اقا من همین کرکی که دوست گلم hobgoblin گذاشته رو چند دقیقه پیش رو ویستا ultimate retail 32 bit
اجرا کردم مث ماه کارد کرد و ویندوز رو قانونی کرد این کرک کاملا خوب کار میکنه
دستت درد نکنه hobgoblin
این سوال بالایی ما رو هم اگه کسی میدونه یه ندایی بده
اقا من همین کرکی که دوست گلم hobgoblin گذاشته رو چند دقیقه پیش رو ویستا ultimate retail 32 bit
اجرا کردم مث ماه کارد کرد و ویندوز رو قانونی کرد این کرک کاملا خوب کار میکنه
دستت درد نکنه hobgoblin
این سوال بالایی ما رو هم اگه کسی میدونه یه ندایی بده
آقا تو این کرک یک سریال میخواد شما چی رو میزنی >؟
من ویندوزم رو هم دوباره نصب کردم.
من احتمال میدم این بایوس مجازی با مادربورد من مشکل داره.
بایوس من phonix و چیپست مادر بورد من Nforce4 هست مارک مادربوردمم Epox.
ای کاش کرک درست و حسابی دیگه ای بود که با سیستم من مشکلی نداشته باشه.
فكر نميكنم مشكل از سرعت اينترنت من باشه سرعت اينترنتم 2Mpbs هست احتمالا مشكل از ياهو هست ولي چرا روي ويندوز xp كار ميكنه اما ويستا نه؟؟!!
سلام دوست من این مشکل واسه همه دوستانی که از 64 بیت استفاده می کنند به احتمال زیاد پیش بیاد من که خودم 64 را نصب کردم همین خطا را داد ولی اگه اینطور شد لازم نیست دوباره ویندوز نصب کنی با سیف مد گزینه last good config........ را بزن درست میشه بهتر هست از 32 استفاده کنی
باید سی پی یو کامپیوتر رو شناخت (اسمشو) بعد از اون تو شناسنامه هر سی پی یو نوشته که 64 بیت رو ساپورت می کنه یا نه
مثلا core due ها و اونایی که پسوند d دارند (از اینتل ) همه 64 رو ساپورت می کنند
ویا خانواده x2 amd هم
شما می تونی نوع سی پی یو رو بنویسی تا دوستان راهنمایی کنند
CPU من 64بیت هست ولی از ویندوز ویستای 32 بیت استفاده میکنم.
مارکش هم 3200 AMD Athlon 64 هست.
سلام تو دستورالعملش تو ضیح داده
1. Extract the archive
2. Run "windows vista 2007.exe"
3. Enter "User Account" Name and "Computer Name"
4. Enter the CD-KEY you used while installing your vista.
5. This will take a minute to activate windows vista.
NOTE : In instruction (4). Leave the box blank if you have installed vista without cd-key.
گفته در مرحله چهارم همون سریال رو بزنید که موقع نصب ویندوز ازش استفاده کردید
پایین هم اضافه کرده اگه ویندوز رو بدون سریال نامبر نصب کردید این بخش رو خالی بذارید و اوکی کنید
اینو میدونم سی پی یو منم INTEL CORE2DUO E6600 است
من دنبال یه گزینه تو ویندوزم جوری که بدون دونستن نوع سی پی یو بشه تشخیص داد
نوشته شده توسط كاپتان هادي:
دوستانی که میخواهند از امکان کیبورد فارسی (حرف پ و ژ همینطور نیم فاصله) در ویندوز ویستا بهرهمند شوند همینطور تقویم هجری شمسی داشته باشند میتوانند از این برنامه که توسط آقای آرش رضایی زاده برای ویندوز XP و2000 نوشته شده استفاده کنند.
برای اینکار اول فایل رو از حالت فشرده خارج کنید . بهتره اونرو در پوشه Program files استخراج کنید بعد رویه فایل Trylayout.exe راست کلیک کنید و از قسمت Compatibility مثل شکل گزینه سازگاری با ویندوز XP رو تیک بزنید. بعد در قسمت پایین هم انجام این برنامه رو به صورت یک ادمین تیک بزنید.
حالا اگه میخواهید هر وقت ویندوزتون بالا مییاد کیبوردتون فارسی باشه یه Shortcut ازش درست کنید بعد کپی کنید تویه پوشه Startup، با این کار هر وقت که ویندوزتون بالا بیاد این برنامه اجرا خواهد شد و کیبورد فارسی خواهید داشت. البته بگم نصب سایر امکانات فارسی ویندوز دیگه کار این برنامه نیست.
------------------------------------------------------------
ممنونٰ من این کار رو کردم ولی هر دفعه که ویندوز میاد بالا traylayout رو ویندوز بلاک میکنه و بایستس دستس اجازه اجرا رو بهش بدم.
باید چیکار کنم؟
Last edited by saeednajafi22_p; 04-05-2007 at 11:12.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)