تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 105 از 118 اولاول ... 55595101102103104105106107108109115 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,041 به 1,050 از 1177

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی .Chelsea F.C | آبی‌های لندن | جلد 2

کاربر فعال علوم انسانی mohammad varaste's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    کشور37 شهر 37 کوچه37 پلاک37

پيش فرض

گزارش ها حاکی از این است که باشگاه چلسی در حال تدارک ارائه پیشنهادی به ناپولی برای جذب ادینسون کاوانی است و احتمالا فرناندو تورس به عنوان بخشی از قرارداد به ناپولی واگذار خواهد شد.در صورتی که این معامله صورت گیرد، فرناندو تورس این فرصت را خواهد داشت تا مجددا با رافا بنیتز همکاری کند.به گزارش La Gazzetta dello Sport، چلسی قصد دارد مهاجم گلزن ناپولی و آقای گل سری آ ایتالیا را به خدمت گیرد.اورلیو دی لورنتیس رییس باشگاه ناپولی اعلام کرده تنها با مبلغ 63 میلیون یورو که بند آزادی مهاجم ناپولی است، حاضر خواهد بود وی را بفروشدف اما ممکن است یک بازیکن به عنوان بخشی از قرارداد وی به این تیم منتقل شود.در حال حاضر باشگاه منچسترسیتی در نظر دارد که ادین ژکو را علاوه بر پول به ناپولی واگذار کند و باشگاه چلسی نیر همین رویه را در نظر گرفته و قصد دارد فرناندو تورس را به عنوان بخشی از قرارداد به ناپولی واگذار نماید.با اینحال همچنان رئال مادرید به عنوان مقصد احتمالی ادینسون کاوانی شناخته می شود، باشگاهی که ادینسون کاانی بارها علاقه خود را به حضور در آن اعلام کرده است.

2. 5 کاربر از mohammad varaste بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز stealer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    esf

پيش فرض

میترسم امسالم مثل پارسال بشه و هیچی گیرمون نیاد
    اون از فالکائو که رفت کاوانی هم که دوتا مشتری دست به نقد داره
    میترسم گومز رو هم بهمون ندن
    این شورله رو دیگه جایی نمیخواد؟

4. 6 کاربر از stealer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت

پيش فرض

شورله هم پست اصلیش مهاجم نیست .ولی میتونه مهاجم هم باشه.
    بعدشم شورله رو گفتن میدیم به شرط اینکه دبرویونه رو بدین.
    لوکاکو هم احتمالا بره جای لواندوفسکی توی دورتموند.
    ..................
    ولی اگه بشه شورله و گومز رو بگیریم واقعا عالیه.
    ما بازیکن سرعتی زیاد داریم مثل هازارد و موسس و ماتا اما یه مهاجم فرصت طلب میخوایم
    هرچند گومز هم سرعتش پایین نیست در یه کم از فالکائو و کاوانی کمتره. در حد ونپرسی شایدم بیشتر
    فالکائو و کاوانی قدرت حفظ توپ بالایی دارن.
    ........................
    من خودم خریدن گومز+شورله رو بیشتر دوست دارم تا خریدن کاوانی با اون قیمت سر سام آور.

6. 5 کاربر از mohammad varaste بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت

پيش فرض

خب برسیم به پست اصلی امروز....

امروز تولد مرد بزرگ چلسی روبرتو دیمتئو هستش.
    من مورینیو و گاس هیدینک رو خیلی دوست دارم اما دیمتئو رو بهترین مربی چلسی تو این 10سال میدونم که طرفدار چلسی شدم
    روبرتو امسال هم تیمش عالی بود واقعا.
    تا وقتی بود 4 امتیاز با منچستر فاصله داشتیم و همه یادمونه که اول فصل داوری ها به نفع منچستر چجور بود.
    تو لیگ قهرمانان هم با 10 امتیاز حذف شدیم در صورتی که خیلی تیما با 9 امتیاز هم صعود میکنن و خیلی کم پیش میاد یه تیم با 10 امتیاز حذف بشه.
    یکی از دلایلش هم مصدومیت جان تری و لمپارد و سوتی های مکرر تورس و میکل(مضخرفترین بازیکن تاریخ چلسی)
    اگه یه مهاجم میخریدیم اول فصل یا اگه میرلش رو نمیفروختیم یا اگه اسین رو قرض نمیدادیم یا اگه اسکار تو بازی با یووه مصوم نمیشد یا اگه لمپارد تو بازی رفت با شاختار مصدوم نمیشد ویا اگه میکل اون سوتی های افتضاح رو وسط میدون نمیداد شاید از گروه بالا میومدی و تو لیگ قهرمانان حذف نمیشدیم و روبرتو سالهای سال مربی مون میموند
    خیلیها نتایج بنیتس رو قبول دارن اما من واقعا نمیدونم از دست رفتن جام باشگاه های جهان-اتحادیه-حذفی-لیگ برتر و به دست آوردن یه جام بی ارزش که تیمهاش هیچکدوم تیمهایی قوی نبودن چه قدر ارزش داره ؟
    من میخوام بدونم اگه میکل مصدوم نمیشد و تو بازی با استون ویلا و اورتون به جای لمپارد تو زمین میذاشتش (قطعا اگه بود میذاشتش) الان مورینیو مربی چلسی میشد یا نه ؟
    من میگم نتایج بنیتس از این فاجعه تر نمیشد .
    قطعا اگه دیمتئو بود خیلی بهتر از این بود.
    یادتون نره امسال در خیلی از بازیها روی هنر فردی هازارد و ماتا بود که تونستیم برنده باشیم وگرنه این چاقال هیچ نقشی نداشت .
    تعویض های مسخره مثل آوردن برتراند به جای ماتا یا بنایون به جای هازارد بماند.
    حرف من اینه که دیمتئو امسال بدشانس بود واقعا و قطعا ار بازیکن هایی که امسال گرفت مثل هازارد یا دبرویونه یاموسز و مارین ماها میتونیم چندین سال بهترین خط حمله رو داشته باشیم .

تولدت مبارک مرد بزگ جلسی
    به امید روزی که مربی ایتالیا بشی

8. 4 کاربر از mohammad varaste بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت

پيش فرض

خبر داغ :
    ماتا پیشنهادی نجومی از طرف بارسا دریافت کرده و احتمال این انتقال رفته بالا چون چند روزه روزنامه ها خیلی در اینباره مینویسن
    نظرتون چیه اگه قیمت بالا بدن ؟
    من میگم 50 ملیون +مسی
    خوب نیست ؟
    ---------------------------------------
    دوشنبه معرفی مورینیو در چلسی
    --------------------------------------
    کورتوا :میخواهم یک فصل دیگر در اتلتیکو بمانم تا بتوانم با آمادگی درجام جهانی حضور پیدا کنم
    Last edited by mohammad varaste; 29-05-2013 at 15:33.

10. 4 کاربر از mohammad varaste بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت

پيش فرض

دیشب سوپر فرانکی تک گل تیمش رو توی بازی دوستانه مقابل ایرلند به ثمر رسوند

12. 4 کاربر از mohammad varaste بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

مورينيو در ازاي40ميليون پوندباچلسي توافق کرد

بنا به نوشته يک روزنامه چاپ انگليس مربي پرتغالي تيم فوتبال رئال مادريد با چلسي بر سر امضاي قراردادي 4 ساله به توافق رسيده است.

روزنامه سان در شماره روز پنج‌شنبه خود خبر داد شب گذشته چلسي با ژوزه مورينيو توافق کامل کرده است. مطابق اين گزارش چلسي بابت 4 فصل همکاري با مربي سال‌هاي 2004 تا 2007 خود رقمي بالغ بر 40 ميليون پوند دستمزد به «آقاي خاص»‌ خواهد پرداخت.

در همين ارتباط يک مقام چلسي که نخواست نامش فاش شود، اظهار داشت مورينيو بار ديگر سکان هدايت آبي‌پوشان استمفوردبريجي را برعهده گرفته است.

Fars

14. 11 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

توافق آندره شورله با چلسي انگليس

رسانه‌هاي انگليس عنوان مي‌کنند انتقال آندره شورله به تيم چلسي انگليس قطعي شده است.

روزنامه‌هاي روز پنج‌شنبه (امروز) انگليس همچون سان،‌ ديلي‌استار،‌ ديلي ميل و ديلي‌تلگراف گزارش دادند گلزن تيم ملي آلمان و بازيکن بايرلورکوزن با تيم لندني به توافق قطعي رسيده است.

براساس اين گزارش ها هفته آينده آبي‌پوشان استمفوردبريجي اين انتقال را رسما اعلام خواهند کرد.

اين گزارش‌ها در حالي انتشار يافته که از چند ماه قبل بحث انتقال گلزن 22 ساله به تيم لندني مطرح بوده است. در اين گزارش‌ها به مبلغ توافق شده و مدت زمان قراردادي که امضا مي‌شود، اشاره‌اي نشده است.

اين مهاجم سرعتي و تکنيکي هم‌اکنون همراه تيم کشورش در سفر ايالات متحده آمريکا به سر مي‌برد.

varzesh3

16. 8 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت

پيش فرض

چلسی و منچستر، بیل 80 میلیون پوندی را می خواهند: گزارشات منتشره حاکی از این است سه باشگاه چلسی، منچسترسیتی و منچستریونایتد به جذب گرت بیل ستاره تیم تاتنهام که 80 میلیون پوند قیمت دارد، می باشند.
    منبع: Daily Mirror

مورینیو با پیشنهاد 40 میلیون یورویی برای فعالیت در چلسی موافقت کرد: گزارشات منتشره حاکی از این است که ژوزه مورینیو آماده امضای قراردادی 4 ساله به ارزش 40 میلیون یورو با باشگاه چلسی می باشد.
    منبع: The Sun

پیشنهاد عجیب چلسی برای جذب کاوانی: گزارش های منتشره حاکی از این است که باشگاه چلسی برای جذب ادینسون کاوانی مهاجم تیم ناپولی آماده است 30 میلیون یورو + فرناندو تورس را به باشگاه ناپولی پیشنهاد دهد.
    منبع: Sky Sport Italia

ترجمه همه اینها طرفداری
    -----------------------
    منبابع غیر موثق این خبر رو گذاشتن(منظورم چندتا پیج تو fb هست) :
    مورینیو : حاضریم علاوه بر مبلغ پیشنهادی میکل و یا برتراند را هم برای جذب لواندوفسکی بدهیم
    خوشم میاد سلیقش مث خودمه از این دوتا بازیکن چرت تر تو این چندسال نداشتیم مخصوصا میکل
    ----------------------------------------------------------------------------
    شورله که هم اکنون در تمرینات تیم ملی آلمان در امریکا به سر می برد، به احتمالا فراوان مستقیما به لندن پرواز کرده و قرارداد خود را با چلسی نهایی می کند.
    به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران، وینگر 22 ساله و ملی پوش لورکوزن در شرف پیوستن به قهرمان لیگ اروپا می باشد. قرار شده که آبی ها مبلغ 20 میلیون پوند را به باشگاه آلمانی پرداخت کنند و علاوه بر این کوین دی بروین، هافبک ارزشمند خود را برای یک فصل به آن ها قرض بدهند.

ولفگنگ هولزهاوسر، مدیر باشگاه بایر لورکوزن در گفتگو با روزنامه راینیشه گفت: "ما با چلسی به توافق رسیده ایم."

"آن ها با یک مبلغ تعیین شده شورله را می خرند و در عوض کوین دی بروین را به صورت مجانی برای یک سال به ما قرض می دهند."

"من انتظار دارم که چلسی پای توافق خود بایستد."

18. 6 کاربر از mohammad varaste بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

امسال یکمی اوضاع نقل و انقالات برامون سخته.
    چون روی هر بازیکنی دست بذاریم کلی مشتری دیگه هم داره که اتفاقا همه پولدارن!
    PSG کم بود حالا موناکو هم اضافه شدش!
    فالکائو هم به احتمال خیلی زیاد دیگه به موناکو میره و کلا انگار دوس نداره توی یه تیم درجه یک بازی کنه. جالبه از پورتو به اتلتیکو مادرید رفت و حالا هم داره به موناکو میره! درسته این تیم ها هم تیم های بزرگین ولی نمیشه گفت جزو تیم های درجه یک یا غول های اروپا محسوب میشن و کلا فالکائو هم احتمالا از جمله بازیکنایی هست که قدر خودشو نمی دونه...

حالا برای خط حمله میشه گفت دو تا گزینه خیلی خوب دیگه وجود دارن یعنی کاوانی و لواندوفسکی که این دو تا بازیکن هم خیلی مشتری دارن و برای گرفتنشون باید هفت خان رستم رو رد کرد
    اون پیشنهاد 30 میلیون یورویی به اضافه تورس برای جذب کاوانی پیشنهاد خوب و قابل قبولیه ولی ظاهرا براساس خبر امروز روزنامه Corriere dello Sport ناپولی این پیشنهاد رو رد کرده و پیشنهاد بالاتری می خواد! از طرفی هم من سیتی و رئال هم به طور جدی اونو می خوان و کلا کار برای چلسی سخته.
    لواندوفسکی هم ظاهرا احتمالش بیشتره به بایرن بره...
    با این اوصاف کار برای جذب یه مهاجم هدف تراز اول که خیلی هم نیاز داریم ، سخت میشه.
    به جز این دو تا گزینه دیگه مهاجم هدف اون چنان خاصی نمیشه گیر اورد و دیگه بقیه همه در سطح مثلا همین گومز هستن و خیلی نمیشه بهشون اطمینان کرد...

توی پستای دیگه هم نیاز به جذب بازیکن داریم به خصوص توی دفاع که یه جورایی باید یه تحول توی اون صورت بگیره و کلا از اون دفاع مستحکم سابق دیگه خبری نیست.
    احتمالا مورینیو قصد فروش لوئیز به بارسا رو داشته باشه و با پول اون یکی دو تا دفاع جوون خوب بگیره مثل مانگلا و وارانه. ولی امیدوارم سمت دفاع های تاپ دنیا هم بره مثل هوملز...
    توی خط هافبک هم بیشتر نیاز به هافبک وسط داریم که حداقل باید دو تا بازیکن توی این پست جذب کنیم. به اضافه توی هافبک های کناری هم اگه بتونیم بیل رو بگیریم هم بد نیست

20. 8 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •