سلام رفقا..............حیف که 4شنبه سوری جایی قول دادم باید برم.حیف.........خوش بگذره
سلام رفقا..............حیف که 4شنبه سوری جایی قول دادم باید برم.حیف.........خوش بگذره
سلام به همه و احسان جانبرنامه 4 شنبه سوری رو ردیف کنین ! ما که از الان رفتیم و لباس جنگ و مینی کاتیوشا اجاره کردیم![]()
منم دلم برای همه تنگ شده![]()
لطفا قرارها رو دو سه روز زودتر علام کنید که بتونم ببینمبابا من که ایدی اس ال ندارم که 24 ساعته آن لاین باشم
![]()
این امیر هم خطشو واگذار کرده نمیتونم باهاش در ارتباط باشم![]()
من هنوز برای اومدن در قرار ها آماده هستم![]()
این آقا مهدی هم بیاد که حسابی کارش دارم![]()
![]()
![]()
![]()
ما بشدت منتظریم تا یکی بیاد و یه مکان مناسب و بدون درد سر برای یکی دو سه چهار پنج ساعت آتیش بازی پیشنهاد کنه
آقا من نظرم اینه که فعلا که جایی به ذهن کسی نمیرسه و نمی تونیم جایی باشیم که مشکلی برامون پیش نیاد
بریم جایی که همیشه قرار میذاریم و اونجا با توجه به موقعیت اونروز و آماری که از محل های برگزاری این جشن با شکوهمند داریم یه برنامه بریزیم فوقش اینه که ما هم میریم با بچه های قله ساختمون جشن می گیریم دیگه تازه کیفش هم بیشتر
رقاص های جمعمون هم مثل پیشی اینا بیشتر بلدن اون مدلی برقصن تا این مدلی![]()
سلام
درباره قرار 4 شنبه سوری که فردا هستش من یه پیشنهاد میدم بعد روش فکر کنید و تا امشب نظرات را بگید (از امشب بگذره دیگه نظرات قابل قبول نیست)
راستش من نتونستم باغ را ردیف کنم ( گفتم که خواهرم با این مراسم کلا مشکل داره و ...)
اما درباره قرار :
فردا شب مصادف با شب سه شنبه (4شنبه سوریه خودمون)
مکان : سه راه راهنمایی ، وروردی به طرف فلکه راهنمایی
زمان : ساعت 7:30 ( توضیح اینکه هرکی دیر کنه یه نارنجک تو پاچشه)
شیردل![]()
Last edited by Braveheart; 12-03-2007 at 19:48. دليل: مراعات حال دیر کنندگان :دی
سلام![]()
فکر کنم بهتر باشه ساعت 7 قرارو بزارین همون جای همیشگیکه تا ساعت 7:30 همه بیان
(قابل توجه بعضیها که میخوان کلاس بزارن )
بعد از سمت سجاد بریم به سمت راهنمایی
![]()
تاببینیم نظر بقیه چیه؟![]()
![]()
Last edited by majjidd; 12-03-2007 at 22:20.
دوستان اون دور و برا رفتین هواستون باشه.مامور زیاده..........خلاصه شبای عید نرین بازداشتگاه :d
سلام![]()
ماکه رفتیم سر قرار ولی کسی نیومد![]()
عجب مامور بازار بود ها![]()
یک ماشین هم جلو چشمام ترکوندن جاتون خالی بود![]()
![]()
سلام
من ديروز خدمت مجيد جان گفتم
نشد که بيام يعني يه کار خارج از برنامه شده که اينجوري شد
اين از مطلب اول
-------------------------------------
مطلب دوم
يادمونه از اول بچه هايي بودن که قرار رو ميومدن و يا يه دفعه ميومدن ديگه نميومدن که نمونه اش رو زياد داشتيم
يا اينکه بنا به مسائلي موقتي تعطيل ميرکدن همه چي رو
خب اين نيومدن ها هم گاهي اوقات ميتونه دائمي باشه
والا چي بگم
فقط ميگم
هر کي ميخاد بياد قدمش روي چشم همه ازش استقبال مي کنن
هر کي هم نمياد حتما مشکلاتي داره که براش نيومدن به قرار ها رو موجه مي کنه
خب اگه براي خودش موجه هست ديگه لزومي نداره با يه پيام سند تو آل گريه کنان بگه من نميام !!!
اين قرار اگر شده دو نفري هم برگزار ميشه همونطور که 5 شنبه گذشته هم 4 نفري برگزار شد.
اگر هم کسي مخالفتي با هر کدوم از روش هاي قرار گذاشتن و اعلام اون توي تاپيک داشته و داره همين جا مي تونه اعلام کنه به جاي اينکه با يه بار و دو بار گفتن به يکي دو نفر يه تصميمي بگيره و بعد هم توقع داشته باشه که همه با تصميم ايشون موافقت کنن اين اشتباه محضه
هر کسي براي خودش نظري داره و نظر هر کسي هم براي خودش محترمه
پس ما نمي تونيم با يه پيام يا يه کنايه بچگانه اون متهم کنيم به ....
ببينيد دوستاناين جمع نزديک به 6 ماه ميشه که بهترين جمع بوده پي سي بوده و هست
حالا اگر چند هفته اي هستش که بنا به دلايلي و مسائلي که اشتباها پيش اومده و يا بنا به مشکلات شخصي بچه ها نشده قرار بذاريم همديگه رو ببينيم قضيه فرق مي کنه
خب حالا درسته که از رفتن دوستان بنا به دلايل خودشون مغموم هستيم ولي خب نمي تونيم جمع صميمي و گرممون رو که با هم ديگه خاطرات زياد و خوبي داريم به هم بزنيم به هيچ وجه
همه بچه هايي که توي اين قرار با هم آشنا شدن از هم خاطرات خوبي دارن از هم خيلي چيزا ياد گرفتن
شايد توي بعضي مواقع تونستن مشکلات همديگه رو حل کنن
گاهي مواقع يکي براي اون يکي از داداش هم نزديک تر ميشده
و .....
پس فقط مي تونيم در جواب دوستاني که قرار رو ترک مي کنن اعلام کنيم
به اميد ديدار
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)