خدایا شکرت ما خودمون Private داریم از دردسر راحتیم!!! شما را با جواد به خدای بزرگ می سپارم![]()
خدایا شکرت ما خودمون Private داریم از دردسر راحتیم!!! شما را با جواد به خدای بزرگ می سپارم![]()
حالا تغییری هم کرد سرور با امدن پر شکوه جواد یا نه ؟ هنوز همون دزداو قاچاق چیا و خراب کن هاوو !! حالا خوبه Tnt گکار نمیکنه وگرنه باید پرواز میکرده که یه وقت نیفتی پایین بری توی bed rock ها !![]()
اونی که تو ساختی یه صفایی دیگه ای داره![]()
خوب پول بده برات بسازم
میدونی چطوری ؟
به سخخخخخخخختیییییییییییی![]()
ای بابا یکی بیاد یاد بده دیگه![]()
مد یا همون پلاگین یا... چجوری بریزم؟
من دیدم یکی یه چیز ریخته بود که اگه پایین ترین چوب درخت رو میزدی همش میریخت
میخوام اونو نصب کنم یا هرچیز دیگه ای چیکار کنم؟
من یاد میدم
قبل از هر کاریبک اپ گرفتن از فایل minecraft.jar فراموش نشه
روش اول
اول میرید توی C:\Users\[name]\AppData\Roaming\.minecraft\bin بعد فایل minecraft.jar رو با winrar باز میکنید. بعد مودی که دانلود کردید رو اکسترکت کرده و فایل های اکسترکت شده رو میکشید میندازید توی minecraft.jar نکته مهم اینه که موقع اضافه کردنه فایل ها update mod روی add and update files باشه
بعد از هر بار پچ کردن با ام سی پچر باید فایل ها را دوباره از اول اضافه کنید
روش دوم
با خود برنامه MC patcher هست که اگه تکسچر پک کیفیت بالا ریختین حتما میدونید چیه
توی MC patcher یه گزیه هست به نامه mods اونو میزنید بعد add رو اتنخاب میکنید و فایل .zip مربوط مودی که دانلود کردید رو پیدا میکنید.بعد ok و next و چندتا از اینجور چیزا میاره که فک نکنم دقیقش زیاد مهم باشه.بعد که تموم شه توی لیست مود ها کناز گزینه های HD textures و costume colores و غیره مود شما هم اضافه میشه
اخرم یه بار گزینه پچ رو میزنید و تمام
از مزایای کار با MC patcher اینه که به راحتی میتونید دونه دونه مود هارو پاک کنید یا اضافه کنید یا اصلا بازی رو onpatch کنید
ولی مشکل مهمش اینه که توی اضافه کردنه فایل ها به minecraft.jar اونارو replace میکنه نه update یعنی اگر دوتا مود فایل های هم نام داشته باشن با هم تداخل پیدا میکنن
یه نکته دیگه اینه که همه ی مود ها اینجوری نصب نمیشن مثلا یکی تو توضیحات مود مینوسه مودو ول بده وسط bin یا هر جای دیگه پس حتما حتما توضیحات کار با مود و طریقه نصبشو بخونید
Last edited by M_@li; 14-06-2012 at 00:01.
یه نکته خیییییییییییییییییییییییی یلیییییییییییییییییییی مهم دیگه اینه که تشکر فراموش نشه وگرنه ماین کرفتتون خراب میشه![]()
دوستان کسی بلده سرور بزنه ؟ ایندفعه واقعی دارم میگم دیگه این جواد که به تخ@مشم نیست
هر کس میتونه و بلده و اصل کار وقققققققققققققققققققققققق ققققققققت میتونه برای سرور بزاره اینجا اعلام کنه من هزینه میدم
آقا من یه چیز بگم ؟این مپ که تر خورد بهش رفت
یه مپ جدید بزاره که باحال باشهخدایی خیلی چزت شده داشتم مپو میگشتم اون وره دنیا دیدم زیره پام خالی شد افتادم تو لاوا
اما سری ا.مدم spawn
این مپو عوض کن جواااااااااااااااد اخه هم خرابه هم boss نداره به چه درد میخوره اخه ؟
عوضضضضضضضضضضضض کن
آره جواد این مپه واقعا ریده شده لطفا عوض کن![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)