من اون فایل رو دانلود کردم بازم نتونستم پیدا کنم لطفا راهنمایی کنید ممنون میشم.
من اون فایل رو دانلود کردم بازم نتونستم پیدا کنم لطفا راهنمایی کنید ممنون میشم.
ببخشید که هی برام مشکل پیش میاد حتما خنگم دیگه چیکار میشه کرد
اگه میشه تو این موردم کمکم کنید
وقتی که گوشی رو خاموش میکنم و دکمه سی رو نگه میدارم و کابل رو وصل میکنم بعد از چند لحظه گوشی خود به خود روشن میشه!!!
هرکس این هک گوشی به من یاد بده براش دعا میکنم
usb flash نصب نيست
دو يا 3 صفحه قبل دوستان لينكشو گذاشتند
برو بچ من هر كار كردم نتوسنتم گوشمو ---- كنم يكي Address بده بايم برام ---- كنه!!!!!
سلام
آقا من یه سوال پرسیدم اما هیچ کسی جواب نداد!
، من 2 تا گوشي k750 رو كه تبديل به w800 كردم بعدش به مشكل بر خوردم.
تو 2تاش اين مشكل بود كه موقع عكس گرفتن عكس save نميشد! اين مشكل رو با پاك كردن فايل هاي داخل پوشه media player حل كردم اما حالا يكي از گوشي ها هنوز اين مشكل رو داره ، علاوه بر اون بعضي مواقع هم وقتي كسي تماس ميگيره خود گوشي reject ميكنه! راستي همين گوشي كه تبديل شده مثل گوشي قبلي ديگه وقتي به كامپيوتر وصل ميشه گوشي رو k750 نميشناسه ، w800 ميشناسه با اين وضع ديگه با درايور توي cd گوشي ديگه نميشه رو سيستم نصبش كرد ، حالا ميخوام بدونم چرا تو اين 2 تا گوشي اين يكي كلا w800 ميشناسه ولي اون يكي رو k750 ميشناسه؟ بعد چه جوري ميشه مشكلش رو حل كرد؟ راستي 2 تا k750 كه تبديل شدن cid36 بودن!
ممنون ميشم راهنماييم كنيد )-;
تازه جدیدن یه مشکل دیگه غیر از اینا واسم پیش اومده! اونم اینه که یه رم 1GB گرفتم و وقتی که عکس میگیرم عکس سیاه save میشه! وقتی که روی phone memory عکس رو save میکنم درست save میشه! البته memory مشکلی نداره رو گوشی دیگه درست کار میکنه!
یعنی کسی نیست جواب منو بده؟ سیاوش جونم که نیست بازم وقتی بود یه کمکی میکرد!
بچه ها یکی یه کمکی بکنه!!!!
برو بچ من هر كار كردم نتوسنتم گوشمو ---- كنم يكي Address بده بايم برام ---- كنه!!!!!
مثلا چه كارهايي را انجام دادي ؟مشكلي داري بگو تا راهنماييت كنيم
اگه گوشیت cid49 هستش و میخوای با phone xs هک کنی fs رو لازم نیست بسازی یعنی اولین فولدری که تو
files_to_uplod میسازی ifs باید باشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایول بابا cid36 که حرف ها رو نداره دیگه من تا حالا کلی cid49 رو تبدیل کردم(کامل) هیچ کدوم مشکل نداشتن
خوب یه بار دیگه با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فلش کن به w800
Last edited by active_277; 26-01-2007 at 15:43.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)