سلام
آیا y580 تو بازار الان موجود می باشد؟
سلام
آیا y580 تو بازار الان موجود می باشد؟
دوستان دیگه y580 تو بازار نیست فقط y500 میفروشن
ما بعد سالها خواستیم بریم یه لپ تاپ بخریم که اینم اینجوری شد
حالا میشه بفرمایید 7500 بهتره یا Y580؟
اینطور که من دیدم سی پی یو Y500 بالاتر از Y580 هست ولی گرافیکش پایین تره
گرافیک Y580 مدل 660M هست ولی ماله Y500 مدل 650M
از اونطرف سی پی یو وای 500 2.4 گیگاهرتز هست ولی ماله وای 580 2.3 گیگاهرتز
اينجا رو يه نگاه بنداز
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my iPad using Tapatalk HD
اصلا gtx 660 قابل قياس با gt 650 نيست اين اشتباه رو اصلا نكن
چند ماه پيش دوستم با اين تز كه ٥٪ بيشتر اختلاف ندارند ايسوس n56 با ٣٠٠ تومن بيشتر خريد و پز fhd بودنش رو ميداد الان حالش گرفتست باور كن تو هر بازي با تنظيمات برابر تا ١٥ درصد كمتر با من اختلاف
داره و تو دلش مونده يكي از اين بازيهاي جديد رو بتونه fhd با كانفيگ بالا تو لپتاپش اجرا كنه
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Last edited by die_in_dark; 20-03-2013 at 00:04.
تایییییید میشه...
در زمن CPU 3630 نسبت به 3610 خیلی قوی نیست در حد نا محسوسی قویتره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این لینک رو ببین مقایسه کن
دوستان امروز رفتم یه هارد براش خریدم 750 وسترن بلک 7200 دور 16 مگ کش به زور پیدا کردم
یه سوال هاردش بدسکتور پیدا کرده یه مقداری بشینم با برنامه درست کنم تا هرجا شد بعد بفروشمش یا ببرم گارانتی؟این خدامات سازگار تو عید کی باز هست؟
کسی عکسی یا فیلمی داره از نحوه بازکردنش میخوام هاردو عوض کنم با اینکه برچسب خورده حوصله ندارم صبر کنم تا عید کی باز میکنن یه جوری درستش کنم کسی نفهمه![]()
داداش دیگه حرفای تخیلی نزن!!!
من لپتاپم GT650 داره فرق فریم این با 660 در بهترین حالت به 5 فریم هم نمیرسه خواهشا رو هوا یه چیزی نگو!!!
GT675 هم با GT650 انقدر که میگی اختلاف فریم نداره!!!
الان دقیقا چی گفتین؟
منطورتون از G T675 همون GTX 675 M بود دیگه آره؟
Last edited by wi-fi; 19-03-2013 at 03:06.
دوست عزیز cpu چیزیه که هیچ وقت از 50درصدشم زیر سنگین ترین بازی ها هم استفاه نمی شه بنابراین اصلا به cpu توجه نکن.
در مورد گرافیک هم ظاهرا این دو مدل طبق [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خیلی فرق نمی کنن.
به هر حال منم دیشب بازار بودم چند جا پرسیدم اصلا دیگه y580 وجود خارجی نداره.اگه می تونی بگو یکی واسه ات از اون ورا بیاره وگرنه همون y500 رو بردار من قول می دم تفاوتشون خیلی کم باشه.
یه باره یه 2 ترا وسترن می گفتی حال بیاد لپ تاپت
والا من اون روزی که می خواستم بازش کنم خیلی دنبال فیلم و اینا گشتم ولی هیچی نیست ازش.هر کاری کردی خودت کردی خلاصه...
شما فقط سعی کن جای پیچ گوشتی رو پیچات نیفته(از پیچ گوشتی پلاستیکی استفاده کن).وضعیت برچسب و ایناشو الان دقیقا یادم نیست ولی یادمه که اون بخش ال سی دیش که هیچی نداشت.خود لپ تاپ هم تا جایی که بدنه شو باز کنی چیزی نداره ولی روی قطعاتشو یادم نیس
گیر نیوردم همینو بزور پیدا کردم ولی سرعتش خوبه
کسی بلده چطوری بازش کنم؟کیبوردش هم در باید بیاد؟یه بار یه دل رو خواستم باز کنم پشیمون شدم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)