تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 105 از 427 اولاول ... 55595101102103104105106107108109115155205 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,041 به 1,050 از 4267

نام تاپيک: كلوپ w810i

آخر فروم باز Farbod_h's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    NeT

پيش فرض

سلام
    فربد خان ، اون شخص گرام هم وقتی میخواد سریال گوشیو عوض کنه باید شماره سریال یه گوشی درپیت روبه جای این گوشی جا بزنه ،درسته؟حالا از کجا میتونه این همه شماره سریال گوشیهای در پیت رو بیاره؟
    ابته من زورم میاد 50 تومن بالاتر بدم برای گارانتی دار بودن گوشی
    سلامت و موفق باشید
    مهدی
    تو خونه های خودمون پر از این گوشی های اسقاتیه! (اگه درست نوشته باشم)
    بعد گیر آوردن یه سریال کاری نداره !!!! تو همین تاپیک هک گوشیا ریخته!! (این آقا سیاوش چقدر میگه ور دارید !!!!!)
    تازه گوشی های خانواده و..... اگه قصع شه گوشیه خودمون قطع می شه دیگه!
    یعنی می تونی سریال رو از هر جا که فکر کنی گیر بیاری و برای کسی هم که سریالش رو برداشتی هم مشکلی پیش نمیاد
    بعد اگه گوشیت رو قبل از 20 آبان خریدی که خیالت راحت باشه هیچی نمی شه به گفته ی مخابرات
    بعد تا حالا یه مورد قطعی داشتیم؟؟؟؟ نه

داره خودمونی میشه barton2500's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    YazdanCity

پيش فرض

با سلام به برو بکس
    آقا مشکل گوشی ما حل شد بالاخره.
    من همون روز که گوشی رو گرفتم یه راست رفتم مخابرات و شماره پشت گوشی رو تو فرم نوشتم تحویلشون دادم.
    (قبل از 20)
    دیشب رفتم علاالدین 4 هزار دادم طرف, گوشی رو فلش کرد. در نتیجه خوشبختانه گوشی برگشت به سریال اصلیش.
    یکی دیگه از دوستان هم فک کنم همین کارو کرده بود. اون موقع هر چی گفتیم سریال گوشیتونو بدین مخابرات تا دیر نشده, کسی گوش نکرد.
    من به یارو گفتم آخرین ورژن نرم افزاری رو روش بریزه اما انگار ورژنش قدیمیه. در ظاهر که هیچ تفاوتی ندارن.
    این گوشی رو اصفهان 310 تومن گرقته بودم. (810 سفید رنگ, مموری آبی, کابل aux, قاب کریستال, ساخت مالزی)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض w810

دوستان عزيز سلام. من هم يكي از دارندگان و 810 هستم. مدت 2 ماه است كه اين گوشي را خريدم. گوشي من به طور دستي فلش شده و با شماره سريال ديگري در شبكه وارد شده. به مخابرات مراجعه كردم و سريال خود گوشي را فعال كردم. حالا مي خوام گوشيم را با سريال خودش در شبكه رجيستر كنم. در اين زمينه يك سوال دارم:
    1- آيا مي شود با آپديت كردن گوشي با استفاده از seus اين كار را انجام داد يا حتما" بايد گوشي فلش شود؟

در ضمن من تمام مباحث گذشته رو خوندم ولي جواب سوالم را نگرفتم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

دوستان عزيز سلام. من هم يكي از دارندگان و 810 هستم. مدت 2 ماه است كه اين گوشي را خريدم. گوشي من به طور دستي فلش شده و با شماره سريال ديگري در شبكه وارد شده. به مخابرات مراجعه كردم و سريال خود گوشي را فعال كردم. حالا مي خوام گوشيم را با سريال خودش در شبكه رجيستر كنم. در اين زمينه يك سوال دارم:
    1- آيا مي شود با آپديت كردن گوشي با استفاده از seus اين كار را انجام داد يا حتما" بايد گوشي فلش شود؟

در ضمن من تمام مباحث گذشته رو خوندم ولي جواب سوالم را نگرفتم
    خیر
    ظاهرا فلش می سوزونه
    اگه می تونی برو مخابرات وضعیت شماره اصلی گوشیتو بپرس. اونها می تونن (می تونن اما شاید واست انجام ندن) تو کامپیوتر یه دقیقه بزنن و ببینن آیا شماره شما فعال و در حال کار هست یا نه. اگه بود با 3-4 تومان می تونی برش گردونی به شماره اصلیش.

در آغاز فعالیت bi bi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    iran

پيش فرض

من k800i کار کرده خوب میخوام
    اگه دارین مشتریم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه amir si's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

بی بی جان اینجا کلوپ w810 ... شما آدرسو اشتباهی اومدید...

پروفشنال Ali-ss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    جهـــــــرم

پيش فرض

حسام چرا دکمه گوشی تو این رنگیه؟ مال من که نارنجیه در ضمن w پشت گوشی هم نارنجیه این به نظر مییاد قزمره و توی چشم هم می زنه یکم.... در مورد باطری سعید نباید با 2 ساعت هدفون اینقدر باطری خالی کنه لااقل 4 ساعت باید باشه در مورد اس ام اس والا مال ما که تا حالا 95% نزده البته همه اس ام اس ها رو هم به 200 تا نرسید هنوز

پروفشنال FCBarcelona.ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نمی دونم انگار اون اولا باطریه زیاد جون نگرفته بوده الان دو سه روز یه بار شارژش می کنم با مصرف همون 3-4 واکمن
    ولی اس ام اسه خیلی اذیت می کنه
    هنوز 10-15 تا نشده هشدار میده، البته این دفعه داد پاک نمی کنم ببینم واقعا پر میشه یا هشدارش الکیه
    کسی نمی دونه چشه؟

آخر فروم باز boys_won's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    زیر سایه پدر و مادر

پيش فرض

رفتم علائدین قاب سفیدشو خریدم

خدائیش گوشی رخ گرفت

ولی خیلی گرون بود 30 هزار تومن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

خیر
    ظاهرا فلش می سوزونه
    اگه می تونی برو مخابرات وضعیت شماره اصلی گوشیتو بپرس. اونها می تونن (می تونن اما شاید واست انجام ندن) تو کامپیوتر یه دقیقه بزنن و ببینن آیا شماره شما فعال و در حال کار هست یا نه. اگه بود با 3-4 تومان می تونی برش گردونی به شماره اصلیش.

arste2200 عزيز ممنون از پاسخت. به مخابرات مراجعه كردم و گفته شماره سريال خود گوشي را فعال كردند. يك سوال ديگر از دوستان دارم و آن اينكه :
    اگر گوشي را ايندفعه دستي فلش كنم و شماره رجيستري را به شماره سريال گوشي بر گردونم براي دفعات بعدي ميتوانم براي آپديت از seus استفاده كنم يا اينكه هر دفعه بايد دستي آپديت بشه؟ ممنون ميشم اگه اساتيد پاسخ بدهند.
    Last edited by arman_joo; 25-12-2006 at 21:52.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •