براي چك كردن سلامت دوربين به چه نكاتي بايد توجه كنيم؟با قیمت های بسیار پایین تر ( حدود 700 ) می تونید از مراکز خرید متفرقه خریداری کنید . فقط حتما همه موارد سلامت دستگاه رو چک کنید
براي چك كردن سلامت دوربين به چه نكاتي بايد توجه كنيم؟با قیمت های بسیار پایین تر ( حدود 700 ) می تونید از مراکز خرید متفرقه خریداری کنید . فقط حتما همه موارد سلامت دستگاه رو چک کنید
به اين ليست ميشه Panasonic Lumix DMC-FZ150 و SX30 كانن را هم اضافه كرد.
البته نميدونم FZ150 توي ايران وارد شده يا نه؟
منم بين همين مدلهاي بالا بعلاوه D3100 موندم.
روي HS20 شك دارم چون كيفيت عكسش منو راضي نميكنه ولي قيمتش خيلي خوبه - قيمت : 490
SX30 لنزش ccd هست ولي زومش خوبه ، قيمتش هم پايين اومده - قيمت : ~530
HX100 كيفيت عكسش خوبه ، فيلمبرداريش هم عاليه ولي قيمتش بالاتره و نيز RAW را هم پشتيباني نميكنه - قيمت : 605
FZ100 را هم نميدونم خوبه يا نه - قيمت : ؟؟
نميدونم منتظر FZ150 بشم يا نه؟ - قيمت : ؟؟
D3100 هم چون فهميدم هزينه اين نوع دوربينها بالاس و اينكه از همون ابتدا نميشه باهاشون در حالت ماكرو عكس گرفت و بايد لنز مخصوص براشون خريداري بشه اما كيفيت عكسهايي كه ازش ديدم فوق العادهس++ قيمت : 720
اعلام سردرگمي و تجديد تقاضاي راهنمايي:![]()
Last edited by mmdmmd; 30-08-2011 at 12:18.
شما مزیت رو در چی می بینید ؟ شما شرکتی رو که نماینده رسمی اون محصول هستش تا شرکتی رو که میره دبی معلوم نیست از دست کی میگیره و چه تغییراتی کرده که امثال منو تو نمیتونن بفهمند رو یکی می دونید ؟ من برای نمونه باتری رو گفتم . گزارش بیست و سی رو دیدید ؟ اون یه نمونش بود . این شرکتا از همون اول بودن ولی به علت عدم آگاهی شما از شرکتای گارانتی کننده و بازار باعث این موضوع شده . شما به عنوان مصرف کننده هستید و خبر از بازار ندارید که کی داره چیکار میکنه .
Last edited by farhad moradi; 30-08-2011 at 13:20.
این سوال من دیده نشده یا کم لطفی دوستان بوده که جوابی ندادند؟
لطفا راهنمایی دقیق کنید کدوم یکی از این دو مدل بهتر هست که خریداری کنم ؟؟ کارهایی که میخوام
انجام بدم در حد این دو دوربین هستن حالا اختلاف قیمیتشون فکر کنم 300 تومنی هست
![]()
به سوال من هم کسی جواب نداد
من سونی رو دیدم و باهاش کار کردم
زیاد جالب نیست
همش روی حافظه دستگاه میریزه و سریع میگه حافظه پرشده
تنظیمات حرفه ای بهت نمی ده
بهترین مارک بدون تردید برای عکاسی حرفه ای کنون هستش
فوجی هم سوال خودمه پس نمی دونم![]()
اینا که یه مدلن
یکی لنز داره روش و اون یکی نداره همین. واسه اونی که لنز نداره باید لنز هم بگیرین که همون 18-135 لنز نسبتا خوبیه ...
---------- Post added at 09:47 PM ---------- Previous post was at 09:46 PM ----------
مقایسه برند با برند اصلا درست نیست
باید مدل رو با مدل مقایسه کنین ....
---------- Post added at 09:50 PM ---------- Previous post was at 09:47 PM ----------
اگه کیفیت براتون اولویته D3100 و کلا DSLR بهترین انتخابه
با D3100 و همون لنز کیت 18-55 میشه ماکرو گرفت ولی لنز ماکرو یه چیز دیگه است واسه ماکرو ...
لنزهای ماکرو نسبتا ارزونی هم هستن تو بازار یا به زودی میان
مثلا نیکون 40 میلیمتر ماکرو با قیمت 280 دلار ...
شما درست میگید که نباید برند رو با برند مقایسه کرد
ولی یه چیزایی هست که در تمام مدل های برند یکسانه
[QUOTE=lpix;6418446]اینا که یه مدلن
یکی لنز داره روش و اون یکی نداره همین. واسه اونی که لنز نداره باید لنز هم بگیرین که همون 18-135 لنز نسبتا خوبیه ...
---------- Post added at 09:47 PM ---------- Previous post was at 09:46 PM ----------
خوب میشه بگید که این مدل بهتره یا 600d کدوم رو بگیرم بهتره؟ از لحاظ جدید و قدیمی بودن
[QUOTE=tranceyou;6418699]ربطی به اون سوال اولتون نداره ولی خوب دیگه ...
هردوشون سنسور مشابهی دارن ولی 60d حرفه ای تره و مثلا یه صفحه نمایش اضافه داره و سرعت شاترش در نهایت 1/8000 ثانیه است و ...
این مشخصات اضافه شاید چندان به دردتون نخوره
همون 600D دوربین خوبیه. اگه LCD چرخان براتون مهم نیست به 550D هم فکر کنین. همون سنسور - ارزونتر و ...
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)