دوستان مدت ها پدرم در فکر تعویض ماشینمون بوده . الان 206 داریم و کلا خیلی راضی بودیم .
حال بهترین خودروی جمع و جور و کم مصرف همانند 206 تا قیمت 35 ملیون چی هستش . ایمنی هم مهمه .
دوستان مدت ها پدرم در فکر تعویض ماشینمون بوده . الان 206 داریم و کلا خیلی راضی بودیم .
حال بهترین خودروی جمع و جور و کم مصرف همانند 206 تا قیمت 35 ملیون چی هستش . ایمنی هم مهمه .
اگر اتوماتیک رو از خواسته هام حذف کنم، در این رنج قیمت یک چندتا گزینه دیگه رو هم لطفا بهم معرفی کنید و با هم مقایسه کنید.
.
بین جیلی و x60 نظرتون چیه؟
مشخصات خودرو ایکس 60 :
4 سیلندر خطی - 16 سوپاپه - 1800 سی سی - 131 اسب بخار- 5 دنده دستی
لیفان ایکس شصت از موتور بسیار ضعیفی بهره میبره اما تجربه دوستان حکایت از چالاکی خیلی خوب این ماشین دارد ، همینطور هندلینگ ، جاداری و مصرف بسیار پایین ، کیفیت بالای ساخت ، موتور طراحی شده در ریکاردو انگلستان
امکانات :
سیستم کولر و تهویه مطبوع، آئینه های جانبی برقی، کیسه هوای راننده و سرنشین جلو، ترمز ABS چهارکاناله و EBD، سنسور دنده عقب، قفل ایمنی کودک، چراغ ترمز سوم، گرم کن شیشه عقب، شیشه بالابر برقی، برف پاک کن عقب، چراغ مه شکن جلو و عقب، درب بازکن صندوق و باک از داخل، قفل مرکزی و سیستم هشدار دهنده باز بودن درب، سیستم ضد سرقت، قفل ایمنی کودک، فرمان هیدرولیکی تلسکوپی قابل تنظیم، سیستم تنظیم چراغها، پرده شیشه عقب، سیستم CD با ٦ بلندگو
خودروهای چینی با طراحی های بزرگان خودروساز دنیا به سرعت درحال پیشرفت هستند و من فکر میکنم به زودی رقیب سرسخت خودروهای کره ایی و شاید در آینده دورتر خودروهای ژاپنی شوند .
درمورد جیلی هم در پست های قبلی گفته شد ، بسته به نیاز و انتظارات شما هردوخودرو عالی هستند ، در نظر بگیرید لیفان بین 65 تا 68 ملیون تومان در بازار قیمت دارد .
سلام دوستان
تو رنج قیمت حدود 50 تا 60 تومن چه خودرویی پیشنهاد می کنید؟؟؟
خودروهای زیر هم هستن لطفا از خودروهای زیر یا خودروهایی که مد نظرتون هستن بگید کدوم بهتره؟؟؟!!! از لحاظ کیفیت و خدمات
جيلي EC7 حدود 55 میلیون
mvm x33 حدود 63 میلیون
x60 حدود 65 میلیون
هاوال M4 حدود 60 میلیون
تو خودروهای بالا کدوم بهتره و چه خودروهای دیگه ای می شه تو این رنج قیمت پیدا کرد؟؟؟
با تشکر
لطفا ملاک های خودتون رو مشخص کنید ، سدان ؟ SUV ؟نوشته شده توسط aria_electric_fars [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام بر دوستان
ماشینی در حدودای 20-30 میخواستم بهم معرفی کنید
برای گشت و گذار مناسب باشه(منظورم مسافرت های بین شهری)
پشتیبانیش خوب باشه
خرابیش کم باشه
کم مصرف باشه
از لحاظ ظاهری خوب باشه
یک سوال دیگه ام اینکه به نظرتان خودرو تیباEXچطوره که زدن ۲۰ تومن و اینکه MVM530 چنده؟
ممنون میشم راهنمایی کنید و گزینه های مناسب را بهم بگین
سپاس فراوان
Last edited by mabani1998; 15-08-2013 at 08:27.
با توجه به ملاک هاتون
پژو 405 slx tu5 صفر کیلومتر
و سمند ef7 بنزینی
تیبا به نسبت سمند و پژو 405 اصلا ارزش خرید نداره
mvm 530 صفر کیلومتر توی بازار 38 تا39 میلیون
سلام دوستان
من واقعا مستاصل شدم برای خرید ماشین تا 30 تومان ! سمند lx یا سمند ef7
405 slx
رانا
تندر دست 2
v8 دست 2
برم v8 ثبت نام کنم تحویل بهمن ماه ؟ نهایتا با سود چند تموم میشه(13 الان 5 هم آخر آبان ) ؟ سر موقع تحویل میدند ؟
یه خانواره 3 نفره ساکن تهران هر 2 ماه مسافرت .
Last edited by raha1815; 25-08-2013 at 09:37.
اگر میتونی نقدی بخری
یک دستگاه سمند LX EF7 صفر کیلومتر زینه خوبیه.
گزینه بعدی 405 با موتور TU5 هست و گزینه بعدیشم تندر 90
البته خرید خودروی کارکرده رو حتما سعی کنید مدل بالا و تمیز و سالم از هر نظر باشه.
منم مثل شما بودم تا اینکه به این نتیجه رسیدم که ماشین کارکرده خوب پیدا نمیشه یا اگر هم پیدا شه پول زیادی باید بدی
پس یه دونه صفر نوشتم چون عجله نداشتم شما هم تصمیم با خودتونه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)