تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 105 از 139 اولاول ... 55595101102103104105106107108109115 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,041 به 1,050 از 1381

نام تاپيک: آموزش فلش و نفوذ به گوشی های با Cid 49 بوسیله کابل همراه گوشی ها

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    GB

پيش فرض

شما اگه فايل ssw مربوط به گوشيت رو نداري بايد با خود xs انجام بدي چون بار اول هستش بايد يه بار فلش كني اگه فلش هم بكني سريالت ميپره. الانم بازار علائدين مامور بازي شده سريال دستي هم نمكينن فلا دوستم رفته بود كلي خواهش اينا انجام داده بودن. البته بايد بگردي پيدا كني
    دوست من فایل ssw را دارم ولی برای اینکه فلش نکنم فایل rest را می خواهم البته برام مهم نیست رجیسترش بپره چون از تالیا استفاده می کنم در ضمن اینکه یکی از دوستانم باکس داره و زحمت رجیسترش را می کشه اگه فایل main این گوشی را هم سراغ داری ممنون میشم خودم یکجا پیدا کردم ولی پسوندش dvt است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام چرا کسی جواب منو نمیده.......سوال من خیلی مزخرف بود یا دوستان افتخار نمیدن
    کوشی من w300 آیا این آموزش برای اون هم جداب میده یا نه
    همین
    با تشکر از شما می خوام بگم.....محض این دلی که در به در شده.....ما رو از یاد ببرید که .....

در آغاز فعالیت meta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

مرسی آقا م تو یکی از پست ها دیدم که گفته شده بود در صورتی که ما فایل Fs رو فلش میکنیم باید بینیم چه Cda داره و برای کاستومایز کردن هم باید همون رو بگذاریم و وارد کنیم حالا مرصی آق باید برم بگردم ببینم کسی رو پیدا می کنم یه توضیحی بدین ببینم یارو که گوشیم رو بهش میدم چند دقیقه وقت می بره تا گوشی رو فلش کنه تازه این کسی که میدم گوشی رو فلش کنه همون بود که روز اول خرید گوشیم رفتم دادم به خودش در عرض دو دقیقه گوشی رو ریجستر دستی کرد

كل فرايند فلش 15 تا 20 دقيقه طول ميكشه. لطفا اگر راجع به CDA چيزي بدرد بخوري دستگيرتون شد ما رو هم بي نصيب نگذاريد.CDA بعد از ريختن FS و در زمان costomizing مگر تغييري ميكند؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

دوباره
    چرا کسی جواب نمی ده

داره خودمونی میشه mj_heydari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

آق بد بخت شدم دستم به دامنتون بیچاره شدم من گوشم رو به روشی که در زیر می گذارم لینکش رو فلش کردم حالا رو Please Wait گیر کرده من تمامی قسمت ها رو مثل آموزش انجام دادم هیچ چیزش با آموزش فرق نمی کرد حالا چیکار کنم بیچاره شدم Frimwari r1ca021 هست فایل Main و FS رو هم مثل هم گیر آوردم تورو خدا کمک کنید تا بابام از موضوع با خبر نشده
    مشکل plaese wait برای ریجستر اصلی نبودن گوشی شما است ...ببری بدی با باکس برات ریجستر می کنن درست میشه ...این مشکلو خیلی ها دارن ...نترس گوشیت زنده میشه دوباره عزیز

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام دوستان

دوست من یه W810 شماره سریال درست داره که من وقتی مشخصاتشو از منوی مخفی نگاه می کنم و
    بعد با برنامه ی ++XS ازش اطلاعات می گیرم فکر کنم یکی نیست !!!
    گوشی هم Brown هست !!!

این لیست مشخصات از منوی مخفی :
    R4EA031
    prgCXC12503 16_GENERI
    C_HN R4EA031

EROM: R3A001
    prgCXC 12504 16_EROM_
    DB20 10_HELEN_FOTA_FL
    ASLA_SIBLEY

ITP SW version
    CXC 125 0326 R1E

Customization
    CDA 102494/ 13 R5A
    cxc 1250324 R4ED001
    7EDW
    S_ASIA_LEVAN

Java SW version
    6.5

و اینم مشخصاتی که ++XS داده :
    1110| ++++++++++++++++++++++++++++++++++
    1110| PHONE INFO
    1110| ++++++++++++++++++++++++++++++++++
    1110| DBID: db2010
    1110| OTP CID: 49
    1110| EROM CID: 49
    1110| EROM color: Brown
    1110| IMEI: --------xxxxxx
    1110| Phone: W810
    1110| Operator: S_ASIA_LEVAN
    1110| CDA: CDA102494/13 R5A
    1110| Firmware: R4ED001
    1110| EROM: n/a

میشه یه راهنمایی بکنید .
    چون الان گوشی Brown هست من می تونم رو اون RED بریزم !!
    چطوری می تونم اونو RED کنم که قابل آپدیت از طریق اینترنت باشه ؟
    در ضمن مشخصات گوشی با مشخصات برنامه ++XS یکی هست ؟
    من اگه بخوام با ++XS گوشی رو فلش کنم ( فلش کامل هم main و هم fs ) از چه فایل هایی باید استفاده کنم ؟

ممنون
    ( دوستان والا جواب اینا مخصوصا این که آیا گوشی های Brown هک میشه یا نه خیلی واسم مهمه
    واسه همین تو چند تاپیک نوشتمش شرمنده )
    **
    من خودم کا750 brown دارم و fs اون به راحتی قابل دسترسی هست ..در مورد گوشی شما من تعجب می کنم چه طور 810 بهو db1020 شده چون اکثرا db2020 هستن و سید 51 نه 49 ولی به هر حال اگه میخواخهید گوشیتون رو به red تبدیل کنید ببرید زیر زمین علاالدین اونجا اگه خیلی بی انصاف باشن با 5 تومن تبدیل می کنن ...ضمن اینکه نمی تونید red رو گوشیتون بریزید تا قبل از تبدیل

آخر فروم باز nakhordemast's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

با فون ایکس اس کار میکنم همش گوشیم روشن میشه همه فن ها رو هم زدم یه بار بعد از 10 دقیقه روشن میشه یه با بعد از 1 ساعت . تاقبل از این بعد از 1 دقیقه روشن میشد که با یه عالمه دستکاری کردن عوض کردن ویندوز و درایور یو اس بی دیگه این اتفاق نیفتاد
    گوشیمم 810 هست.
    جای امیدواری هست یاگوشیمو بندازم دور؟

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام چرا کسی جواب منو نمیده.......سوال من خیلی مزخرف بود یا دوستان افتخار نمیدن
    کوشی من w300 آیا این آموزش برای اون هم جداب میده یا نه
    همین
    با تشکر از شما می خوام بگم.....محض این دلی که در به در شده.....ما رو از یاد ببرید که .....
    w300-only fs. breakin - w300_p3k_dcu.49R.ssw, скрипт - w300_w810_z550_cid49breakin , script-w300_w810_z550_cid49

این رو من از تو یه سایتی پیدا کردم //من امتحان نکردم ..ولی خوب احتمالا جواب میده...البته با این bin va script ha ففط به fs گوشی دسترسی دارید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    GB

پيش فرض

w300-only fs. breakin - w300_p3k_dcu.49R.ssw, скрипт - w300_w810_z550_cid49breakin , script-w300_w810_z550_cid49

این رو من از تو یه سایتی پیدا کردم //من امتحان نکردم ..ولی خوب احتمالا جواب میده...البته با این bin va script ha ففط به fs گوشی دسترسی دارید
    خوب دوست من لااقل لینک دانلودی آدرس سایتی چیزی میذاشتی ببینیم بدرد میخوره یا نه

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

خوب دوست من لااقل لینک دانلودی آدرس سایتی چیزی میذاشتی ببینیم بدرد میخوره یا نه
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ا یه سر بزن
    البته زبان سایت روسی است ولی همین لینک تو گوگل بزن ..بعد وقتی اومد گزینه translate رو بزن تا زات از روسی به انگلیسی ترجمه کنه ...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •