تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 105 از 212 اولاول ... 55595101102103104105106107108109115155205 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,041 به 1,050 از 2114

نام تاپيک: ADSL DIDEBAN NET/ دیده بان نت

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

ممنونم از شما ، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من پیج اینستاگرام دیده بان نت رو دیدم ، ملت خیلی کامنت و فیدبک منفی گذاشته بودند ، یه مقدار ترسیدم

instagram.com/didehbannet.tech

من در حال حاضر از مخابرات سرویس 8 مگ طرح غزال با 90 گیگ بین الملل دارم ، خودم مصرفم روزانه ام وبگردی در حد 500 مگ هست اصلا دانلود ندارم ، کلا 4 نفر به نت وصل هستند ، مصرف روزانه فعلی 4 تا 5 گیگ هست بیشتر اینتستاگرام و تلگرام هست ، البته شاید مشکل از اکانتینگ مخابرات باشه که پهنای باند رو زیاد حساب میکنه ، گفتم درخواست تخلیه از مخابرات بزنم بیام از این شرکت بگیرم چون این شرکت مثل مخابرات محدودیت پهنای باند نداره.

امروز 26 تیر ، اینم پنل مخابرات ... فقط 39 گیگ برام حجم مونده ، که تقسیم بر 4 بشه میشه حدودا 9.72 گیگ بین الملل

Last edited by Pc.34; 17-07-2019 at 21:35.

2. این کاربر از Pc.34 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز George Shelly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2015
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

ممنونم از شما ، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من پیج اینستاگرام دیده بان نت رو دیدم ، ملت خیلی کامنت و فیدبک منفی گذاشته بودند ، یه مقدار ترسیدم

instagram.com/didehbannet.tech

من در حال حاضر از مخابرات سرویس 8 مگ طرح غزال با 90 گیگ بین الملل دارم ، خودم مصرفم روزانه ام وبگردی در حد 500 مگ هست اصلا دانلود ندارم ، کلا 4 نفر به نت وصل هستند ، مصرف روزانه فعلی 4 تا 5 گیگ هست بیشتر اینتستاگرام و تلگرام هست ، البته شاید مشکل از اکانتینگ مخابرات باشه که پهنای باند رو زیاد حساب میکنه ، گفتم درخواست تخلیه از مخابرات بزنم بیام از این شرکت بگیرم چون این شرکت مثل مخابرات محدودیت پهنای باند نداره.

امروز 26 تیر ، اینم پنل مخابرات ... فقط 39 گیگ برام حجم مونده ، که تقسیم بر 4 بشه میشه حدودا 9.72 گیگ بین الملل
    کسی واقعا نمی تونه بگه چی در میاد ، من الان راضیم خیلیای دیگه هم همین طور ولی به همین اندازه هم ناراضی داره ، تو پیج اینستاش نصف راضی نصف ناراضی ولی اگه برات آسونه بگیر تست کن دیگه ولی به نظر من بد در نیاد اگه خطت خوب باشه ، من خطم عالی میکشه و هیچ مشکلی ندارم .

4. این کاربر از George Shelly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2015
    محل سكونت
    کرج

6. این کاربر از George Shelly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2015

پيش فرض

ممنونم از شما

سلام اگه مشکله نویز خط نداشته باشید سرعت همون سرعتی هست که براش هزینه میپردازید و قطعی هم نداره
    حجم بسته هاهم تماما واقعی هستش

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2015

پيش فرض

شما از کدوم شهر هستین

تاريخ عضويت
    Jul 2015
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

به دلیل آشغال بودن سرعت تک لینک این شرکت ( که چند وقته بنظرم بیشتر شده ) تو دیدن کانال های آی پی تی وی مشکل دارم ولی با نت ایرانسل درجا پخش می کنه ...
    قبلا با نت دیده بان تست کرده بودم درست بود و راحت پخش میکرد ولی الان خیلی خراب شده ...
    رو تی وی به مشکل خوردم و نمی تونم استفاده کنم .
    -----------------------------------------------------------
    زنگ زدم سلطانی گفت یه سری مسیرامون شلوغه داریم پیگیری می کنیم .

درست شد
    Last edited by George Shelly; 30-07-2019 at 20:28.

10. این کاربر از George Shelly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2018

پيش فرض

اقا من میخام از شاتل تخلیه کنم بیام دیده بان نت هم به خاطر قیمت کمتر و هم حجم بیشترش .البته کیفیت خیلی برام مهم نیست چون فقط برا تلگرام و اینستا و اینا میخامش .نظرتون چیه ؟

تاريخ عضويت
    Jul 2015
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

اقا من میخام از شاتل تخلیه کنم بیام دیده بان نت هم به خاطر قیمت کمتر و هم حجم بیشترش .البته کیفیت خیلی برام مهم نیست چون فقط برا تلگرام و اینستا و اینا میخامش .نظرتون چیه ؟
    چه سرعتی می خوای بگیری ؟
    خوب باید کیفیت داشته باشه تا عکسای اینستا برات خوب باز شه دیگه نمیشه که بی کیفیت باشه بعد عکسا خوب باز شه ...

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2018

پيش فرض

چه سرعتی می خوای بگیری ؟
    خوب باید کیفیت داشته باشه تا عکسای اینستا برات خوب باز شه دیگه نمیشه که بی کیفیت باشه بعد عکسا خوب باز شه ...
    سرعت مهم نیست چون خطم کمتر از 8 مگ میکشه یه چیزی میگیرم که ماهی حداقل 600 گیگ بین الملل بهم بده فقط حجمش مهمه راستیتش بابا ننم خیلی تو اینستا و تلگرام ول میچرخن چون پیرن و تو خونن 24 ساعته تو نت میچرخن دیگه دهنم سرویس شده ماهی خدا تومن پول نت میدم چون خیلی حجم مصرف میکنن .من خودم تی دی استفاده میکنم و مصرفم کمه ولی برا اونا خاستم دیده بان نت بگیرم که با ماهی کمتر از 80 تومن بتونم مشکل حجمشونو حل کنم .اخه شاتل برا 350 گیگ ماهی صد تومن میگیره که خیلی زیاده .برا همین نظرم روی دیده بان نته .البته پیشگامانم حجمش خوبه ولی موندم بین این دو تا

تاريخ عضويت
    Jul 2015
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سرعت مهم نیست چون خطم کمتر از 8 مگ میکشه یه چیزی میگیرم که ماهی حداقل 600 گیگ بین الملل بهم بده فقط حجمش مهمه راستیتش بابا ننم خیلی تو اینستا و تلگرام ول میچرخن چون پیرن و تو خونن 24 ساعته تو نت میچرخن دیگه دهنم سرویس شده ماهی خدا تومن پول نت میدم چون خیلی حجم مصرف میکنن .من خودم تی دی استفاده میکنم و مصرفم کمه ولی برا اونا خاستم دیده بان نت بگیرم که با ماهی کمتر از 80 تومن بتونم مشکل حجمشونو حل کنم .اخه شاتل برا 350 گیگ ماهی صد تومن میگیره که خیلی زیاده .برا همین نظرم روی دیده بان نته .البته پیشگامانم حجمش خوبه ولی موندم بین این دو تا
    پس همون ۴ مگ بگیر ولی واسه اینستا کمه و اذیت داره و تلگرمم که فیلتره و وی پی انم استفاده بشه طبیعتا کمی کاهش سرعت میاره .
    یه ماهه بگیر اگه خوب بود بعدش تلفنی بزنگ بگو جشنواره میخواستم هشت مگ بگیر بگو کمتر ببنده مثلا رو ۶ مگ چون ۴ کمه و ۸ هم که نمیکشه خطت ...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •