سیستم ما که pes2014 رو نکشید...
.
.
2015 هم همین وضع میشه ؟
.
.
من از کجا میتونم ببینم،،اطلاعت سیستمم چیه؟![]()
سیستم ما که pes2014 رو نکشید...
.
.
2015 هم همین وضع میشه ؟
.
.
من از کجا میتونم ببینم،،اطلاعت سیستمم چیه؟![]()
مال منم 2014 رو قشنگ نشون نمی داد...
روی مای کامپیوتر کلیک راست کن >پروپکتیز یا گذینه ی آخری رو انتخاب کن
خب راحت کن خودتو برو همون FIFA رو بازی کن اینم بزار کنار.چرا داری خودتو ناراحت میکنی.
شما دوست داری همش تکل بزنی داور خطا نگیره ؟!. شاید داری یه بازی دیده میکنی بجا PES2015 ?!!!
سلام
دوستان این بازی دایرکست 11 میخاد؟
من سر 14 از یه نرم افزار مشابه استفاده کردم به نظر من خیلی کم تاثیر داشت ولی خب کسایی که سیستم ضعیف دارن مجبورن از هر چیزی و راهی استفاده کنن
من پیشنهاد میکنم موقع اجرا بازی نرم افزار های در حال اجرا رو ببندید مخصوصا انتی ویروس ها![]()
هرچقدر بیشتر بازی میکنم بیشتر عاشق بازی میشم...واقعا محشره....
و یه جیز جالب!بازی بسیار سبک تر از پیس14 هستش!من یه سیستم قدیمی دارم که تو پیس 14 تو مدیوم و رزولوشن 1200*800بدجور لگ میزد ولی حالا جالبه که دارم با همون سیستم رو مدیوم و 1600 بازی میکنم بدون لگ!
فقط یه مشکلی دارم...روی هر رزولوشنی میزارم بازی رو میاد میفته وسط!فقط رو 1920*1080 کامل فول اسکرین میشه که اونم سیستم نمیکشه و باید لپتاپو بش وصل کنم...چیکار کنم کسی میدونه؟
راستی دوستان این یه پچ کم حجمه دان کنین...لوگو ها و کمی لباسها رو درست میکنه 13 مگه!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by Zlatan_ibra; 14-11-2014 at 16:07.
نه . 9 جواب میده
من نمیدونم چرا بعضی ها دوست دارن داور اصلا خطا نگیره . من واقعا از داوری PES 2015 راضی هستم . کارت ها چه زرد و چه قرمز به موقع و کاملا درسته .
تکل بد بزنی خوب معلومه زرد میگیری .
کلا عادت کنید خیلی کم تکل بزنید . مگه اینکه مطمئن شدید توپو میزنید با تکل .
دوستان گرامی روی سیتم های پایین تست کردین
سیستم من 2014 رو میکشید ولی لگ داشت روی ایکس پی سرویس پک 3 دوستان تست کردن جواب میده
سیستم
ویندوز اکس پی سرویس پک 3
رم 2
کارت گرافیکی 9400 gt
Cpu :5200
Last edited by troy200489; 14-11-2014 at 17:22.
این سیستم بازی رو اصلا میاره؟ اگه آره رو چه درجه ای؟
cpu : 2.8
ram : 2
vga: geforce 7100
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)