در نسخه 160 مگی، آپدیت های بیشتری در فایل نصب موجود هستند و آپدیت اولیه کمتری نسبت به نسخه 70 مگی داره. در عوض نسخه 70 مگی سریع تر دانلود و نصب خواهد شد با آپدیت اولیه بیشتر.
در نسخه 160 مگی، آپدیت های بیشتری در فایل نصب موجود هستند و آپدیت اولیه کمتری نسبت به نسخه 70 مگی داره. در عوض نسخه 70 مگی سریع تر دانلود و نصب خواهد شد با آپدیت اولیه بیشتر.
موقع آپديت روی 15 درصد قفل ميشه ، سرعت اينترنتمم بد نيست ! مشکل از چيه ؟
اگر آپدیت اولیه رو دارید انجام میدید احتمالا به دلیل بالا بودن حجم آپدیت، درصد شمار درست کار نکنه و ممکنه یه دفعه از 15 درصد بره 60 درصد و ...
به بخش گزارش آپدیت برید و ببینید فایل های جدید هر چند دقیقه دارند دانلود میشند یا نه و یا اینکه اروری داده شده یا نه :
در صفحه اصلی کاسپر، بالا سمت راست روی Reports کلیک کنید. در پنجره ای که باز میشه، پایین سمت راست روی Detailed Report کلیک کنید. در پنجره باز شده، پایین ستون سمت چپ صفحه، به بخش Update برید.
در kis2012 چجوری یک فایل رو به عنوان فایل غیرمخرب به کسپر معرفی کنم که پاکش نکنه؟
یا اگر پاکش کرد بشه برش گردوند؟
چون بعضی کرک ها رو به عنوان ویروس میشناسه و پاک می کنه
به بخش Quarantine برید و با کلیک راست روی موارد مورد نظر و انتخاب Restore اونها رو برگردونده و طبق [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به لیست سفید اضافه کنید.
نمیشه آپدیت کسپر رو سیو کرد که با عوض کردن ویندوز یا ریپیر کردن کسپر دوباره پوشه اون رو برگردونیم و لازم نباشه از اول اپدیت کنیم؟
مثلا پوشه اپدیت kis2012 رو سیو کنیم یا اگر خواستیم برای ورژن های 2011 یا قبل ازا ون هم استفاده کنیم؟
-کسپراسکی زیاد از رم کامپیوتر استفاده میکنه؟
چون از وقتی kis2012 نصب کردم سیستمم تا حدودی کند شده
نمیشه این مشکل رو هم رفع کرد؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله، کاسپر نسبتا تاثیر گذار روی منابع سیستم هست. این مشکل نیست که بخواد رفع بشه و جزو خصوصیات کاسپر هست.
میتونید از روش های دیگه برای بالا بردن سرعت سیستم استفاده کنید تا جبران بشه. مثل نصب ویندوز خوب، حذف برنامه های اضافی، دفراگ مرتب هارد، تمیز کردن مرتب رجیستری و ویندوز با برنامه های بهینه ساز و ...
برای جلوگیری از پاک کردن خودکار ویروس ها و مخرب ها به کدوم قسمت باید برم؟
یعنی اگر ویروسی رو شناسایی کرد اول ازم بپرسه که پاک کنم یا نه
نه اینکه مستقیما پاک کنه
یا حداقل در مورد اسکن بخشی از سیستم نه همه جا
در ورژن 2012 و 2011
محتوای مخفی: 2012
محتوای مخفی: 2011
ببینید طبق اون لینکی که گذاشتید من دو تا فولدر رو به لیست سفید اضافه کردم و اپلای کردم و تیک include subfolder رو هم زدم.
پس دیگه محتویات اون تا دوفولدر نباید اسکن بشن یا اگر شدن نباید پاک بشن دیگه؟
در اینجا منظورم فولدر خود نرم افزار و کرک نرم افزار نارسیس هست که توی فولدر کرکش که به لیست سفید اضافه کرده بودم کرک رو کپی کردم ولی پاکش کرد!
و چند تا از فایل های خود نرم افزار رو بعد از کرک پاک کرد که باعث شد نرم افزار از کار بیفته و مجبور باشم دوباره نصبش کنم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)