قلعهنويي:
مجبورم نکونام را در ليست 18 نفره قرار ندهم
سرمربي تيم فوتبال استقلال گفت: نميدانم چرا براي ما اينطور برنامهريزي ميکنند. مجبورم با اين شرايط به تعدادي از بازيکان مقابل راهآهن استراحت بدهم.
به گزارش فارس، امير قلعهنويي سرمربي تيم استقلال در نشست خبري پيش از ديدار مقابل راهآهن در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در ابتدا بايد به خاطر پيروزي تيم ملي به جامعه فوتبال تبريک بگويم چون فوتبال به اين برد نياز داشت؛ اما نبايد به اين پيروزي دل ببنديم چون اين مسابقه نميتواند ملاک خوبي باشد و در بازيهاي آينده بايد تيم را ارزيابي کرد.
وي افزود: بازيکنان تيم ملي تلاش زيادي انجام دادند که جا دارد از آنها تشکر کنيم و البته خوشحال هستم که 40 درصد تيم متعلق به استقلال بود و انشاءالله در مسابقات مقدماتي جهاني هم موفق شويم.
وي در خصوص ديدار مقابل راهآهن گفت: آنها تيم بابرنامه و خوبي هستند و علي دايي از بزرگان فوتبال ما است که نشان داده مربي بزرگي است و ما ميدانيم که بازي سختي داريم ولي گله من از سازمان ليگ است و واقعا برايم قابل حل نيست حتي تاج جواب ما را نميدهد و پاسخي به نامههاي ما هم نداده است. شما از بازي با ملوان تا به امروز برنامهريزي ما را ببينيد زيرا همين ديروز هم 4 بازيکن تيم ما بازي کردند و مسابقه فردا ميتوانست روز شنبه برگزار شود.
قلعهنويي تاکيد کرد: ميگويند بازي سپاهان و راهآهن هم عقب افتاده ولي ميشد آن مسابقه را هم يک روز ديرتر برگزار کرد؛ اما نميدانم چرا براي استقلال اينگونه برنامهريزي ميکنند و حالا مجبوريم به تعدادي از بازيکنانمان استراحت بدهيم و حتي نکونام را هم جزء 18 بازيکن قرار نداديم.
وي تاکيد کرد: اين روند چند هفته است که انجام ميشود و در بازي با ملوان نيز در حالي که قصد انجام پرواز داشتيم اما رقيب ما در تهران يک روز بيشتر از ما استراحت کرد.
درست است که ديروز 4 بازيکن ما استراحت کردند و 2 نفر از آنها تعويض شدند ولي فشاري روي منتظري ايجاد نميشد و ميشد به جاي او خسرو حيدري را تعويض کرد همه اينها را گفتم و اميدوارم تاج بيشتر دقت کند که امروز ضرر نکنيم. دوست دارم نگاهها عدالتمحور باشد؛ اما ميدانم که اين مسئله در سازمان ليگ وجود دارد ولي چون يک سري از مسائل را دقت نکرده بودم تاکيد کردم و حالا اميدوارم که فردا مسابقه خوبي انجام دهيم.
خبرنگاري پرسيد: در يک هفته گذشته اتفاقات ناخوشايندي در کمپ استقلال افتاده است که در اين خصوص توضيح بدهيد و قلعهنويي گفت: اول از همه بگويم اينکه بگويند عدهاي خاص در تمرينات ما حاضر هستند درست نيست ولي امکانات ما هم ايدهآل نيست. در ابتدا بايد در خصوص آن دوستي که با حنيف عمرانزاده جرح و بحث کرد توضيح دهم. من در خصوص اين مسئله تحقيق کردهام ولي به نظرم خود آن خبرنگار هم رفتار حرفهاي و خبرنگاري نداشته است. ما به دوستان عزيز گفتهايم که در محوطه تعيين شده نرويد ولي ميدانيم که امکانات کمپ ما هم در حد و لياقت شما خبرنگاران نيست. ايده ما اين بود که به جاي 300 ميليون پول اجاره زمين اين مبلغ را براي ساخت کمپ هزينه کنيم که حالا پول هم نيست ؛ اما تعجب من از اين است تيم استقلال در صدر جدول حضور دارد من هم کمترين نقش را در اين موضوع دارم. 40 درصد ترکيب تيم ملي هم به استقلال اختصاص داشته؛ اما اين داستانها چيست؟ آدمي بيايد و آن کارها را انجام دهد تازه اينها همه برنامهريزي شده بود. حتي مسئولان کمپ چند بار به آن آقا گفتند آنجا ننشين ولي او تاکيد داشته همانجا مستقر باشد. اگر به جز پسر من بازيکن ديگري بود با او برخورد ميکردم، اما همين آقايي که رسانهها با او مصاحبه کردهاند هنگام خروج از کمپ مدام بي تربيتي ميکرد.
وي افزود: پروژه دوم اينجا بود که با پرايد دنبال او افتادند و در ابتداي خيابان جنتآباد از او عکس گرفتند. من از فردوسيپور سوال ميپرسم برنامه 90 دوشنبه پيش که فشرده بود چطور خبر خبرگزاري ايسنا را کار نکرده و خبر ديگر خبرگزاري را به مردم نشان داده است. يعني آن آدم اينقدر مهم بوده؟ من اين همه جوان تحويل ليگ دادم مثل اميد ابراهيمي که اتفاقا در بازيهاي دوستانه چهره شد يا همين ميثم جودکي که 5 ماه است با ما کار ميکند آينده تيم ملي است. اگر به اين جوانان بازي ندهم کي بازي بدهم. اگر پسر من بازي نکند و پاي قمار برود خوب است.
قلعهنويي که از اتفاقات رخ داده خيلي ناراحت بود، گفت: دوستان عزيز در جلسه انجمن ورزشنويسان حضور داشتند و از همه آنها تشکر ميکنم، اما از يکي از دوستانم به نام آقاي خسروي سوال دارم. مگر ما 20 بار تاکيد نکرديم که اخبار جلسه بيرون نرود؟ چرا عين آن حرفها در روزنامهها کار شد؟ وقتي ميگويد برخي قلمها آلوده است اينجا مشخص ميشود. دوستان به خود انجمن هم رحم نکردند. شما بگوييد اين آدمها چه کساني بودند که اخبار جلسه را به بيرون منتقل کردند؟ دوستان عزيز من همين قلمهاي آلوده در خدمت برنامه آلوده است. فردوسيپور از من سوال چالشي ميپرسد. من سکوت ميکنم اما فردا يا پسفردا عواملش باز هم اين سوالها را ميپرسند. برخي آدمهايي که با فردوسيپور به فوتبال ميروند همانها حمله ميکنند باز هم ميگويم برخيها به همه بر نخورد.
وي تاکيد کرد: حضور در جلسه انجمن 10 سال من را جلو انداخت، اما بايد بگويم برخي قلمها وجود دارد که نامردي ميکنند. بعد از ديدار 3 بر 2 استقلال مقابل پرسپوليس 2 بار به خاطر عادل فردوسيپور مردانگي کردم. ايشان به همراه آقاي زماني از 8 صبح با من تماس ميگرفتند که روي خط بيايم، اما او به جاي مردانگي 30 بار عليه من نامردي کرد. او ابزار است که هم به جامعه و هم به فوتبال خيانت ميکند. به خدا قسم اگر فوتبال ما 90 نداشته باشد مثل کشتي از آسيا هم فراتر ميرود.
سرمربي استقلال گفت: اينکه امير قلعهنويي از اين آقايان بازيکن نميگيرد و برادري ندارد که کارهاي بازيکنان دو رگه را انجام دهد بايد به او حمله شود؟ من پسرم را به زمين فوتبال آوردم و از 6 سالگي با او کار کردم. او در نوجوانان سپاهان بازي کرده و پارسال در ليگ سراسري با تراکتورسازي به ميدان رفته است. اگر به فوتبال نياورمش به او بگويم که کجا برود.
فردوسي پور عواملي دارد و خودش مظلومنمايي ميکند و هر کسي را دلش بخواهد مطرح ميکند.
سرمربي استقلال در ادامه نشست خبري گفت: بعد از تمرين آن شب به دوستم گفتم که امشب در 90 همه چيز برنامهريزي ميشود. چطور آن زماني که از 8 صبح با من تماس ميگرفتي آدم خوبي بودم و هر 15 دقيقه به من زنگ ميزدند و ميگفتند موبايلت را خاموش نکني؛ اما حالا پسرم 8 دقيقه بازي کرده و در اين زمان 4 بار اعتراض شنيده حالا بايد اينگونه با من برخورد شود؟
قلعهنويي افزود: عادل فردوسيپور دنبال آن داستانها است ولي خوب است من هم در زندگي آقايان دخالت کنم؟ دوستان گفتند زير پرچم فلان کشور قسم خورده آيا اين حرفها درست است؟
خبرنگار فارس در اين لحظه خطاب به قلعهنويي گفت (آقاي قلعهنويي آن شب که اين مباحث مطرح شد حداقل در اين زمينه فردوسيپور از شما حمايت کرد.) در اين لحظه قلعهنويي پاسخ داد: اينها پروژهسازي ميکنند. من 32 سال است در اين فوتبال حضور دارم. اين آقايان مظلومنمايي ميکنند و طوري به مردم نشان ميدهند که آنها خيال کنند او چه آدم خوبي است.
قلعهنويي تاکيد کرد: خوشحالم که زير بار برخي و باز هم تاکيد ميکنم برخي قلمهاي آلوده نرفتم و دوستان هم ميدانند که چند بار به من زنگ زدند که به برنامهشان بروم و گفتهام اگر قرار است بيايم در سال يک بار اين کار را انجام ميدهم. اصلا خواهش ميکنم او نه تصوير من را نشان بدهد نه مطلبي از من پخش کند. ما نخواهيم فردوسيپور در 90 ما را نشان بدهد، چکار کنيم؟ او هم به جامعه و هم به فوتبال خيانت ميکند. زمان اين مسئله را نشان ميدهد. روزي در مورد يک فيلم صحبت کردم و حالا زمان گذشت و ثابت شد.
سرمربي استقلال تاکيد کرد: رضا خسروي را نميشناختم و انصافا پسر خيلي خوبي است. ولي همين برخيهايي که بارها اشاره کردم براي خود دوستان مشخص شد. اشکال کار من اين است. درب تمرين استقلال را باز ميگذارم به جاي آنکه عدهاي بروند و معتاد شوند راهشان ميدهم. ولي ميتوانم تمرين را ببندم چون در حيطه اختياراتم است. يک نفر آمده و بازي دوستانه ما را به هم ريخته از او مصاحبه گرفتهايد؛ اما فکر نميکنيد فردا اين اراذلبازيها مد بشود؟ فردا يک نفر نرود و پشت گلمحمدي بايستد و بگويد جنجال درست کنم تا رسانهها با من مصاحبه بگيرند. اين فرهنگي است که برخي مطبوعاتيها راه انداختهاند.
در اين لحظه خبرنگار خبرگزاري ايرنا خطاب به قلعهنويي گفت: شما در تمرين استقلال حضور داريد؛ اما در جريان برخي از مسائل نيستيد. يک عده از ليدرها که آدمهاي قابل احترامي هم هستند کارهايي ميکنند که زيبنده نيست، اما شما طوري رفتار کنيد که عدالت براي خبرنگاران يکسان باشد. در اين لحظه جمع نشست خبري به هم خورد و تعدادي از خبرنگاران نسبت به اين موضوع واکنش نشان دادند.
سرمربي تيم استقلال خاطرهاي را از يکي از خبرنگاران پيشکسوت تعريف کرد، وي گفت: استقلال در جام حذفي با تيمي از مريوان بازي داشت که اين خبرنگار در آنجا حضور داشت، اما همان نگاهي که به دوستان خبرنگار ديگر دارم به ايشان هم دارم. تفکرات شما غلط است که در استقلال عدالتمحوري صورت نميگيرد. معمولا يک بار در هفته بايد صحبت کنم. مگر چه اتفاقي ميافتد که بايد هر روز حرف بزنم. اي کاش خبرنگار خبرگزاري فارس در اينجا حضور نداشت و اين مسئله را راحتتر ميگفتم همان روزي که تعدادي از خبرنگاران نتوانستند به داخل اتاق بيايند و صحبت کنند قبل از ورود به رختکن خبرنگار فارس از من خواست که در جمع همه خبرنگاران و در داخل زمين چمن صحبت کنيم تا همه حضور داشته باشند، اما به خاطر اينکه هرج و مرج بود و ميخواستيم از شما پذيرايي کنيم خواستم که به داخل اتاق بياييد. حال اينکه چه اتفاقي افتاده و چرا مسئولان جلوي شما را گرفتند نميدانم، اما ذهنيت خود را تغيير دهيد.
در پايان نشست خبري خبرنگار يکي از خبرگزاريها که با حنيف عمرانزاده جرح و بحث لفظي پيدا کرده بود خطاب به قلعهنويي گفت: اينکه حنيف عمرانزاده عذرخواهي نميکند ايرادي ندارد، اما چرا مصاحبه دروغ انجام ميدهد که من در رختکن حضور داشتم و قلعهنويي به او پاسخ داد: من که نميخواستم در اين خصوص صحبت کنم چون با هم حرف زديم اما چه لزومي داشت که شما در اين خصوص با کاظم اوليايي مصاحبه بگيريد؟
منبع : ورزش 3