سلام
چند روز هست در بعضی از ساعات اینترنتم تبدیل میشه به اینترانت ( هیچ سایت خارجی باز نمیشه. پرو+کسی هم کار نمیده). کسی دیگه ای هم این مشکل رو داره؟
سپاس
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
سلام
چند روز هست در بعضی از ساعات اینترنتم تبدیل میشه به اینترانت ( هیچ سایت خارجی باز نمیشه. پرو+کسی هم کار نمیده). کسی دیگه ای هم این مشکل رو داره؟
سپاس
کاملا طبیعی واسه منم تو سرورهای خارجی اینطوریه.
تست 512 نامحدود برنزی سرور لندن
واقعا افتضاح هست ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرورای ایران چند بهت میده؟
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
کجاش طبیعیه؟
تا امروز صبح داشتم از یه سایت خارجی با سرعت 240 250 دانلود میکردم بعد از شارژ کردن سرویس جدید سرعتم بیشتر 50 تا نمیشه تازه باید با 16 تا کانکشن دانلود کنم و گرنه با یکی دو کانکشن سرعتش رو 7 8 کیلوبایته
آقا من 5 روز دیگه باید شارژ کنم با این اوضا چی بزنم ؟ الان 512 برنزی دارم. یه پیشنهاد بدین ممنون
میگم این هزینه نصب نمیشه نخواست! ثبت نام اینترنتیش نمیشه! یا باید حضوری انتخاب کنی یا تلفنی!
تلفنی 7تومان، رانژه نوشته 5تومان میشه 12تومان. خب اینم که شد نزدیک 15تومان نمایندگیش بدون نصب
جالبه ها! هرجور شده میخان الکی بندازن بهت.![]()
سرور ایران خوبه ولی ملاک سرور خارجی هست ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
512 نامحدود برنزی:
سرور ایران:
![]()
دوستام من امروز 512 نامحدود گرفتم.یک روزه برام وصل کردن و از سرعتش هم راضیم...بدون افت و قطعی حدود 60 هست دانلودم...
تو برگه ماده ها ، یه جاش هست نوشته اگه بیش از حد استفاده کنین و الگوی مصرف رو رعایت نکنین سرویستون قطع میشه!!
خواستم بپرسم این شامل سرویس های نامحدود هم میشه؟؟ این چه جور نا محدود بیکرانیه؟؟!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)