب داشته باشه.
    قیمتشم برام فرقی نمیکنه
    TANX

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    دوستان من یک لپ تاپ میخوام بخرم با حداکثر قدرت و یا در حد خوب (CPU RAM VGA HARD) که وزنشم خیلی خیلی کم باشه و اندازه LCD هم یک اندازه خوب داشته باشه.
    قیمتشم برام فرقی نمیکنه
    TANX
    خوب در چه حدی میخوای ؟ بودجت چقدره ؟ برای چه کاری بیشتر میخوای ؟ مثلا برای بازی هم میخوای ؟
    فقط از رو اینکه گفتی وزن کم باشه میتونم پیشنهاد بدم بری سراغ ۱۳ اینچی و یکی از بهترینهای ۱۳ اینچی مدل dell xps 1340 هستش .
    یکم بیشتر توضیح بده تا بهتر بشه راهنماییت کرد .

9. این کاربر از h_starboy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

امروز یک لپ تاپ hp 1413tx به قیمت یک میلیون و پنجاه هزار تومان با مشخصات زیر :
    جدول مشخصات فني مشخصات كلي نوت بوك نام نوت بوكHP-Compaq Pavilion DV4-1413TX
    اچ پي کامپک پاويليون دي وي 4 - 1413 تي ايكس نوع نوت بوكمعمولي ساخت قيمت1070000 تومان پردازنده نوع پردازندهCore 2 Duo سرعت پردازنده2.5 گيگاهرتز حافظه Cache3 مگابايت سرعت Bus1066 مگاهرتز حافظه حافظه RAM4096 مگابايت نوع حافظه RAMDDR2 SDRAM هارد ديسك320 گيگابايت مشخصات هارد ديسك5400 RPM درايو نوريDVD±RW صفحه نمايش اندازه صفحه نمايش14 اينچ نوع صفحه نمايشBrite Veiw نسبت صفحه نمايشWXGA حداكثر رزولوشن800 × 1280 ساير مشخصات كارت گرافيكيGeForce 103M-512 MB Dedicated - 2000 MB مودمندارد كارت شبكه (LAN)دارد 10/100 شبكه بي سيم (WLAN)دارد iLink - 1394ندارد بلوتوثدارد كارت خوان (Memory Reader)دارد وب كمدارد باتريLi-Ion - 6 Cell مدت كاركرد باتري باتري دومNo وزن 2.2 كيلوگرم ابعاد سيستم عاملMicrosoft Windows Vista ساير امكاناتپورت HDMI - ريموت كنترل (Remote Control) - پورت (e-SATA) - كارت گرافيك (GeForce 103M 512MB Dedicated Graphic Memory)
    به نظرم با توجه به مشخصات و ظاهر شیک و وزن مناسبی که دارد انتخاب خوبی کردم . نظر دوستان چیه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان. سوالی داشتم و اون اینکه موقع خرید لپ تاپ بایستی چه چیزهایی رو چک کنیم تا مطمئن شیم لپ تاپ سالمه و ریفر نیست ؟
    پیشاپیش از جواباتون ممنونم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    tehran/ekbatan

پيش فرض

با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان. سوالی داشتم و اون اینکه موقع خرید لپ تاپ بایستی چه چیزهایی رو چک کنیم تا مطمئن شیم لپ تاپ سالمه و ریفر نیست ؟
    پیشاپیش از جواباتون ممنونم.
    ---> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] <---
    دوست عزیز به صفحه اول یه نگاه بنداز!
    registered جان به خوبی و کامل توضیح دادن!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •