تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 105 از 328 اولاول ... 55595101102103104105106107108109115155205 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,041 به 1,050 از 3274

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Real Madrid C.F | کهکشانی ها | جلد 2

آخر فروم باز mohammad.asghari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

به نظر من از زیدانم بهتره نباشه بدتر نیست

تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

نتایج رو در روی دو تیم در تاریخ دو باشگاه

3. 5 کاربر از mohammad.asghari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

نتایجی که رئال مادرید در برابر تیم های انگلیسی کسب کرده است

نتایجی که منچستر یونایتد در مقابل تیم های اسپانیایی کسب کرده است

5. 4 کاربر از mohammad.asghari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

رئال مادرید-منچستریونایتد
    تنها یک روز به اغاز مرحله حذفى رقابت هاى چمپيونز ليگ باقى مانده است
    رئال مادريد ( رئال واژه اسپانيايى بر گرفته شده از واژه انگليسى رويال مى باشد ) ملقب به سپيدها در سال ١٩٠٢ تأسيس شد. ثروتمندترين باشگاه دنيا با ركورد ٣٢ قهرمانى در لاليگا، ١٨ كوپا دل رى و ٩ سوپركاپ لقب پر افتخارترين تيم اسپانيا را يدك مى كشد. البته انها با ٩ قهرمانى در چمپيونز ليگ، يك ليگ اروپا، يك سوپر كاپ و ركورد ٢٢ حضور در نيمه نهايى پر افتخارترين تيم اروپا نيز محسوب مى شوند. سپيد ها بازى هاى خانگى خود را در ورزشگاهى بازى مى كنند كه با گنجايشى ٨٥،٤٥٤ نفرى نام پر افتخار ترين رئيس باشگاه و تأثيرگذارترين شخصيت در تاريخ رئال را بر سر در خود مى بيند. در واقع هر انچه كه امروز رئال مادريد دارد را مديون مردى است به نام سانتياگو برنابئو كه اغاز گر دوران طلايى رئال در اروپا و سياست كهكشانى شدن ان بود. در دوره او بود كه رئال ٥ بار پشت سر هم قهرمان اروپا شد و بازيكنانى چون آلفردو دى استفانو را به مادريد كشاند. يكى از نكات جالب درباره اين باشگاه اسپانيايى، بر خلاف اكثر باشگاه هاى اروپايى اين است كه صاحبان تيم از ابتدا هواداران بودند و هم اكنون نيز تيم توسط مردم اداره مى شود. سيستم به اين شكل است كه داوطلبان با خريد كارت عضويت باشگاه، يكى از اعضاى socio مى شوند. انها اجازه خريد سهم ندارند اما با عضويت در socio در تصميم گيرى ها سهيم مى شوند و رئيس مورد علاقه خود را هر چهار سال يك بار انتخاب مى كنند با اين شرط كه رئيس هم حق خرج كردن از پول خودش را ندارد و فقط مى تواند از درامد هاى مشخص باشگاه هزينه كند. رئال بعد از منچستر و بارسلونا سومين تيم پر طرفدار دنيا محسوب مى شود. نتيجه يك تحقيق در دانشگاه هاروارد نشان مى دهد رئال مادريد يكى از ٢٠ پر اهميت ترين برندهاى دنيا است و تنها برندى كه اعضاى ان و بازيكنان به خوبى در سر تا سر دنيا شناخته شده هستند. دومين باشگاه گرانقيمت دنيا با چيزى حدود ٢٨٧ ميليون تعقيب كننده در دنيا دارد.

منچستر يونايتد در سال ١٨٧٨ تأسيس شد. منچستر با ركورد ١٩ قهرمانى در ليگ، ١١ FA cup و ١٩ جام اتحاديه موفق ترين باشگاه انگليسى ليگ جزيره محسوب مى شوند. انها در اروپا نيز با سه قهرمانى در چمپيونز ليگ، يك جام برندگان اروپا، يك سوپركاپ اروپا و يك جام باشگاه هاى جهان يكى از پر افتخارترين تيم هاى اروپا هستند. شياتين سرخ در سال ٩٩ به عنوان اولين تيم انگليسى موفق به كسب سه گانه چمپيونز ليگ، ليگ برتر و FA cup شدند. سر الكس فرگوسن در يك ركورد بى نظير و ستودنى موفق به كسب ٢٤ جام مهم در طول ٢٦ سال حضور خود در منچستر براى باشگاه شده است. به جرات مى توان گفت كه درايت اين مرد جاه طلب بود كه اكنون منچستر يونايتد پر طرفدارترين تيم جهان با تخمين ٣٣٣ ميليون نفر هوادار در سر تا سر دنيا است انها همچنين ثروتمندترين باشگاه دنيا پس از رئال و البته گرانقيمت ترين باشگاه دنيا به ارزش ٣.٣ ميليارد دلار به حساب مى ايند كه هم اكنون خانواده امريكايى گليزر صاحب اين باشگاه است. اما اگر رئالى ها به سانتياگو برنابئو مى نازند، از اين طرف هواداران منچستر هم يك مرد بزرگ در تاريخ خود دارند كه نه تنها شياطين سرخ را به عنوان اولين تيم انگليسى به قهرمانى در چمپيونز ليگ رساند بلكه روح قهرمانى را بر پيكره تيم دميد و چهره يونايتد را از سال ١٩٤٥ دگرگون كرد. مَت باسبى كه كسى جرات صدا كردن او را با اسم كوچكش نداشت و هميشه او را رئيس باسبى صدا مى زدند در دهه ١٩٤٠ با نظم شديد و اختيارات فراوان در همه امور تيم، منچستر را با ميانگين سنى ٢٢ به يكى از بهترين و تهاجمى ترين تيم هاى اروپا تبديل كرد. نسل طلايى كه در سال ١٩٥٨ بعد ازپيروزى در مرحله ١/٤ نهايى رقابت هاى اروپايى در مونيخ در يك صانحه هوايى جان ٨ نفر از بازيكنان خود را از دست رفته يافت و رئيس باسبى با خوش شانسى بعد از ماه ها مراقبت در بيمارستان سلامت خود را بازيافت. گويا خدا او را مخصوصا زنده نگه داشت تا در سال ١٩٦٨ بار ديگر قدرت را به تيم برگرداند و مأموريت ناتمام خود را كامل كند و منچستر براى اولين بار طعم قهرمانى در چمپيونز ليگ را بچشد.
    بررسى امارى مرحله گروهى چمپيونز ليگ

رئال مادريد

با ٣ پيروزى، ٢ تساوى و ١ شكست به عنوان تيم دوم موفق به صعود از گروه مرگ رقابت ها شد.
    ١٥ گل زده( بدون پنالتى،٢ ضربه سر، ٨ تا از داخل محوطه، ٧ خارج از محوطه )
    ٧٤ ضربه به چارچوب( ٣٩ تا از داخل محوطه و ٣٥ تا خارج از محوطه )
    ٤٦ ضربه خارج از چارچوب( ٢٠ تا از داخل محوطه، ٢٦ تا خارج از محوطه )
    ٣٠ كرنر، ٣٩ ارسال به روى دروازه( ٢٣ تا به مقصد رسيده )
    ٣٢٨٢ پاس ( با دقت ٧٣٪ (٢٣٨٧) به مقصد )
    ٥٢٪ متوسط مالكيت توپ در هر بازى ( ٣١ دقيقه )
    ٦٥ تعداد خطاهاى انجام شده، ٨٣ تعداد خطاهايى كه روى انها مرتكب شدند( ٩ كارت زرد، يك كارت قرمز )
    بهترين بازيكن: رونالدو با ٦ گل، ١ پاس گل و دويدن مصافت ٦٠٤٠٥ متر در ٥٤٠ دقيقه.
    بهترين پاسور: ژابى با ٣٨٣ پاس و دقت ٨٠٪
    خشن ترين بازيكن: اربلوا با ٦ خطا و دريافت ٢ كارت زرد و يك كارت قرمز

منچستر يونايتد

٤ پيروزى، بدون تساوى و ٢ شكست حاصل تلاش اين تيم در مرحله گروهى رقابت ها بود.
    ٩ گل زده( يك پنالتى، ٣ ضربه سر، ٨ تا از داخل محوطه، ١ خارج از محوطه )
    ٥٠ ضربه به چارچوب( ٢٧ تا از داخل محوطه و ٢٣ تا خارج از محوطه )
    ٣٦ ضربه خارج از چارچوب( ١٧ تا از داخل محوطه، ١٨ تا خارج از محوطه )
    ٣٨ كرنر، ٢٣ ارسال به روى دروازه( ٥ تا به مقصد رسيده )
    ٣٦٥١ پاس ( با دقت ٧٦٪ (٢٧٧٣) به مقصد )
    ٥٢٪ متوسط مالكيت توپ در هر بازى ( ٣٢ دقيقه )
    ٧٣ تعداد خطاهاى انجام شده، ٧٠ تعداد خطاهايى كه روى انها مرتكب شدند( ٧ كارت زرد، بدون كارت قرمز )
    بهترين بازيكن: وَن پرسى با ٣ گل و دويدن مصافت ٣٥٨٣٨ متر در ٢٨٧ دقيقه.
    بهترين پاسور: دارِن فلچر با ٣٠١ پاس و دقت ٨٦٪
    خشن ترين بازيكن: رافائل با ١١ خطا و دريافت ١ كارت زرد

بازيكنان تك كارت دو تيم كه در خطر محروميت هستند:
    رئال مادريد: رونالدو، اِسين و كارواليو
    منچستر يونايتد: ون پرسى، ويديچ، اِورا، اسكولز، فرديناند و اسمائلينگ

ديگر انتظار به پايان رسيد. به زودى شاهد يكى از جذاب ترين بازى هاى اين فصل اروپا خواهيم بود. شايد حتى فينال اروپا نيز به اين جذابى از اب در نياد. اين بازى خيلى فراتر از يك بازى در چمپيونز ليگ است. مصافى كه معروف به دربى اروپا است پس از سال ها دوباره در حال اتفاق افتادن است. دو تيم در شرايطى به ديدار هم مى روند كه نه تنها از بُعد امارى بسيار به يكديگر نزديك هستند بلكه در خارج از زمين نيز با عمرى بيش از ١٠٠ سال بر سر كسب ترين ها در عرصه هاى مختلف رقابت تنگاتنگى با يكديگر دارند. به همه اين ها اگر مصاف دو مربى، دو استاد، دو تكنسين، دو جاه طلب و دو تا از بهترين ها را اضافه كنيد، چه حماسه اى مى شود. نقاط تشابه سر الكس فرگوسن و ژوزه مورينيو انقدر زياد است كه يك ديگر را خنثى كرده است و هر دو از معدود دوست هاى ديگرى به حساب مى ايند. براى هر دو نفر، بازى فوتبال در كنفرانس مطبوعاتى قبل از بازى اغاز و در كنفرانس بعد از بازى تمام مى شود. هيچ كدام قهرمانى حتى از نوع چميونز ليگى اش را بيشتر از يك روز جشن نمى گيرند. هر دو هميشه اولين نفر، داور را مقصر شكست مى دانند و از انتقاد از بازيكنان خودى و يا تاختن به حريفان، كوچكترين هراسى ندارند. هر دو استاد بيشترين درصد پيروزى در تاريخ ليگ جزيره رو در ميان مربيانى كه بيش از ٥٠ بازى روى نيمكت نشستند دارند( مورينيو با ٧١٪ و فرگوسن با ٦٥ ٪ ). به قول رونالدو كه براى اولين بار بايد مقابل تيم سابق خود قرار بگيرد مقايسه اين دو نفر مثل مقايسه پورشه و فرارى است. از لحاظ فنى دو تيم شباهت هايى به يكديگر دارند. به عنوان مثال هر دو تيم ضد حملات را به حملات ترجيح مى دهند. هيچكدام علاقه اى به مالكيت زياد توپ ندارند. هر دو تيم يكى او مدافعين كنارى خود را زياد در حمله مشاركت مى دهند به طورى كه امسال تعداد گل ها و پاس گل هاى پاتريس اِورا از داويد سيلوا نيز بيشتر بوده است، هرچند كه مورينيو با مصدوميت ناگوار مارسلو، چند ماهى است كه از اين تاكتيك بى بهره است. حالا شما چه فكر مى كنيد؟ فرارى يا پورشه؟

گل
    Last edited by mohammad.asghari; 11-02-2013 at 15:50.

7. 4 کاربر از mohammad.asghari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

به نظرم به جای گذاشتن آمار های رئال در برابر منچستر یونایتد و تیم های انگلیسی ؛ آمار آقای خاص در برابر فرگوسن 71 ساله رو بذارید تا همگی به عظمت سر مربیمون و قدرتش در برابر این پیرمرد پی ببرن!!!
    من شکی ندارم مثل همیشه مورینیو برنده ی بازی در برابر فرگوسن هست!!!!
    در هر شرایطی تیم های مورینیو یک سر و گردن از تیم سر مربی مشهور و با تجربه ی یونایتدی ها بالا تره و این و آمار چند ساله ی مورینیو (از زمانی که در پورتو بود تا به الان) نشون دهنده ی این قضیه اس...

9. این کاربر از S0R3N4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز wooooow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

ای کاش بازی رفت تو الدترافورد بود

احتمال اینکه منچستر بازی رو به مساوی بکشونه و تو بازی برگشت نتیجه مورد علاقشو بگیری زیاده

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

فلیکس بریش آلمانی داور بازی رئال و منچستر

12. 2 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

The World Is Waiting

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سر الکس فرگوسن

فکر میکنم که هدفشان لیگ قهرمانان است . ان ها لیگ را بد شروع کردن و از ان موقع بخاطر فرم باورنکردنی بارسا خیلی عقب افتادند . فکر میکنم که خوزه بدون هیچ شکی هدفش را روی اروپا گذاشته است .

این شاید کار ما را سخت تر هم بکند اما همچنین مقداری فشار را رویشان بیشتر میکند . در حال حاضر ما در سه جبهه میجنگیم اما ان ها هم در نیمه نهایی جام حذفی با بارسا بازی دارند ضمن اینکه قبل بازی برگشت در الدترافورد باید در لیگ هم جلوی بارسا بازی کنند پس ان ها هم برنامه اسانی ندارند .

شما به فوتبال انگلیس نگاه میکنید و میگویید که برنامه بسیار بسیار سختی دارند و هر بازی دشوار است اما اگر به برنامه حال حاضر مادرید هم نگاه کنید متوجه میشوید که مال ان ها هم سخت است .
    البته شاید خوزه چون اولویتشان اروپا هست بتواند در بقیه بازی ها تغییر ایجاد کند اما رئال هیچ وقت نمیخواهد به بارسا ببازد پس مجبور است که در ان بازی ها قویترین ترکیب را بازی دهد .

لیگ قهرمانان همیشه برای رئال مهم بوده است و فکر نمیکنم که فشار برای بردن این جام بعد از چندین سال لزوما روی خوزه باشد چون من فکر میکنم که وی انجا بسیار خوب کرده است . او تیم قوی ساخته و درست مثل ما نیمکت قوی در اختیار دارد . فکر نمیکنم فشار انچنانی وی او باشد اما شما در فوتبال هیچ وقت نمیدانید .

علاقش برای بردن یک لیگ قهرمانان دیگر بر هیچکس پوشیده نیست و فراموش نکنیم که در صورت تحقق این امر وی تنها کسی میشود که این جام را با سه تیم مختلف برده است این یک چالش فوق العاده برای خوزه است .

فکر میکنم که این بازی بین دو تا از بزرگترین باشگاه های دنیا چالش فوق العاده ای است . این بازی بزرگی برای ما است .

فلورنتینو پرز وقتی برای بار اول رئیس رئال بود زیدان ، فیگو ، کارلوس و رائول را در ان مقطع زمانی داشت اما من فکر نمیکنم که هیچ کدام از ان ها به خوبی رونالدو بودند . زیدان و فیگو فوق العاده بودند اما نه به اندازه رونالدو .
    کریستیانو تمام رکوردها را دارد انجا میشکند او رکورد دی استفانو ، پوشکاش و هوگو سانچز را شکسته است پس مشحصا نام او در تاریخ رئال مادرید ثبت شده است .
    وی نقش بسیار محوری در تیمشان دارد . 179 گل در 178 مسابقه تمام داستان را برای شما میگوید . او بازیکن فوق العاده ای است و من میدانستم که بشدت پیشرفت میکند وقتی که از پیش ما رفت وی هنوز جوان بود .

وقتی به ما پیوست میخواست که تمام تکنیکش و حقه هایش را به نمایش بگذارد اما با گذشت زمان و تمرین زیاد معایبش را برطرف کرد و به یک بازیکن کامل تبدیل شد . او بعد از هر جلسه تمرینی برای نیم ساعت به طور جداگانه تمرین میکرد . این یک مسیر ساده برای تبدیل شدن به یک بازیکن کامل بود . هر چقدر بیشتر تمرین کنید بهتر میشوید و این تمرین کردن بیشتر بمرور زمان برایش تبدیل به عادت شد .

من همان موقع به گلیزرها گفتم ما باید 150 میلیون پوند درخواست میکردیم . احتمالا این پول را بهمون میدادند !
    برای خرید رونالدو باید صدها میلیون خرج کرد پس من فکر نمیکنم دوباره پیش ما بیاید. کمتر تیمی توان پرداخت همچین مبلغی دارد حتی بارسا هم از پسش بر نمی اید . فکر میکنم که مادرید به شدت دارد تلاش میکند که قراردادش را تمدید کند و فکر میکنم که این اتاق در نهایت بیفتد .

میزان تبلیغات و در معرض دید بودن در مادرید با اینجا متفاوت است . بازیکنان ما کاملا ازشون مخصوصا در تمرینات محافظت میشود . همانطور که همه میدانند در مادرید همه جا دوربین قرار دارد . فکر میکنم که کریس دلش برای خیلی چیزهای اینجا تنگ شده است اما این باعث نشده است که به عنوان یک فوتبالیست پیشرفت نکند . پیشرفتش درخشان بوده است .

مورینیو

مردم فکر میکنند که ما دو تیم زیر فشار هستیم چون یکی از بزرگان خیلی زود از دور رقابت ها کنار میرود اما کادر فنی دو تیم و همچنین بازیکنان از اینکه در این بازی نقش خواهند داشت احساس خوشحالی و افتخار میکنند . این از ان بازی هاست که شما دوست دارید در ان حضور داشته باشید و ما باید به بهترین روشی که میتوانیم خودمان را اماده کنیم .

این بازی بسیار بزرگی است و همه میخواهند در ان بازی کنند پس کسی از بازیکن ها خسته نخواهد بود .

دنیا منتظر این بازی است پس من امیدوارم که ما بتوانیم به دنیای فوتبال ان چیزی که منتظرش هستند را بدهیم .

من با پورتو ، چلسی ، اینتر و حالا رئال مسابقه های زیادی با یونایتد داشتم . در هر باشگاهی که بودم با سر الکس دیدار کردم . بعضی ها را بردم ، بعضی ها را باختم و بعضی ها را هم مساوی کردم .
    این بازی را من و هم او میخواهیم ببریم اما من باور دارم که بازنده این نبرد ما در حالیکه غمگین خواهد بود در ته دلش اندکی هم خوشحال خواهد بود چون دوستش برده است .

کریستیانو رونالدو

من در الدترافورد همه چیز را بردم و ان دوران بخش فوق العاده ای از زندگیم است و شاید ان زمان لذتبخش ترین دوران فوتبال من بوده است چون بسیار جوان بودم . بودن در منچستر یونایتد یکی از بزرگترین باشگاه های دنیا ان هم در 18 سالگی یک رویا بود . بازی کردن در کنار بازیکنانی که در تلویزیون تماشا میکردم شاید به همین خاطر بسیار ان دوران برایم لذتبخش بود .

من در 18 سالگی وارد یونایتد شدم و سر الکس بمن یاد داد که چگونه در دنیای فوتبال به طور مناسبی رشد کنم . چه کسی از او بهتر است ؟ 1000 بازیکن زیر دستانش تربیت شدند پس او میداند که بازیکنان جوان به چه چیزی احتیاج دارند .

یکی از چیزهایی که وی بمن یاد داد اهمیت تصمیم گیری بود . بهم یاد داد که اخذ تصمیم درست در داخل و خارج زمین چقدر اهمیت دارد . به همین دلیل است که او برایم مثل پدر است او بمن همه چیز را فرا داد و کمک زیادی بهم کرد و در خیلی از مسائل مهم هدایتم کرد . این مسائل فقط مربوط به فوتبال نبود و به زندگیم هم ربط داشت . او به بازیکنانش کاملا اهمیت میدهد و از ان ها مراقبت میکند . سر الکس میفهمد شما چی میخواهید و به چه چیزی احتیاج دارید . پس من بهش خیلی مدیونم و به همین خاطر است که من هنوز با او در تماسم .

من شش سال در یونایتد بودم و دوست های زیادی در انجا دارم . این بازی احساسی برایم است . وقتی که قرعه مشخص شد من خیلی خوشحال بودم . البته که بازی سختی است مادرید و یونایتد دو تا از بزرگترین باشگاه های جهان هستند و نمیتوان برنده را از قبل مشخص کرد .

البته که میدانم توجه زیادی روی من خواهد بود اما فشاری احساس نمیکنم این فقط یک بازی در مقابل تیم سابقم است .من به جنگ نمیروم بلکه دارم به خونه برمیگردم و واقعا مشتاق ان هستم .
    منچستر خونه من بود و همچنان در قلبم جای دارد . وقتی مردم با شما به خوبی رفتار میکنند هیچ وقت ان ها را فراموش نمیکنید و من هم هیچ وقت یونایتد ، افرادیکه انجا کار میکنند و هوادارا را فراموش نمیکنم . از اینکه به منچستر بازمیگردم خوشحالم . میخواهم بروم و خونه سابقم و دوست هایی که دارم را ببینم .من هنوز با بعضی از بچه های یونایتد مثل ریو ، پاتریس ، نانی و اندرسون در تماس هستم . ان ها از وقتی قرعه مشخص شده با من کلی شوخی کردند .

یونایتد بهترین تیم انگلیس است . ان ها هر سال چیزی میبرند و یک مربی فوق العاده به نام سر الکس فرگوسن دارند . البته ما هم مورینیو را داریم و چون الان مربیم است مشخصا امیدوارم که خوزه ببرد .

پاتریس اورا

این بازی برای کریس احساسی خواهد بود چون او یونایتد را دوست دارد . امیدوارم که احساساتی شود چون این برای ما عالی خواهد بود . نیازی نیست که ما او را عصبانی کنیم چون هر وقت عصبانی شود بهتر از همیشه کار میکند . پس بیایید فقط باهاش مهربان باشیم .

میتونیم بگیم " به خونه خوش امدی رونی . از دیدنت بسیار خوشحالیم و دوست داریم . تو بهترین بازیکن هستی "

ما میتونیم او را با عشق بکشیم ! چند وقت پیش به هم پیام دادیم و در تماس بودیم . امیدوارم که استقبال خوبی ازش در الدترافورد شود چون وی برای ما باورنکردنی بود . من یکی که دلتنگش هستم .

ریو فردیناند

من و کریس پیام های زیادی رد و بدل کردیم اما وقتی نزدیک همچین بازی میشویم که باید مقابل یک دوست قرار بگیرید تمام صحبت ها و پیام ها متوف میشود و تا بعد از بازی با هم صحبتی نمیکنید .
    هواداران وقتیکه اینجا بود ازش قدردانی میکردند و از وقتی که رفته است هر دفعه نامش را صدا میزنند . او به عنوان یک نوجوان به اینجا امد و وقتی که رفت بهترین بازیکن جهان بود . از زمانیکه رفته کلی احترام نشان داده و هنوزم اینکار را میکند .

مادرید تیم خوبی است و شما باید مطمئن شوید که حواستان به کل زمین باشد .
    در سال 2003 که با رئال بازی کردیم مهار رائول بسیار سخت بود . از نظر اینکه شما را به عنوان یک مدافع به فکر کردن وا دارد او قطعا باهوشترین بازیکنی است که در مقابلش بازی کردم .

مسی در دو فینالی که با بارسا بازی کردیم واقعا تفاوت اصلی بین دو تیم بود .

خیلی خوب میشود که دوباره به ومبلی برویم و خاطره تلخ دو سال پیش در انجا را پاک کنیم . ان بازی ما واقعا نتوانستیم نمایشی در شان یونایتد ارائه دهیم .

سرخیو راموس

ون پرسی روی فرم بسیار بسیار خوبی است . ما او را تا حالا اینقدر خوب ندیده بودیم . او سریع است و به خوبی شوت میزند . رابین یک مزاحمت ثابت است .
    رونی متفاوت است او بشدت تلاش میکند و از چالش های فیزیکی لذت میبرد . من این را بیشتر ترجیح میدهم . من این چالش و جنگ بین مهاجم و مدافع را دوست دارم . تحرک رونی مشکل ساز است شما هیچ وقت نمیدانید تا کجا باید بروید تا بهش فشار وارد کنید . ان ها چیچاریتو را دارند که نیم ساعت بازی میکند و دو یا سه گل میزند و این اتفاقی نیست .

من از برخورد با یونایتد خوشحال بودم . ان ها درست مثل ما در اسپانیا هستند پر از ارزش و تاریخ .
    بازی بزرگتر از این وجود ندارد . من اینجور بازی ها را به بازی با تیم های ناشناخته که نمیدانید چه چیزی در انتظارتان است ترجیح میدهم ضمن اینکه من از فوتبال انگلیس هم خوشم می اید .

پدرم همیشه به منچستر یونایتد علاقه داشته اما خانوادم طرفدار سویا و رئال هستند.

الونسو

مورینیو برای همچین بازی هایی ساخته شده است . روشی که حریف را انالیز میکند ، روشی که به ما انگیزه و برتری روانی میدهد او عاشق همچین مناسبت هایی است .

شما میبینید که در زمین رونالدو چگونه است اما من خوش شانسم چون او را هر روز در تمرین هم میبینم . چیزی که مردم درک نمیکنند این است که او چقدر حرفه ای است . وی بشدت مواظب خودش است و هر روز تمرین میکند و میخواهد تا جاییکه میتواند بهترین باشد . کریس بشدت اهل رقابت است و شاید این را از سر الکس یاد گرفته باشد . فقط کافیه بدانید که طرفدارهای یونایتد چقدر رونالدو را ستایش میکردند تا بفهمید چه استقبالی ازش خواهد شد . او واقعا برای این بازی هیجان زده است .

یونایتد همیشه در مقابل هر تیمی رقابت میکند. این احتمالا از فرگوسن به تیم وارد شده است چون تیم کاملا مبتنی بر فلسفه وی است . فرگوسن یک برتری روانی دارد و این به بازیکنانش هم منتقل شده است . این چیزی است که من در اوایل حضورم در لیورپول متوجه شدم . بهمین دلیل ما انتظار یک دیدار سخت و فشرده را داریم .

من شعارهای احتمالی هوادارای یونایتد درباره حضورم در لیورپول را میپذیرم و حتی شاید لذت هم ببرم . این نشان میدهد که مردم هنوز ان دوران من را بیاد دارند . میدانم که هر موقع در الدترافورد بازی کنم هوادارا بهم گیر میدهند چون این یک رسم در لیگ برتر است . رفتن به الدترافورد همیشه یک موقعیت خاص است و این بار هم تفاوتی ندارد و فرقی نمیکند که ان ها چه چیزی برایم بخوانند .

ترجمه اختصاصی

14. 7 کاربر از mohammad.asghari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

خیلی سخته برای من ؛ مثل این میمونه آدم از بین دوتا بچه اش بخواد یکی رو انتخاب کنه !!!

البته آخرین بار مورینیو در اروپا مغلوب " پیر مرد " شد ...

16. 6 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای D3vil_A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

ترکیب من برای بازی فردا شب

با توجه به اخبار ها و مانور های خبری که داده شده احتمال زیاد از ابتدا هیگواین به عنوان مهاجم نوک بازی میکنه ( با توجه به کلیپی که دیروز از این بازیکن توسط رسانه ها رئال منتشر شد و از تماشاگران برای بازی چهارشنبه شب حمایت بیشتری خواست) از طرف دیگه یکی از استفاده های موثر که از هیگواین صورت میگره اینه که مرکز خط دفاع حریف رو دچار اشتباه در آفساید گیری و ایجاد فضای خالی در پشت دفاع خطی تیم حریف برای رونالدو و دیماریا میکنه.

دفاع چپ 100% کواترائو بازی میکنه چون اولا مارسلو اضافه وزن داره و آماده نیست و همچنین به قدرت تدافعی بیشتری در خانه احتیاج داریم.
    دفاع وسط هم به احتمال خیلی زیاد زوج په په و راموس بعد از مدت کنار هم قرار میگیرند ، از طرف دیگه واران تازه از مصدومیت ریکاوری کرده و زیاد آماده نیست.
    دفاع راست برای همه یک مقدار مبهمه...چون اسین جلوی بارسلونا تو دفاع راست مخصوصا تو فاز تهاجمی و سرعت حمل توپ نسبت به آربلوا عملکرد بهتری داشت ولی تو بازی مقابل سویا به طور کامل بازی کرد در کنار آربلوا....
    در خط هافبک ژابی و خدیرا یک مدت طولانی استراحت کردند و آمادگی زیادی برای این بازی دارند (مصدومیت ژابی بهانه ای بیش نبود ) چون ژابی بعد از رونالدو دومین بازیکن مهم رئال تو بازی های سنگین هست هم قدرت تدافعی بالا و هم بازی ساز و پخش کننده و انتقال دهنده خوبی هست ، و فکر نمیکنم هیچ بازیکنی در حال حاضری تو دنیا بتونه این چندکار رو کنار هم مثل ژابی انجام بده در کنار ژابی هم سامی خدیرا فیکس میشه تا از ضعف منچستر ( در خط میانی ) بتونیم نهایت استفاده رو با قدرت بدنی بالا خدیرا و انجام فرایندی هایی مثل باکس تو باکس ببریم.
    در قسمت هافبک های تهاجمی هم زوج رونالدو - اوزیل - دی ماریا رو مشاهده خواهیم کرد ، دی ماریا تو این مدت در حال بدن سازی سبک برای این بازی بوده و اوزیل نیز در مقابل سویا بازی نکرد تا با نهایت آمادگی به این بازی برسه ( بازیکن مورد علاقه فرگوسن) ، رونالدو هم دقیقه 60 بعد از هتریک مقابل سویا تعویض شد تا به ریکاوری و استراحجت بپردازه تا با حداثکر توانایی به این بازی برسه.

دیگو لوپز
    کوانترائو -په په - راموس - اسین ( آربلوا)
    ژابی-خدیرا
    اوزیل دی ماریا
    رونالدو
    هیگواین

در طرف مقابل منچستر در مقابل اورتون هم به چندتا از بازیکن های تیمش استرات داد تا جلوی رئال دچار ضعف در پرسینگ و شرکت در کارهای دفاعی و بازگشت و غیره نشن

18. 2 کاربر از D3vil_A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •