تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 92 هستید؟

راي دهنده
180. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ریاضی

92 51.11%
  • انسانی

11 6.11%
  • تجربی

55 30.56%
  • هنر

10 5.56%
  • سایر رشته ها

12 6.67%
صفحه 105 از 325 اولاول ... 55595101102103104105106107108109115155205 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,041 به 1,050 از 3245

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 92 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

کاربر فعال انجمن علوم انسانی PLAΨMID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

1-مهندسی عمران پیام نور(این که میگن دانشگاه پیام نور به درد رشته ها مهندسی نمیخوره حقیقت داره کلاساش کافی هست یا خیر؟)
    ببين ، اين رو ميگم شايد واسه كسان ديگه اي هم همچين تفكري وجود داشته باشه . اولا بگم در مورد سوالتون : بستگي به جاش داره . مثلا برادر من رفت و مهندس هم شد و مشكلي هم نداره ولي بايد بدونيد دانشگاه پيام نور الزامي براي اينكه همه كلاس ها رو برگزار كنه نداره . البته معمولا همه كلاس ها رو برگزار ميكنه و توجه داشته باشيد كه واحد هاي عملي رو حتما كلاس ميذاره و حتما بايد كلاس بريد ولي ميتونيد بپيچونيد . اگه خودتون بخواهيد ، ميتونيد كلاس ها رو كامل بريد و باسواد هم از دانشگاه بياييد بيرون . ثانيا من به عنوان كسي كه ليسانس داره بهتون ميگم كه 90 درصد كار بر عهده ي دانشجو هست و نه دانشگاه . مثلا من به رشته ام علاقه نداشتم . پس خيلي كار نكردم و پيچوندم . الانم ميخوام دوباره كنكور بدم ولي همكلاسي من اساسي درس خوند و رتبه 70 كارشناسي ارشد شد و الانم ارشد مهندسي صنايع دانشگاه صنعتي اصفهان رو تمام كرده .
    يه دانشگاه متوسط ميتونه موفقيت شما رو تضمين كنه اگه خودتون بخواهيد . . .
    موفق باشيد .

2. این کاربر از PLAΨMID بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن آموزش عالی alavi71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

با سلام دوستان انتشار دفترچه و قوانین پذیرش دانشجوی بدون ازمون برای ترم اینده-بهمن-ماه ....
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

لیست رشته های بدون ازمون ....

شرایط عمومی و سهمیه ها ....

4. این کاربر از alavi71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Nocturne's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

دوستان چی کار کنیم که حواسمون پرت نشه و ساعتی که کار میکنیم بیشترین استفاده مفید رو ببریم

(این که میگن دانشگاه پیام نور به درد رشته ها مهندسی نمیخوره حقیقت داره کلاساش کافی هست یا خیر؟)
    ضمن احترام به نظر دوستمون dada1580 ، بله واقعا بده و توصیه نمیکنم

6. 2 کاربر از Nocturne بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال karvas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    IRAN

پيش فرض

من دیگه دارم دیوونه میشم ازبس فکر کردم چه رشته برم که اینده کاری خوبی داشته باشه چندتا رشته مینویسم عاجزانه اونایی که اطلاعات کافی دارن بگن اینده کاریش چطوره منم حال حوصله از شهرمون بزنم بیرون رو اگه مجبور نشم ندارم
    کاردان فنی عمران (کارهای عمومی ساختمان)
    کاردان فنی عمران(نقشه برداری)
    کاردانی معماری
    کاردان با کاردانی فرقش چیه؟راستش من میخوام زودتر درس خوندنو تموم کنم برم سراغ کار
    یه سوال دیگه کاردان فنی رو میشه وصلش کردن به مهندسی عمران
    و کدوم رشته قابلیت خوداشتغالی دارن وکدوم حتما بایدجایی استخدام بشی
    با تشکر از
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نظرتون در مورد بالاییا بگین
    بقیه دوستان هم اگه فکر میکنم چیزی میدونن که میتونه مفید باشه دریغ نکنن

8. این کاربر از karvas بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال fouad-pes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام
    کسی در مورد تغییرات کتابهای درسی نسبت به پارسال خبری نداره؟ چه چیزهایی تغییر کردن؟
    منظورم منابع کنکور 92 هست. مثل اینکه در بعضی دروس حذفی هم داشتیم. اگه کسی لیست کاملش رو داره بذاره. مرسی
    Last edited by fouad-pes; 08-01-2013 at 15:25.

کاربر فعال انجمن آموزش عالی After4Ever's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

امروز اون دوستم که عربی رو صد زده بود دیدم رتبش 1500 تجربی و داروسازی شهید بهشتی قبول شد.
    به من توضیحاتی داد که شاید به درد دوستان هم بخوره

لازمه بگم دینی رو هم 92 زد

ایشون به من گفتن که کتاب عربی فقط عربی برتر + گاج سفید بعد عید هم طوسی خوندن همچنین قوائد عربی رو برای تست زدن یاد نمی گرفتن بلکه برای ترجمه کردن یاد می گرفتن ، اینقدر براشون ترجمه کردن مهم بود که روزی نیم ساعت قرآن می خوندن و تمام قوائدی که در عربی خوندن رو پیاده می کردن و تطبیق می دادند ططری که خودشون هم جمله سازی عربی یاد گرفته بودن
    خلاصه به من توصیه کردمن که ترجمه 32 درصد نمی یاد بلکه باید با قوائد عربی هم ترجمه کردن یادبگیریم و تست ها رو به چشم ترجمه بزنیم
    راستی اصلا هم کتاب های عربی رو بازنکردن و کلمه نمی خوند! چون می گفت بیشتر کلمه هاییکه باید بلد باشیم بلدیم

11. 7 کاربر از After4Ever بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه emad91's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اره خب شما تستای ترجمه کنکور رو هم ببینید 4 تا گزینه داره هر 4تاش تقریبا عین هم هست از نظر لغوی و فقط زمان افعال و قید ها و ... تفاوت هست البته این نظر من هست

آخر فروم باز alone_boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه - پاوه

پيش فرض

5- داوطلباني كه از طريق سوابق تحصيلي براي رشته محل پذيرش مي گيرند، اجازه انتقال يا تغيير رشته به رشته محل ديگري را كه پذيرش آنها با آزمون است، ندارند.
    این بند سازمان سنجش ذهنمو به خودش مشغول کرده
    میشه توضیح بدید یعنی چی دقیقا؟
    مربوط به کنکور 92 میشه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه emad91's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مربوط به کنکور 92 میشه؟
    اره برا منم این سواله یعنی اگر قبول بشیم توی یکی از این رشته های بدون ازمون و ثبت نام نکنیم
    اون وقت کنکور 92 قبول شیم می تونیم بریم یا نه ؟

کاربر فعال انجمن علوم انسانی PLAΨMID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دوستان چی کار کنیم که حواسمون پرت نشه و ساعتی که کار میکنیم بیشترین استفاده مفید رو ببریم

ضمن احترام به نظر دوستمون dada1580 ، بله واقعا بده و توصیه نمیکنم
    من به عنوان كسي كه يه دور اين روند گرفتن ليسانس رو طي كرده و چند سالي هم توي بازار كار بوده عرض كردم . من حتي مثال هم زدم واستون . اگه اسم دانشگاه واستون مهمه ، خب پيام نور و غير انتفاعي و غيره احتمالا جزو گزينه هاي آخر قرار مي گيرند . من خيلي كلي گفتم كه دانشگاه كسي رو مهندس نميكنه بلكه حداقل امكانات رو فراهم مي كنه و بقيه اش با دانشجو هست . توي بازار كار هم سواد مهمه و نه مدرك . ديگه هر طور دوست داريد ميتونيد تصميم بگيريد فقط در جريان باشيد كه اگه چند سال مثل بنده پشت كنكور وقت تلف كرديد و آخرش بر اساس اسم رشته و دانشگاه تصميم گرفتيد ، پشيمون نشيد .
    كاردان و كارداني و كاردان فني همش يكيه در اصل و يعني فوق ديپلم .
    مثل اين رشته ي مامايي ميمونه كه رو تابلو مطبشون مينويسن : ليسانسيه عالي مامايي !!
    كارداني عمران رو ميتوني به كارشناسي وصل كني ولي كنكور جدا داره و دردسره . ضمن اينكه در كل بايد واحد هاي بيشتري پاس كني و بيشتر طول مي كشه .اگه ميخواي زود بري سر كار ، كارداني كفايت مي كنه ولي اگه مدرك هم واست مهمه بهتره همين الان يه ضرب بري كارشناسي .
    اكثر گرايش هاي يك رشته دروس مشترك دارند . مثلا مهندسي صنايع 142 واحد داره كه 122 تاش توي همه ي گرايش ها مشتركه و فقط 20 واحدش تخصصي هر گرايش هست .
    اين عمران نقشه برداري و غيره هم فقط چند واحدش با هم فرق ميكنه و در اصل كارشون و شرايط استخداميشون يكي هست . . .
    عمران حالت خوداشتغالي داره ولي سرمايه داشته باشي بهتره . ميتوني يه دفتر فني بزني و كار ساخت و ساز انجام بدي .
    در ضمن نميشه گفت كدوم رشته بازار كار بهتري داره . الان يه جوريه كه بازار كار همه رشته ها خرابه .
    موفق باشي .
    مربوط به کنکور 92 میشه؟
    آره ديگه برادر . . .
    چون امسال اولين سال پذيرش بدون آزمون هست بايد ديد دقيقا چه اتفاقي ميفته و چي پيش مياد . البته از متن خبر دقيقا مشخصه كه مثلا اگه شما رشته اي بدون آزمون رو ثبت نام كرده باشيد نميتونيد به رشته ي داراي آزمون تغيير رشته بديد . البته توضيح نداده كه اگه در حال تحصيل در رشته ي بدون آزمون باشيد و در آزمون هم پذيرفته شويد ، اونوقت تكليف چي ميشه و آيا ميتونيد در رشته ي جديد ثبت نام كنيد يا نه .
    ولي توجه كنيد كه برداشت اول از اين خبر ميتونه " نه " باشه . يعني چون توضيح اضافي نداده ممكنه منظور اين باشه كه نميتونيد در رشته ي دوم ثبت نام كنيد . شما هم فرض رو بر اين بگذاريد .

دوستان من یه مشکل با فصل 2(مکانیک) فیزیک پیش دارم.اونم اینکه نمیتونم تشخیص بدم کدوم بردار میشه mgسینوس تتا کدوم میشه mgکسینوس تتا.چیکار کنم؟
    خيلي ساده ست : يه مثلث قائم الزاويه بساز( طوري كه برداري كه ميخواي تجزيه اش كني " وتر " رو تشكيل بده‌) ، زاويه تتا رو در نظر بگير . ضلع روبروي اين زاويه هميشه برابر است با وتر ضربدر سينوس تتا و ضلع مجاور هميشه ميشه وتر ضربدر كسينوس تتا .
    معمولا توي مسائل مربوط به سطح شيبدار مولفه قائم نيروي عكس العمل سطح ميشه mg كسينوس تتا و نيروي موازي سطح ميشه mg سينوس تتا .
    Last edited by PLAΨMID; 09-01-2013 at 01:26.

16. 5 کاربر از PLAΨMID بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •