تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 105 از 302 اولاول ... 55595101102103104105106107108109115155205 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,041 به 1,050 از 3011

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی .Real Madrid C.F | کهکشانی ها | فصل 2013 - 2014

کاربر فعال انجمن علوم انسانی A/|\IR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

پيش فرض

کریس به عنوان مهاجم نوک ؟؟

جالبه یه نظرتون ؟
    با این وضع مهاجم های نوکِمون نمیشه خرده گرفت (موراتا تجربش کمه واسه این بازی بنزما هم نه دویدنش جون داره نه شوت هاش)
    وجود په په هم در وسط زمین به نظرم منطقیه - چون با نفوذ مارسلو و کارواخال پستشون خالی میشه و یکی باید پر کنه تا تو ضد حملات آسیب نبینیم . ولی اگه ایسکو فیکس بود بنظرم خیلی بهتر میشد!
    Last edited by A/|\IR; 26-10-2013 at 21:57.

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

واقعا رفتن اوزیل رو نمیشه درک کرد...
    و نکته عجیب تر اینه که کارلتو میاد عملا تنها بازیکن بازیسازمون رو میذاره بیرون فقط بخاطر اینکه بیل که کلی پول پاش دادیم بازی کنه!!
    خب عزیز من اینطور نه تنها به بیل کمک نمیکنی، بدتر داری پیش هوادارها هم خرابش میکنی (مشخصه آماده نیست و تا نیم فصل هم حداقل اماده نمیشه!)

راموس چرا هافبک دفاعی بازی کنه وقتی تا حالا اینکار رو نکرده؟!
    چرا یکی از بهترین دفاع وسط های دنیا رو میاری هافبک دفاعی میکنی؟!

کلا به نظرم بزرگترین مشکل کارلتو از زمان اومدنش، همین تلاشش برای تغییر کلی بازی تیم بوده...

جز اون صحنه آخر، هیچ کار مثبت دیگه ای نکردیم یعنی!
    امیدوارم خیلی بهتر بشیم(فقط مارسلو خوبه)

پنالتی هم نبود اصلا..
    فوتبال یه بازی تیمیه، والدز به عنوان دروازه بان کم میاره، طبیعی بازیکن های دیگه کمکش بکنن...

3. 3 کاربر از charlize بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

خیلی خوشحالم که طرفدار تیم مثلا بازنده این بازی هستم نه تیمی که برده (داور غش کرده)!
    این بردا فقط اونا رو خوشحال میکنه..
    برا خودشون...

با سری بلند میگم رئالی هستم...
    +
    کارلتو جدا باید جوابگوی این ترکیبش باشه...

5. 5 کاربر از charlize بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shifter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    uk.ac.ir

پيش فرض

اقا داور تابلو غش کرده بود !
    دو تا پنالتی...دو تا !! یکی که به دست ادریانو خورد فک کنم..مال رونالدو هم که ...از این تابلو تر اخه ؟
    بدشانسی هم که ...اخه کریم مگه چند بار تو یه فصل اینجوری شوت میزنه که اونم باید بخوره به تیر ...
    بازم دم رونالدو گرم...گلمون 90 % به خاطر حرکت اون بود..
    مارسلو چرا اینطوریه ؟؟! روی گل دوم عوض اینکه بره سمت سانچژ داشت ازش دور میشد !! خب برادر من برو سمتش یه خطایی چیزی اخه...

بیل هم دقیقا نقش غلام رضایی و هادی نوروزی تو پرسپولیس رو داشت متاسفانه...

با همه این حرفا میشد بازنده نباشیم....

ناظر انجمن مباحث عمومی نرم‌افزار Mohammad King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Markazi-Arak

پيش فرض

سلام

من نمیدونم بیل که آماده نیست چرا بهش بازی داد؟؟؟الان میفهمم که ما اصلن به بازیکنی در پست بیل نیاز نداشتیم فقط نیاز به هافبک بازی ساز داشتیم اون وقت کارلتو میگه به دیماریا بیشتر نیازه تا اوزیل اگر دی ماریا بهش بیشتر نیازه پس چرا باید یه بازیکنی مثل بیل بخریم که هم پست دی ماریاست!!!!
    اصلن این چه ترکیبی بود؟؟؟هیچ کدوم از بازیکنا سر جاهای تخصصی خودشون بازی نکردن

به نظر من خطای روی رونالدو کاملن پنالتی بود

8. 2 کاربر از Mohammad King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

میشد بازنده نباشیم و حتا میشد که برنده بشیم اما حیف!
    از عملکرد رئال خیلی راضی هستم مخصوصا در نیمه دوم که فوق العاده بازی کردن.
    بازی مال رئال بود.

10. 3 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای D3vil_A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

ترکیب اصلا جالب نبود ...من به شخصه از راموس فقط تو PES به عنوان DMF استفاده میکنم
    تیم خوب بود...عالی نبود ، گل رو روی اشتباهات فردی خوردیم و خیلی هم بد شانس بودیم که ضربه تیرک و واکنش های وفق العاده والدز و X و Y و البته داور باعث شد که بازی رو ببازیم.
    تو صحنه آخر من خیلی اعصابم خورد شد داور 3 دقیقه وقت اضافه گرفته 2 دقیقش بازی متوقف بوده و بارسا وقت کشی کرد و بعد سره 3 دقیقه سوت پایان رو میزنه
    ترکیب 4-3-3 ابتدایی بازی هم فاجعه بود ، دقیقا یکی از AMF موقعی که توپ در خلاف جهت پستش صاحب توپ میشد به CF تبدیل میشد و دفاع های کناری جایگزینش میشدن وسط زمین هم با اومدن ایارامندی سر و سامون گرفت ولی واقعا جای Xabi Alonso احساس میشه.
    بازی بد خدیرا مخصوصا توی موقعیت های گل هم توی بازی با یوونتوس قابل مشاهده بود هم بازی امشب که تک به تک ها رو راحت از دست میده.

12. 2 کاربر از D3vil_A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز king of the kings's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تاریکی اسم:عماد

پيش فرض

حیف این بازی یا باید مساوی میشد یا برد رئال

اون پنالتی بازی رو خراب کرد و باعث شد بارسا گل دوم رو بزنه . رو گل دوم صد در صد لوپز اشتباه کرد . دیگه وقتشه کم کم نیمکت نشین بشه

و دوباره آنجلوتی نشون داد که مربی بازی های رفت و برگشت و حذفی هست و تو لیگ آن چنان پر فروغ نیست

جدا از نتیجه به نظرم مسی جزو بدترین بازیکن های زمین بود .

14. این کاربر از king of the kings بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

خدیرا که من تا یادمه همینجوری بوده دریغ از ذره ای خلاقیت تو وجود این بشر
    تعویض ها هم ضعیف بودن .. انتظار میرفت ایسکو میومد تو بازی .. انقدر خرج این بازیکن شده اونوقت تو همچین بازی بشینه رو نیمکت
    واقعا دلیل علاقه انجلوتی به لوپز رو نمیدونم .. کالدرون تو الجزیره داشت زد پرز حرف میزد و چیزی که دستگیرم شد منظورش این بود که
    پرز تیم رو کوچ میکنه...
    حیف پول برای ایراماندی هرکی از راه میرسید دریبلش میزد اون دریبل مسی که اخرش بود
    Last edited by SNOW PATROL; 27-10-2013 at 00:02.

16. این کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داور انجمن موسیقی powerslave's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    The Endless River

پيش فرض

واقعاً ناراحتم.
    مارسلو هر چقدر هم که زحمت بکشه باز یه احمقه. 10 بار بیجهت برای تکنیک ریختن خواست بازیکن روبروش رو دریبل کنه که بیشترشونم جاموند. با این جور بازیکن ها بازی کردم. فقط بقیه رو به ددسر میندازن. کارای خوبشون اصلاً به عدم ثباتشون نمیارزه.
    دیماریا بد نبود ولی با روزای خوبش فاصله داشت. بیل معلومه آماده نیست. کارواخال تجربش کمه ولی با نیروی جوانی پوشش میده. راموس که خوب جاش بد بود. مرسی آنجلوتی که هر روز یه جور جدید تیم به اون هماهنگی رو نابود میکنی. دلیل اینکه نیمۀ دوم یکم بهتر شدیم تعویض راموس با ایرامندی بود.
    واران روی هر دوتا گل مقصر بود. گل اول که خیلی بد عمل کرد اصلاً اون توپ اگه بهش نمیخورد هیچ جوره گل نمیشد. گل دوم هم باید زودتر اقدام میکرد. تکلی، تنه ای!! به نظر یکم بیش از حد محتاط بود. رو گل دوم لوپز هم مقصر بود و انصافاً ضربه خیلی هوشمندانه زده شد.
    کریس بیچاره خیلی زحمت کشید ولی تغذیه نمیشد. واقعاً مسخرست. یعنی بارسلونا میاد به این راحتی اینیستا رو از دست بده که رئال اوزیل رو از دست داد؟ بعد بازیکنی که قرار بوده جاش رو پر کنه اینطور نیمکت نشین بشه (ایسکو).
    خدیرا به نظرم خیلی زحمت کشید. اینایی که میگن موقعیت از دست داد و .. به خاطر اینه که خدیرا اصلاً جای بازیش اونجا نیست. اصلاً اون توانایی رو نداره. خدیرا باید جای راموس بازی میکرد و جای خدیرا اون جلو یه هافبک خلاق که ما الان نداریمش.
    واقعاً برای خودزنی همون متاسفم.
    داورم که دیگه قربونش برم. خطاهای ریز و درشت وسط زمین و اوت های اشتباه و ... بماند میگیم پیش میاد.
    با آن پنالتی نالانِ ناشکفته چه میکنی؟؟؟ آخه از این واضح تر؟؟

18. 3 کاربر از powerslave بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •