این الان خوبه؟؟؟؟
من همین الان دارم از شاتل لند با سرعت 1100 کیلو در ثانیه دانلود میکنم
سرعتت خیلی پایینه
حتما زنگ بزن و باهاشون دعوا کن
این الان خوبه؟؟؟؟
من همین الان دارم از شاتل لند با سرعت 1100 کیلو در ثانیه دانلود میکنم
سرعتت خیلی پایینه
حتما زنگ بزن و باهاشون دعوا کن
داداش سرویس ارت3 دارم ..با همه سرورا چ خارجی چ داخلی دانلود میکنم سرعتم ثابته
به نظر سایت خوبی میاد
ولی قیمت هاش زیادی گرونه
مثلا اگه فایلی بیشتر از 30 گیگی داشته باشیم بخوایم آپلود کنیم باید پلن G40 رو بخریم و ماهی 17 هزار تومن پول بدیم
این سخت افزاره چه قیمتی داره؟ من از طریق نرم افزاری با برنامه Connectify Dispatch سه تارو بدون مشکلی ادغام کردم اما اگه دو تا از طریق وایفا بخواد ادغام کنه سرعت افت پیدا میکنه با لن و یو اس بی و و یک وایفا مشکلی نداره لایسنسش هم برام شصت تومان افتاد دو سال پیش حدودا
با این برنامه شما خیلی وقت پیش کار کردم با برنامه های دیگه هم کار کردم همشون ایراد دارند بعد اینکه شما به فرض 4 تا مودم ای دی اس ال رو با پورت لن چطور می خواهید به کامپیوتر وصل کنید ؟ خودتون می دونید وای فای سرعت افت میکنه و با یو اس بی هم سرعت پایدار نیست. این برنامه هم که لایسنس میخواد و هیچ پشتیبانی ای هم که نداره و به فرض اینکه 4 تا تبدیل لن به یو اس بی هم بخرید چطور می خواهید 4 تا تبدیل لن رو به سیستم وصل کنید سیستم شما مگه چقدر یو اس بی بهش وصل میشه ( با هاب یو اس بی هم این عمل غیره ممکنه) و بعد با این برنامه یکی کنید . رسما با این برنامه یک سیستم به فنا میره و اصلا قاید نداره
ولی با سخت افزاری راحت می تونید 3 الی 24 خط رو وصل کنید بستگی به تعداد خط شما داره که چه سخت افزاری براتون کافی باشه. ما فرض رو 3 خط برای شما می گذاریم حدود 300 تومن بدون مودم در میاد برای شما و هزینه کانفیگ و اسکریپ نویسی اش هم باز به تعداد خط شما بستگی داره برای 3 خط حدود 150 هزار تومن در میاد. هزینه 3 مودم یکسان و یک مارک و یک مدل رو هم جمع کنید و اینکه حتما باید همه نت ها از یک شرکت باشه تا به یک کیفیت و پینگ پایدار برسید.
من توی اون عکس 4 خط شاتل رو تجمیع کرده بودم و از شاتلند با بالاترین سرعت داشتم دانلود می کردم. البته صرفا برای دانلود از شاتلند این عمل رو انجام ندادم. بلکه نت تجمیع شده برای شرکت هست و افراد دیگه هم می توانند استفاده کنند.
Last edited by .::Mohammad::.; 13-11-2016 at 17:23.
خب مومن این پارتهارو میریختی توی یه پوشه توی شاتلند بعد لینکه اون پوشه رو میدادی مثلا هر فیلم رو توی یه پوشه
من یک ماهه 6 هزار تومن رو گرفتم و فایل 20 گیگی رو اپلود میکنه
شما نسخه کم حجمتر رو بگیرین برای یک فیلم 30 گیگ واقعا زیاده
دنبال سایت رایگان منم خیلی گشتم ولی سایتی پیدا نکردم
بین اپلودسنتر ها هم من این سایت رو بیشتر قبول دارم
اسکریپت نویسی نمیخواد که
منظورتون میکروتیکه؟
چه کاریه؟
چهار تا کارت شبکه اضافه کن به سیستم
یه فایروال کریو نصب کن
میشه چهارتا خط رو با هم شیر کرد اونجا
تا حالا پوشه اینا درست نکردم
حسش نبود
ولی خب بی زحمت زودتر دانلودش کنید چون حجمم پر شد
باید پاک کنم
یه ارباب حلقه ها جستم هر دونه ش 45 گیگه
بسیار کف کردم از حجم و کیفیتش
دو تاشو آپلود کردم تو اکانتم ولی برا سومی ش جا کم اومد
احتمالا از همین اکانت بخرم
چون ارباب حلقه های 45 گیگی رو تونستم از جایی قسمت قسمت شده پیدا کنم
Last edited by Mr.World.Wide; 13-11-2016 at 18:55.
در مورد پایدار بودن باهاتون موافق نیستم لاقل سه خط رو که من تست کردم دقیقا از تمام پهنا استفاده کرده و ادغام کرده (اسیاتک از طریق لن-سپنتا از طریق مودم یو اس بی- ایرانسل فورجی از طریق وایفا) که برای کاربر خونگی واقعا خوبه ولی برای شرکت قضیه فرق داره البته ادغام یه بخش این برنامه س وگرنه امکاناتش خیلی بیشتر از این حرفاس اما در مورد پشتیبانیش والا هر یکی دوماه ابدیت میاد البته الان بیشتر تغیرات برای قسمت هات اسپاتش هست! خود من مشکلی داشتم از طریق ایمیل صحبت کردم واقعا پاسخگو بودن (20 30 تا ایمیل) حتی یادمه تو روز thanks giving بودش!!![]()
شما همین کاری که گفتی رو انجام بده اگر شدش من بهت جایزه میدهم![]()
عزیز دل یک اشتباه کوچیک تو ی نوشتن اسکریپش و وارد کردنش توی همون میکروتیک قضیه رو به فنا میده.
فایروال کریو هم ربطی به چیزی که من گفتم نداره !
Last edited by .::Mohammad::.; 13-11-2016 at 20:34.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)