نه من کیبورد اصلی رو میگم
یه سوالی
یعنی وقتی با قلم روی آیکون های سمت راست برنامه میزنی راحت باز میشن؟
مثل messaging , web , help
نه من کیبورد اصلی رو میگم
یه سوالی
یعنی وقتی با قلم روی آیکون های سمت راست برنامه میزنی راحت باز میشن؟
مثل messaging , web , help
Last edited by Šepehr; 03-02-2008 at 13:38.
آره درست كار ميكنه ...
تا الان كه مشكلي نداشته ..
يه سوال ...
از تو سايتش ميشه عضو شد ؟
اگه ميشه آدرس سايتشو واسم بزار ...
چند صفحه پیش نوشته بودم
http://forum.p30world.com/showthread.php?p=2057531#post2057531
اگه یه نفر با w950 خودش یه امتحانی بکنه که عالی میشه
اگه ممکنه مشخصات نرم افزار آپدیت شده رو بذارید...
نه عزیزم...
خیلی راحت گوشی رو به کامپیوتر وصل میکنی و از توشاخه resource فونتها رو پاک میکنی.
همه چیز حل میشه.
شما يه چند صفحه آخرا بخون ميفهمي مشكل چييه.
وقتي فونت اشتباهي رو گوشي بريزي اصلا گوشي بوت نمي شه تا درايور اون تو كامپيوتر ساخته بشه.
سلام دوستان
گوشی من w950 هست.چند وقت پیش برنامه فارسی کردن sms روش ریختم و این برنامه باید حتما روی مموری کارت یا هارد گوشی نصب بشه تا قابل اجرا باشه.بعد از ریختن این برنامه روی هارد دیسک گوشیم, چند تا از فونت های این برنامه را تغییر دادم و سپس گوشی را ریستارت کردم.بعد از اون هر چی گوشی را روشن میکنم قبل از اینکه بالا بیاد خاموش میشه و دوباره روشن میشه و دوباره ریست میشه.در کل دیگه بالا نمیاد(پشت سر هم ریست میشه)
گفتم شاید با آپدیت مشکل حل بشه.آپدیتش کردم ولی درست نشد.بردم بیرون به چند جا دادم فلش کردن ولی درست نشد.مشکل اینجاست که این برنامه رو هارد ذخیره شده و حالا هر چقدر من گوشی را فلش کنم تاثیری نداره.چون فلش دست به محتویات هارد دیسک نمیزنهحالا به نظر شما دوستان چه کار باید کنم و چطور میشه به هارد گوشی دسترسی پیدا کنم تا برنامه را پاک کنم یا هارد را فورمت کنم.
لطفا کمک کنید که خیلی حالم گرفته![]()
اولا قرار نیست کامپیوتر درایور گوشی رو بشناسه.
وقتی کابل رو به کامپیوتر وصل کردی، برو تو مد fast transfer file ، چون در این حالت فقط از رم استفاده میشه و به گوشی هیچ کاری نداره، عملا تمام امکانات گوشی غیر از رم از کار می افتن.
حالا از شاخه resources میتونی فونتها رو پاک کنی.
عزیز دل برادر!
اگه کریستال نصب کردی که... آخه چرا نصب کردی؟ این برنامه sign نشده و پولیه...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)