لردک جون مام دلمون برات تنگ شده. از بقیه سراغتو میگیرم. دو نقطه اون شکلکی که دماغش درازه :d
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk 4
لردک جون مام دلمون برات تنگ شده. از بقیه سراغتو میگیرم. دو نقطه اون شکلکی که دماغش درازه :d
Last edited by hajoo; 23-08-2013 at 02:23.
سرور Persian ProDDRace داون شده و بکس به سرور Persian DDRace Bazihelp می رن که از لحاظ دایرکتوری مپ سروری می کنه بر سرور Pro DDRace.اما بعضی اوقات لاگ بچه ها بیشتره.
4 بار تلاش 9 Tee برای اتمام مپ Koule 10 هم بی نتیجه ماند... .
ممنون.
خود سرور اصلا به پای pro ddrace نمیرسه
+
امیدوارم تا جمعه که مپم release میشه روی pro ddrace تستش کنیم.![]()
درود
امروز سرور persian pro ddrace ران میشه.من خیلی مپ دارم ولی مپ های آسون و تکراری رو تو سرور نزاشتم.اگر این سرور bazihelp بمونه خوب میشه . احتمالا سرور رو private میکنم.
-----
شهاب دو نگته ایکس
Last edited by hajoo; 26-08-2013 at 12:43.
دوستان تو صفحه اول راهنمایی چیزی ندیدم
میشه بگید بازی رو از کجا دانلود کنم ثبت نام، سروراش کجان ، رایگان یا باید بخریم بازی رو
ممنون
از اینجا دانلود بفرمایید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ثبت نام نمی خواهد برنامه را دانلود کنید خودتون می فهمید ... فقط اسم انتخاب می کنید خود برنامه و می رید قسمت search و سرور انتخاب می کنید ! فعلا بازی که از همون اول رایگان هستش البته دوستای عزیزموناز جیب مایه می گذارند و سرور ایرانی باز کردند تا بشه با پینگ خوب بازی کرد قسمت search دنبال کلمه persian بگردی می تونی سرور ایرانی با پینگ خوب پیدا کنی ! البته الان یک سرور داریم برای ایران ولی سرور های خارجی هم می تونی بری فقط یکم پینگ خوب نیستش ! ضمنا پسورد سرور ایرانی p30 هست
آقا تو همین سرور ایران من فریز میشم /pause رو هم bind کردم رو p
p میزنم ،بعد دوباره میزنم اما همونجا ظاهر میشم
چکار کنم؟؟
خوب pause بکنی دوباره همون جا ظاهر می شی ! می خواستی کجا ظاهر بشی ؟ 6 متر اون ور تر ؟pause که می زنی می تونی بری کل مپ را نگاه کنی ولی خودت کجا هستی وقتی resume :نی همون جا ظاهر می شه
خوب وقتی افتادم یه جا پرتی فرییز شدم چجور بیام از اول؟
نمی تونی دوباره برگردی عقب وقتی ریدییا باید دیگر بازیکنای موجود کمکت کنند یا باید /kill کنی ! از اول بیایی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)