تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 105 از 305 اولاول ... 55595101102103104105106107108109115155205 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,041 به 1,050 از 3048

نام تاپيک: کلوپ N73

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

اگه توضيحات كامل و قدم به قدمي يا تصويري در اختيار داريد ممنون مي شم بذاريد

آخر فروم باز بیلچه's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

اگه توضيحات كامل و قدم به قدمي يا تصويري در اختيار داريد ممنون مي شم بذاريد
    شرمنده می گم خودم چون تا حالا استفاده نکردم نمی تونم کمک بیشتری کنم.
    شما می تونی توی همون قسمت modem از help ش هم استفاده کنید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه raheman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

خيلي مهم
    اگه بلدين توضيح بدين
    1. چگونه مي توان موبايلي كه مي تونه به اينترنت وصل بشه (gprs مثلا ايرانسل) اينترنت اون رو توسط كابل گوشي به لپ تاپ يا كامپيوتري به اشتراك گذاشت؟؟؟

2.چگونه مي توان كامپيوتر يا لپ تاپي رو كه به اينترنت وصله اينترنت اون رو توسط كابل گوشي يا بلوتوث به گوشي اشتراك كرد؟

من مورد اول رو از همین طریق با n73 امتحان کردم اول باید pc suite رو نصب کنی و گوشی رو از طریق usb و مد pc Suite به کامپیوتر بشناسون و تو برنامه pc suite یه قسمت برای connection داره که خیلی راحت می تونی تنظیماتش رو انجام بدی ( الان چون من pc Suite رو نصب نکردم به طور دقیق نمی تونم بگم!) .

ولی شرمنده کاری هم به مودم تو قسمت tools نداره!

و مورد دوم هم شنیدم با برنامه gnubox توسط بلوتوث این کارو انجام دهی ، در ضمت این برنامه تو همین فروم هستش.
    Last edited by raheman; 10-06-2007 at 22:42.

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

خيلي مهم
    اگه بلدين توضيح بدين
    1. چگونه مي توان موبايلي كه مي تونه به اينترنت وصل بشه (gprs مثلا ايرانسل) اينترنت اون رو توسط كابل گوشي به لپ تاپ يا كامپيوتري به اشتراك گذاشت؟؟؟

2.چگونه مي توان كامپيوتر يا لپ تاپي رو كه به اينترنت وصله اينترنت اون رو توسط كابل گوشي يا بلوتوث به گوشي اشتراك كرد؟
    مورد اول که آسونه... معمولا این امکان تو برنامه ی رابط گوشی و کامپیوتر هست. مورد دوم در مورد گوشی های سیمبین فقط ممکنه. اونم بوسیله برنامه ای به اسم GNUBOX ...

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

شرمنده مي فرماييد اگر آدرسش رو بگين دانلود كنم درثاني اين كار توسط برنامه ي مذكور از طريق فقط بلوتوث امكان داره يا از كابل هم مي شه استفاده كرد؟

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

هم بلوتوث و هم کابل. این برنامه برای سیمبین ورژن 9.1 ساین نشده. در ضمن هم تو گوشی و هم تو کامپیوتر یه سری تنظیمات باید اعمال بشه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه raheman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

برای اینكار كه با بلوتوث انجام میشه و با كابل هیچ راهی نداره 3 مرحله رو باید انجام بدید:
    1)برنامه كم حجم gnubox : دانلود (برنامه Unsign هست كه باید Sing كنید.): [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    2)لینك دانلود برنامه برای Sign كردن: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    شرح و طرز كار:برنامه ای تحت عنوان BiNSign برای كه تنها جای signsis.exe داخل مطلب فوق رو میگیره و شما مجبور نخواهید بود كه از طریق داس و نوشتن دستور اقدام به ثبت فایل sis بكنید چون این برنامه كوچك با نمای گرافیكی تحت ویندوز اینكار رو براتون انجام میده!
    شما وقتی این فایل زیپ رو دانلود كردید آنرا از حالت زیپ خارج كرده و برنامه Signsis رو اجرا کنید تا پنجره برنامه مانند شکل زیر نمایان بشه:

مونطور که روی شکل مشخص شده شما میتونید گزینه های برنامه رو طی کنید بدون نوشتن دستوری برای ثبت فایل سیس!
    البته داخل این فایل زیپ شده یه فایل BIN.key وجود داره كه میتونید از اون به جای KEY خودتون استفاده كنید با این تفاوت كه پسورد مورد 00000 (5تا صفر) میباشد.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    badboy_x78x
    Last edited by raheman; 11-06-2007 at 01:35.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام . من يه n73 دارم كه خيلي از تم هايي رو كه از اين سايت يا سايتاي ديگه ميگيرم نصب نميكته و پيغام ميده اي فايل sis رو ساپورت نميكنه 0 هم در مورد برنامه ها و هم در مورد تم ها . ديگه كلافم كرده . آيا مشكل از سيمبينه يا چيز ديگه؟ تو رو خدا كمكم كنيد ورژن سيمبينم 0638.0.01

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

برای اینكار كه با بلوتوث انجام میشه و با كابل هیچ راهی نداره 3 مرحله رو باید انجام بدید:
    1)برنامه كم حجم gnubox : دانلود (برنامه Unsign هست كه باید Sing كنید.): [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    2)لینك دانلود برنامه برای Sign كردن: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    شرح و طرز كار:برنامه ای تحت عنوان BiNSign برای كه تنها جای signsis.exe داخل مطلب فوق رو میگیره و شما مجبور نخواهید بود كه از طریق داس و نوشتن دستور اقدام به ثبت فایل sis بكنید چون این برنامه كوچك با نمای گرافیكی تحت ویندوز اینكار رو براتون انجام میده!
    شما وقتی این فایل زیپ رو دانلود كردید آنرا از حالت زیپ خارج كرده و برنامه Signsis رو اجرا کنید تا پنجره برنامه مانند شکل زیر نمایان بشه:

مونطور که روی شکل مشخص شده شما میتونید گزینه های برنامه رو طی کنید بدون نوشتن دستوری برای ثبت فایل سیس!
    البته داخل این فایل زیپ شده یه فایل BIN.key وجود داره كه میتونید از اون به جای KEY خودتون استفاده كنید با این تفاوت كه پسورد مورد 00000 (5تا صفر) میباشد.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    badboy_x78x
    چقدر راحت.
    دوست من قسمت سخت ساین کردن مربوط به ساخت فایل با پسوند cer برای گوشی خودتون هست و گرنه اون قسمت داس زیاد مشکل نیست.

برای ساین کردن بیاین اینجا:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام . من يه n73 دارم كه خيلي از تم هايي رو كه از اين سايت يا سايتاي ديگه ميگيرم نصب نميكته و پيغام ميده اي فايل sis رو ساپورت نميكنه 0 هم در مورد برنامه ها و هم در مورد تم ها . ديگه كلافم كرده . آيا مشكل از سيمبينه يا چيز ديگه؟ تو رو خدا كمكم كنيد ورژن سيمبينم 0638.0.01
    مشکل شما اینه که تم مزبوط به گوشیه خودتونو نمی گیرید.
    بیا تو این تاپیک 120 تا تم برای گوشیت دانلود کن. حالشو ببر.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •