کلن بعضی وقتا گوشی های سونی اریکسون در ارتباط با نوکیا هنگ می کنننوشته شده توسط abayan
کلن بعضی وقتا گوشی های سونی اریکسون در ارتباط با نوکیا هنگ می کنننوشته شده توسط abayan
در ضمن ارتباط سونی اریکسون با گوشی های نوکیا مخصوصا 7610 خیلی بد و سخت و با سرعت فوق العاده پایینی صورت میگیره
البته من با گوشی خودم و550 و 3250 مشکلی نداشتم و ارتباط عالی بود
اما همیشه با 7610 و 66جواد نوکیا مشکل سرعت انتقال داده ها داشتم
سلامنوشته شده توسط armin_goooodboy
عزيز دل برادر به اين خاطر هست كه اون گوشيهاي نوكيا از ورژن بلوتوث 2 استفاده ميكنند ولي 7610 و 6600 از بلوتوث 1.2
بله ورژن بلوتوث هم ميشه دليل اين مشكل باشهنوشته شده توسط najafiinfo
![]()
سلام
من روی گوشی k750i هر چی بازی یا برنامه نصب می کنم ارور Operation failed میده . اگر راهنماییم کنید ممنون میشم .
کنار آیکن برنامه نصب شده عکس یه کلید هم می کشه . ضمنا این برنامه ها رو روی گوشی W810 هم امتحان کردم جواب داده .
سلام دوستان میشه یک نفر راهنمایی کند ببینم چه فرق هایی بین دبلیو 300 و زد 530 است که اینقدر تفاوت قیمت دارند؟با توجه به آنکه دیگر حتی مموری 256 هم همراه و300 نیست.
البته تفاوت کیفیت ال سی دی ورادیو وedge رامیدانم
رlستی این edgeچی است و چه خاصیتی دارد؟
ممنون.
سلام مهدی جون ببخشیدا جوابی که داده بودی خیلی خلاصه بود. من خاستم بدونم که اگه شماره سریالهای جعبه و پشت گوشی و داخل گوشی یکی باشه چه ربطی به این داره که این گوشی 100 در صد توسط مخابرات رجیستر شده است؟؟؟؟؟مگه گوشی که بطور قاچاقی وارد بشه نمیتونه 3 تا شماره سریال یکسان داشته باشه؟؟؟؟و اینکه از کجا معلوم برچسب شماره سریال که به جعبه چسبوندن تقلبی نباشه؟؟ مرسی .اگه یه جواب خوبی بدی که دیگه هیچ نکتهی گنگی برام نمونه ازت خیلی خیلی متشکر میشم.
سلام مهدی جون ببخشیدا جوابی که داده بودی خیلی خلاصه بود. من خاستم بدونم که اگه شماره سریالهای جعبه و پشت گوشی و داخل گوشی یکی باشه چه ربطی به این داره که این گوشی 100 در صد توسط مخابرات رجیستر شده است؟؟؟؟؟مگه گوشی که بطور قاچاقی وارد بشه نمیتونه 3 تا شماره سریال یکسان داشته باشه؟؟؟؟و اینکه از کجا معلوم برچسب شماره سریال که به جعبه چسبوندن تقلبی نباشه؟؟ مرسی .اگه یه جواب خوبی بدی که دیگه هیچ نکتهی گنگی برام نمونه ازت خیلی خیلی متشکر میشم.
دوست من تو همون تاپیک جواب دادم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)