تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 105 از 117 اولاول ... 55595101102103104105106107108109115 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,041 به 1,050 از 1165

نام تاپيک: Football Manager 2013

اگه نباشه جاش خالی می مونه bigarash's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

سلام
    بالاخره با هزار تا بدبختی فصل اولم تو اینتر تموم شد!
    توی لیگ سوم شدیم، با اختلاف 16 امتیازی تا رم قهرمان، خیلی خوب بازی میکردن رفت و برگشت جلوشون باختیم، خیلی تیم خوبی درست کردن، دومین قهرمانی پیاپیشون بود تو سری آ! ناپولی نایب قهرمان شد و یوونتوس هم چهارم، آ س میلان فکر کنم نهم یا دهم شد کلا خیلی افت کردن!
    تو جام حذفی تو یک چهارم نهایی جلوی ناپولی تو پنالتیا باختیم و حذف شدیم!
    تو یورو کاپ تو مرحله ی دوم حذفی به منچستر یونایتد خوردیم و با توجه وضعیت تیم یه جورایی میدونستم کارمون تمومه، بازی رفت تو الدترافورد 2-0 باختیم و اون یکم شانسی هم که برا تیم قائل بودم از بین رفت، بازی برگشت اصلا امیدی به تیم نداشتم؛ تو نیمه ی اول اواسطش بود یک هیچ جلو افتادیم، یکم امیدوار شده بودم ولی چون تو زمین اونا هیچ گلی نزده بودیم خیلی محتاطانه بازی میکردیم، نیمه ی اول تموم نشده گل دوم رو هم زدیم، یعنی باورم نمیشد، تو نیمه ی دوم بیشتر تمرکزمون رو حفط توپ و اول گل نخوردن بود و بعد ضد حمله، بازی تموم شد و کار به وقت اضافه کشید، نیمه ی اول تموم شد و تقریبا خودمون رو تو پنالتیا می دیدم که دقیقه ی 116 منچستر یکی زد، یعنی داشتم دیوونه میشدم باید تو چهار دقیقه باید دو تا گل میزدیم تا به مرحله ی بعد میرفتیم که غیر ممکن بود!
    خلاصه این اولین فصلی بود که هیچ جامی کسب نکردم! تا ببینم فصل بعد چی میشه!

2. این کاربر از bigarash بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز soheilnouri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

چه سالي؟

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

اگه نباشه جاش خالی می مونه ERPF's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

یعنی داشتم دیوونه میشدم باید تو چهار دقیقه باید دو تا گل میزدیم تا به مرحله ی بعد میرفتیم که غیر ممکن بود!
    در وقت های اضافه گل زده در خانه حریف محاسبه نمیشه اگر یک گل میزدی بازی به پنالتی ها میرفت

تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

من در فصل 13-14 قهرمان جام حذفی ، اف ای کاپ و از همه مهمتر قهرمان جام باشگاه های اروپا شدم فینال پورتو رو 1 بر 0 بردیم قهرمان شدیم ولی در لیگ با 3 امتیاز اختلاف نسبت به من سیتی دوم شدیم من سیتی سه فصل پیاپی قهرمان شده

آخر فروم باز soheilnouri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

در وقت های اضافه گل زده در خانه حریف محاسبه نمیشه اگر یک گل میزدی بازی به پنالتی ها میرفت
    نه اقا حساب ميشه

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

چه سالي؟

2016 سهیل جان!

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

چرا نباید حساب بشه؟

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

نه اقا حساب ميشه

منم همین فکر رو میکنم! آخه ربطی نداره که حساب نشه!

تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

نه اقا حساب ميشه

استقلال در بازی چهارشنبه مقابل اف سی سئول با دوگل می تواند بازی را به وقت اضافه بکشد و شانسش را در ۳۰ دقیقه وقت اضافه دنبال کند. در خبرها آمده بود اگر در وقت اضافه استقلال گل هم بخورد و بعد بتواند یک گل بزند، بازی تمام شده نیست و ضربات پنالتی برنده را مشخص می کند.
    یعنی اگر بازی در پایان ۱۲۰ دقیقه ۳-۱ به نفع استقلال تمام شود، گل های به ثمر رسیده در وقت تلف شده، گل زده در خانه حریف محسوب نمی شود.
    با هوشنگ نصیرزاده تماس گرفتیم تا این قانون را با کارشناس قوانین فوتبال بررسی کنیم.
    نصیرزاده در مورد این قانون به خبرنگار بانک ورزش گفت: طبق بند D ماده ۲۲ آیین نامه فیفا، اگر گل های دو تیم در وقت قانونی بازیهای رفت و برگشت برابر شد، بازی به وقت های اضافه رفته و در وقت های اضافه هر تیمی گل به ثمر برساند برنده بازی است و اگر هر دو تیم موفق به گلزنی به یک میزان شوند، این گل ها مشمول قانون گل زده در خانه حریف نمی شود.

آقای نوری از شما که ورزشی نویس هستید بعید بود

داره خودمونی میشه shopezoon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

لطفا رفقای گلم به من کمک کنید

دوستان گلم من هرجور که سیستم میچینم یا میرم تو اوپن تاکتیک وتمام گزینه های دفاع کردن وتکل زدن وهمه چی را تنظیم میکنم بازم گل میخورم واصلا نتونستم دوام بیارم ومن را تا یکسال نشده میندازند بیرون لطفا یکی کمک کنه که چیکار باید کنم تا گل نخورم و بازهای که با تیم های ضعیف لیگ انگلستان مثل وستهام یا فولام یا تیم های از این ضعیف تراز این را هم میبازم وبعضی اوقات میبرم اونم به زور لطفا کمک کنید چیکار کنم ببرم و گل نخورم لطفا راهنمایی کنید وبگید چیکار کنم هرچه زود تر کمک کنید که من تو تیم بمونم واز من راضی باشند یکی کمک کنه ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •