تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 105 از 281 اولاول ... 55595101102103104105106107108109115155205 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,041 به 1,050 از 2804

نام تاپيک: ✔ انتخاب رشته ی کنکوری های 91 (سراسری،آزاد) + نتایج نهایی+تکمیل ظرفیت

آخر فروم باز camry's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

نمیدونم چه ربطی به این تاپیک داره ولی به هر حال ....

دیشب این فیلمارو دانلود کردم و دارم میبینم:dark shadows-men in black3-SnowWhite and the Huntsman-the dictator-The Hunger Games-The.Avengers

داشته باش چقدر ترافیک مصرف کردم.رفقا کسی از این فیلمارو دیده.تا حالا که دیدم قشنگ بودن
    HUNGER GAME خیلی احساسیه باحاله به درد استرس خیلی میخوره

AVENGER خیلی اکشنه اگه از اونایی هستی که عاشق فیلم با صدای MAX ای اینو نگاه کن ( سومین فیلم پر فروش جهانه )

DICTATOR بیشتر س ... ه تا فیلم !!!

SNOW WHITE تازه میخوام ببینم

MEN IN BLACK هم خیلی باهاله

DARK SHADOW اگه اهل VAMPIRE از این حرغا هستی ببین من که خودم خوشم نیومد

2. این کاربر از camry بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن هنر هفتم hp722's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Loneliness

پيش فرض

نمیدونم چه ربطی به این تاپیک داره ولی به هر حال ....

HUNGER GAME خیلی احساسیه باحاله به درد استرس خیلی میخوره

AVENGER خیلی اکشنه اگه از اونایی هستی که عاشق فیلم با صدای MAX ای اینو نگاه کن ( سومین فیلم پر فروش جهانه )

DICTATOR بیشتر س ... ه تا فیلم !!!

SNOW WHITE تازه میخوام ببینم

MEN IN BLACK هم خیلی باهاله

DARK SHADOW اگه اهل VAMPIRE از این حرغا هستی ببین من که خودم خوشم نیومد
    من سریال true blood رو خیلی دوس دارم با فیلم twilight که همون vampire هستن ولی از dark shadows خوشم نیومد
    فیلم دیکتاتور که خیییییییلی باحال بود.کرکر خنده

فیلم hunger games هم الان تموم شد و واقعا قشنگ بود

ناظر انجمن هنر هفتم hp722's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Loneliness

پيش فرض

در همین حین رفتم 80تا دمبل زدم و اومدم.زده به سرمون دیگه نمیدونیم با خودمونم چندچندیم

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

اردو کجا؟چی؟

به جز خرخونی راهی داره؟
    بعضی از دانشگاهها برای دانشجوهای جدیدشون اردو برگزار میکنن
    خوب خرخونی یک راهشه باید فعال باشید و با استادتون ارتباط داشته باشید

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

این پست رو دوباره می گذارم چون دیشب دیر گذاشته بودم
    دوستان عزیز من این پست رو پارسال قرار داده بودم

برای شما عزیزان هم که الان منتظر هستین خوبه که بدونین اون ور خط چیه :
    مسائلی که لازمه درمورد دانشگاه بدونید:

1
    )بلافاصله بعد از اعلام نتایج نهایی سراسری در سایت سازمان سنجش و خبر گزاری ها اعلام می شه که چه موقع برای ثبت نام به دانشگاه مورد نظر مراجعه کنید.مثلا دانشگاه سراسری شیراز(که خودم توش هستم) 4 مهر ماه تازه شروع به ثبت نام کرد و فکر کنم 7 مهر هم کلاسها شروع شد. ولی بیشتر دانشگاهها دارای زمان ثبت نام یکسانی هستن.

2)با توجه به دانشگاهی که قبول شدی می ری تو سایتش و مدارک لازم رو جمع و جور می کنی از هر کدوم از مدارک هم 2 تا 3 تا بیشتر می بری که دیگه لازم نباشه تو صف کپی وایسی.بعضی از دانشگاهها هم قسمتی از ثبت نامش اینترنتی هست که باید قبل از مراجعه حضوری ثبت نام اینترنتی رو انجام بدید و مبلغی هم بریزید به حساب دانشگاه(با توجه به اینکه خوابگاه بخوایید یا نه یا روزانه یا شبانه باشید و ....)

3)بعد از این ور اون ور رفتن شماره دانشجوییتون رو میدن و زمان اردو رو مشخص میکنن.بعدش هم برنامه کلاسیتون رو می دن.ترم اول هیچ درس سختی نداره همونایی هست که قبلا خوندین با شاخ و برگ بیشتر.

بعد از ثبت نام:
    اولش که رفتی همه یک جوری نگات می کنن و احیانا از کنارت رد می شن می گن بوووووووق(این یعنی سال صفری هستی)بعدش می ری سر کلاس می بینی همه اومدن.بعد از 15 دقیقه میبینی الاف شدی استاد نیومده بعدش هم اگه مثلا تا 2 ساعت دیگه کلاس نداشتی نباید بری خونتون بشین تو چمنا استفاده کن.حیف وقت و پولی هست که صرف رفت و آمد می شه.
    توی اون زمان برو سلف و کتاب خونه و مرکز کامپیوتر و بخشتون و محل دقیق کلاسا و .... پیدا کن

ولی حتما سر کلاسها برید به خدا اگه نرید مشروط می شین(معدل زیر 12 می شه) یا می افتین دیگه اون موقع خیلی بده هاااا.
    سعی کنید چشمهاتون رو باز کنید خودتون هر جا رو که می خوایید پیدا کنید و سوال کردن از سال بالایی ها اکیدا ممنوع که سر کارتون می گذارن.
    باید خودتون رو با ارتباط با جنس مخالف آماده کنید نه این که اومد سلام کرد 1 دل نه 100 دل عاشق بشین یا مثلا با سر برید تو در و دیوار.دانشگاه یعنی رابطه ی درسی متقابل.
    جزوه گرفتن و جزوه خواستن هم یک امر عادی هست که عادت می کنین.
    لطفا از حواشی کناره گیری کنید و سعی کنید از همین الان بین اساتید اسم و رسمی داشته باشید.
    چند تا از اصطلاحها:

1)حذف و اضافه: بعد از ثبت نام شما می تونید چند تا از دروستون رو چون می بینید با برنامه هاتون جور نیست حذف یا اضافه کنید.تاریخش هم معمولا 2 هفته بعد از ثبت نام هست.

2)حذف نهایی: معمولا 4 هفته بعد از امتحانات میان ترم(اواخر ترم) تاریخش هست و برای حذف درسی است که نخوندید یا سر کلاسش نرفتید یا .... .

3)گریدر: یعنی کسی که به استاد کمک می کنه و معمولا قسمتی از نمره دستش هست

4)کرو(curve): همون گرد کردن خودمون هست یعنی استاد میاد به دانشجوهاش نمره اضافه می کنه لطفا با کرم اشتباه گرفته نشود

5)محوطه: همون چمن خودمونه که در اوقات فراقت می ری توش حالشو می بری و به این اون متلک نمی گی.

6) چلو خورشت سبزی: چمن پلو

7) سلف سرویس: غذا خوری

8) سال صفری یا سال بوقی: به عزیزان تازه وارد گفته می شود حتی شما دوست عزیز
    سوالی بود در خدمتم

موفق باشید

7. 4 کاربر از bnmnb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

این پست رو دوباره می گذارم چون دیشب دیر گذاشته بودمدوستان عزیز من این پست رو پارسال قرار داده بودم
    برای شما عزیزان هم که الان منتظر هستین خوبه که بدونین اون ور خط چیه :
    مسائلی که لازمه درمورد دانشگاه بدونید:

1
    )بلافاصله بعد از اعلام نتایج نهایی سراسری در سایت سازمان سنجش و خبر گزاری ها اعلام می شه که چه موقع برای ثبت نام به دانشگاه مورد نظر مراجعه کنید.مثلا دانشگاه سراسری شیراز(که خودم توش هستم) 4 مهر ماه تازه شروع به ثبت نام کرد و فکر کنم 7 مهر هم کلاسها شروع شد. ولی بیشتر دانشگاهها دارای زمان ثبت نام یکسانی هستن.

2)با توجه به دانشگاهی که قبول شدی می ری تو سایتش و مدارک لازم رو جمع و جور می کنی از هر کدوم از مدارک هم 2 تا 3 تا بیشتر می بری که دیگه لازم نباشه تو صف کپی وایسی.بعضی از دانشگاهها هم قسمتی از ثبت نامش اینترنتی هست که باید قبل از مراجعه حضوری ثبت نام اینترنتی رو انجام بدید و مبلغی هم بریزید به حساب دانشگاه(با توجه به اینکه خوابگاه بخوایید یا نه یا روزانه یا شبانه باشید و ....)

3)بعد از این ور اون ور رفتن شماره دانشجوییتون رو میدن و زمان اردو رو مشخص میکنن.بعدش هم برنامه کلاسیتون رو می دن.ترم اول هیچ درس سختی نداره همونایی هست که قبلا خوندین با شاخ و برگ بیشتر.

بعد از ثبت نام:
    اولش که رفتی همه یک جوری نگات می کنن و احیانا از کنارت رد می شن می گن بوووووووق(این یعنی سال صفری هستی)بعدش می ری سر کلاس می بینی همه اومدن.بعد از 15 دقیقه میبینی الاف شدی استاد نیومده بعدش هم اگه مثلا تا 2 ساعت دیگه کلاس نداشتی نباید بری خونتون بشین تو چمنا استفاده کن.حیف وقت و پولی هست که صرف رفت و آمد می شه.
    توی اون زمان برو سلف و کتاب خونه و مرکز کامپیوتر و بخشتون و محل دقیق کلاسا و .... پیدا کن

ولی حتما سر کلاسها برید به خدا اگه نرید مشروط می شین(معدل زیر 12 می شه) یا می افتین دیگه اون موقع خیلی بده هاااا.
    سعی کنید چشمهاتون رو باز کنید خودتون هر جا رو که می خوایید پیدا کنید و سوال کردن از سال بالایی ها اکیدا ممنوع که سر کارتون می گذارن.
    باید خودتون رو با ارتباط با جنس مخالف آماده کنید نه این که اومد سلام کرد 1 دل نه 100 دل عاشق بشین یا مثلا با سر برید تو در و دیوار.دانشگاه یعنی رابطه ی درسی متقابل.
    جزوه گرفتن و جزوه خواستن هم یک امر عادی هست که عادت می کنین.
    لطفا از حواشی کناره گیری کنید و سعی کنید از همین الان بین اساتید اسم و رسمی داشته باشید.
    چند تا از اصطلاحها:

1)حذف و اضافه: بعد از ثبت نام شما می تونید چند تا از دروستون رو چون می بینید با برنامه هاتون جور نیست حذف یا اضافه کنید.تاریخش هم معمولا 2 هفته بعد از ثبت نام هست.

2)حذف نهایی: معمولا 4 هفته بعد از امتحانات میان ترم(اواخر ترم) تاریخش هست و برای حذف درسی است که نخوندید یا سر کلاسش نرفتید یا .... .

3)گریدر: یعنی کسی که به استاد کمک می کنه و معمولا قسمتی از نمره دستش هست

4)کرو(curve): همون گرد کردن خودمون هست یعنی استاد میاد به دانشجوهاش نمره اضافه می کنه لطفا با کرم اشتباه گرفته نشود

5)محوطه: همون چمن خودمونه که در اوقات فراقت می ری توش حالشو می بری و به این اون متلک نمی گی.

6) چلو خورشت سبزی: چمن پلو

7) سلف سرویس: غذا خوری

8) سال صفری یا سال بوقی: به عزیزان تازه وارد گفته می شود حتی شما دوست عزیز
    سوالی بود در خدمتم

موفق باشید
    سی بار این پست رو گذاشتینا

داره خودمونی میشه Mohammaduir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

اینجا به همه چی شبیه هست جز تاپیک انتخاب رشته 91!

10. این کاربر از Mohammaduir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دوستان جایی نیست که همه رشته ها معرفی کرده باشه ( توضیحات کامل )

به نظر شما رشته مکانیک دانشگاه ازاد شهر خودمون بهتره یا مکانیک دولتی شهر دیگه مثل شاهرود - ملایر یا سیرجان ...

داره خودمونی میشه Mohammaduir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

به نظر شما رشته مکانیک دانشگاه ازاد شهر خودمون بهتره یا مکانیک دولتی شهر دیگه مثل شاهرود - ملایر یا سیرجان ...
    توضیحات گزینه 2 برای رشته ها فک کنم خیلی کامله!
    برای انتخاب رشته تون هم، اگه من بودم 100 درصد مکانیک دولتی شهر دیگه رو انتخاب می کردم.

پروفشنال AMIR-AIRGUNNER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

خب اگه هزینه اش مشکلی نداره ازاد بهتره
    مثلا من ازاد مکانیک تبریز رو با 6100 اوردم ولی مطمئنم که سراسری حداکثرش مکانیک بناب رو میارم اصولا این ازاد تبریز باید بهتر باشه ولی هزینه اش ..

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •