رفیق شما Replay یا سیو زیاد داری ؟
فکر کنم به خاطر اون باشه .
رفیق شما Replay یا سیو زیاد داری ؟
فکر کنم به خاطر اون باشه .
میگه که فایل ها کامل دانلود نشده و آسیب دیده یعنی بازی که خریدی خرابه مشکل از DVD بازی هست
سلام. من در نصب بازی SIMCITY SOCIETIES دچار مشکل شدم. کد برای نصب بازی را پیدا نمی کنم. در واقع همون serial number که برای نصب نیاز هست. لطفا این را به من بگید.
نه اتفاقا".
کلا" 3 تا فایل تو folder1 هست (آپشن فایل+2 تا سیو مسترلیگ)
سلام به همگی
آقا من میخوام بازی کربن رو اجرا کنم ولی موقع اجرا وارد محیط بازی میشه و دوثانیه بعد ارور میده و میاد بیرون..
قبلا رو xp خوب اجرا میکردم ولی الان نمیدونم چی شده که رو ویستا اجرا نمیشه....
سیستم اینه:
Q6600
ATI4870
2GIG-DDR2
ممنون.....
دوست من اخه بازی که نیست من mod بازی رو دانلود کردم و کامل هم گرفتم به نظرت خرابه.......
اخه ورزن قبلیش رو از همون سایت گرفتم بدون مشکل نصب شد اما این یکی این ارور رو میده.........
توی خود error میگه که فایل ها خراب هست و یک کپی جدید بگیرید
فکر میکردم زودتر از اینها جواب میگیرم....![]()
Last edited by robert; 31-10-2009 at 12:25.
والا چی بگم من خودم هم این ایراد رو داشتم البته بعد از اینکه بازی رو تموم کردم و خواستم سه چهار ماه بعدش دوباره برم بازی کنم!!
ولی فکر کنم اگه کلا بازی رو به طور صحیح uninstall کنی و دوباره از نو کامل همراه درایورهاش نصب کنی جواب بده...
ببخشید دوستان من بازی gta iv وقتی که اومد گرفتم و نصب کردم حالا که میخوام نصب بکنم dvd 1 خراب شده .رفتم dvd 1 دوباره گرفتم و تمام فایلهاش با اونی که قبلا داشتم یکی هست فقط شکل stup فرق میکنه و وقتی dvd 2 میخواد و میزارم ارور میده .میخوام ببینم نمیشه کاریش کرد؟
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)