اینجا مرحله آخره!
این قسمت را رد کنی دیگه بازی تموم میشه. یه کم تمرکز کن روی مواد منفجره و بشکه ها و ...
آسونه!
اینجا مرحله آخره!
این قسمت را رد کنی دیگه بازی تموم میشه. یه کم تمرکز کن روی مواد منفجره و بشکه ها و ...
آسونه!
به خدا نتونستم اعصابم رو خورد کرده.از یوتیوب کلیپ برداشتم یارو میره کلا 4 تا آرپیجی میزنن که اونام بهش نمیخوره.من که میرسم فکر کنم 40تا آرپیجی میزنن خیلیاشو رد میکنم نامسب همین که میرسم از فرودگاه خارج شم 3تا یه جا میخوره و شپلق!!!!!!!![]()
من اولین باری هست که این سری بازی رو انجام میدم ، واقعا به نظر من گرافیک فوق العاده ای داره.
به شخصه از گیم پلی بازی خیلی خوشم نیومد. البته اوابل بازی هستم و نمیتونم کلی نظر بدم.
ولی تا اینجا به نظرم داستان و گرافیک خیلی خوبی داشته.
یعنی جدا بعد این مرحله دیگه نیست پاکش کنم بره![]()
راستش منم اولین بارم بود این بازی رو امتحان کردم بد نیست جالب بود و نقشه بزرگی داره حسابی میتونه سرگرم کننده باشه اگه بخوایی واسه وقت گذرونی بازی کنی بهتره و سخته یه کم البته من مرحله آخرم و نمیتونم این مرحله رد کنم موندم اما کلا خوبه فقط اولاش یه کم حوصلا کنی رفته رفته جالبتر میشههههه![]()
برات پیغام خصوصیدادم ندیدی مگه دوست عزیز؟
ترینر رو غیر فعال کن
اتفاقا خیلی آسونه اونجا. سعی کن تانکر ها و کامیونها و کلا چیزایی رو بترکونی که آدم های دوروبرش رو بفرسته هوا. اونجا رو که رد کنی بقیه اش رو دیگه تقریبا باس فیلم نیگا کنی.
الکی شلیک نکن اونجا, دقیقا خیره شو به فرودگاه و ببین کجا وایستادن و همون قسمت هارو شلیک کن
منم 2-3 بار اونجا گیر کردم ولی اگه دقیق نگاه کنی کجا وایستادن و بزنیشون میتونی رد کنی
از همه دوستان ممنون و تشکر فقط این یارو دیوانه که بود عکسشم رو پوستره بازی هست اونو پس کجا میکشیم؟
من با ترینیر پول نامحدود وکلی اسلحه خریدم اما باپول میشه کاری کردکه به کوله پشتی بزرگتر دست یافت تا 2 اسلحه و خرت پرت بردارم؟کیف روچجوری باید بزرگتر کرد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)