این پست رو دوباره می گذارم چون دیشب دیر گذاشته بودم
دوستان عزیز من این پست رو پارسال قرار داده بودم
برای شما عزیزان هم که الان منتظر هستین خوبه که بدونین اون ور خط چیه :
مسائلی که لازمه درمورد دانشگاه بدونید:
1
)بلافاصله بعد از اعلام نتایج نهایی سراسری در سایت سازمان سنجش و خبر گزاری ها اعلام می شه که چه موقع برای ثبت نام به دانشگاه مورد نظر مراجعه کنید.مثلا دانشگاه سراسری شیراز(که خودم توش هستم) 4 مهر ماه تازه شروع به ثبت نام کرد و فکر کنم 7 مهر هم کلاسها شروع شد.
ولی بیشتر دانشگاهها دارای زمان ثبت نام یکسانی هستن.
2)با توجه به دانشگاهی که قبول شدی می ری تو سایتش و مدارک لازم رو جمع و جور می کنی از هر کدوم از مدارک هم 2 تا 3 تا بیشتر می بری که دیگه لازم نباشه تو صف کپی وایسی.بعضی از دانشگاهها هم قسمتی از ثبت نامش اینترنتی هست که باید قبل از مراجعه حضوری ثبت نام اینترنتی رو انجام بدید و مبلغی هم بریزید به حساب دانشگاه(با توجه به اینکه خوابگاه بخوایید یا نه یا روزانه یا شبانه باشید و ....)
3)بعد از این ور اون ور رفتن شماره دانشجوییتون رو میدن و زمان اردو رو مشخص میکنن.بعدش هم برنامه کلاسیتون رو می دن.ترم اول هیچ درس سختی نداره همونایی هست که قبلا خوندین با شاخ و برگ بیشتر.
بعد از ثبت نام:.gif)
اولش که رفتی همه یک جوری نگات می کنن و احیانا از کنارت رد می شن می گن بوووووووق(این یعنی سال صفری هستی)بعدش می ری سر کلاس می بینی همه اومدن.بعد از 15 دقیقه میبینی الاف شدی استاد نیومده بعدش هم اگه مثلا تا 2 ساعت دیگه کلاس نداشتی نباید بری خونتون بشین تو چمنا استفاده کن.حیف وقت و پولی هست که صرف رفت و آمد می شه.
توی اون زمان برو سلف و کتاب خونه و مرکز کامپیوتر و بخشتون و محل دقیق کلاسا و .... پیدا کن.gif)
ولی حتما سر کلاسها برید به خدا اگه نرید مشروط می شین(معدل زیر 12 می شه) یا می افتین دیگه اون موقع خیلی بده هاااا..gif)
سعی کنید چشمهاتون رو باز کنید خودتون هر جا رو که می خوایید پیدا کنید و سوال کردن از سال بالایی ها اکیدا ممنوع که سر کارتون می گذارن..gif)
باید خودتون رو با ارتباط با جنس مخالف آماده کنید نه این که اومد سلام کرد 1 دل نه 100 دل عاشق بشین یا مثلا با سر برید تو در و دیوار
.دانشگاه یعنی رابطه ی درسی متقابل..gif)
جزوه گرفتن و جزوه خواستن هم یک امر عادی هست که عادت می کنین.
لطفا از حواشی کناره گیری کنید و سعی کنید از همین الان بین اساتید اسم و رسمی داشته باشید..gif)
چند تا از اصطلاحها:
1)حذف و اضافه: بعد از ثبت نام شما می تونید چند تا از دروستون رو چون می بینید با برنامه هاتون جور نیست حذف یا اضافه کنید.تاریخش هم معمولا 2 هفته بعد از ثبت نام هست.
.gif)
2)حذف نهایی: معمولا 4 هفته بعد از امتحانات میان ترم(اواخر ترم) تاریخش هست و برای حذف درسی است که نخوندید یا سر کلاسش نرفتید یا .... ..gif)
3)گریدر: یعنی کسی که به استاد کمک می کنه و معمولا قسمتی از نمره دستش هست.gif)
4)کرو(curve): همون گرد کردن خودمون هست یعنی استاد میاد به دانشجوهاش نمره اضافه می کنه لطفا با کرم اشتباه گرفته نشود.gif)
5)محوطه: همون چمن خودمونه که در اوقات فراقت می ری توش حالشو می بری و به این اون متلک نمی گی..gif)
6) چلو خورشت سبزی: چمن پلو.gif)
7) سلف سرویس: غذا خوری.gif)
8) سال صفری یا سال بوقی: به عزیزان تازه وارد گفته می شود حتی شما دوست عزیز.gif)
سوالی بود در خدمتم
موفق باشید