تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 105 از 111 اولاول ... 55595101102103104105106107108109 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,041 به 1,050 از 1102

نام تاپيک: Darksiders II

پروفشنال Khan gholi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

دوست عزیز شما از کجا می‌دونی نمی خوان بسازن هنوز 6 ماه نشده که بازی ریلیز شده! دارکسایدرز 1 دقیقا 3 سال پیش در چنین روزی ریلیز شد!
    یعنی یک سال پیش تازه تازه خبرهای اومدن نسخه دوم بازی منتشر می شد فعلاً واسه اینکه بدونیم شماره سومی در کار هست یا نه باید منتظر موند هیچی معلوم نیست... ورشکسته شدن ناشر و ... رو هم بذارید کنار یه بازی بخواد عرضه بشه میشه نهایتاً با ساپورت مالی یک کمپانی پرقدرت دیگه میاد دیگه مرگ که نیست چاره نداشته باشه... فعلاً در مورد وجود نسخه سوم هیچ پیش داوری نمیشه کرد
    معمولا اگر فروش بازی خوب و قانع کننده باشه(که بخوان شماره بعدی رو بسازند) ,سازندگان یک اماری از فروش بازی اعلام می کنند شما خبری درباره این موضوع نداری؟

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

دارکسایدرز 2 یکی از موفق ترین گیم های سال 2012 بود که خیلی ها رو سورپرایز کرد مثل خیلی از شماره دوئی ها نبود که از موفقیت نسخه یکشون سو استفاده می کنن دارکسایدرز 2 یک تحول مثبت نسبت به نسخه قبلش ایجاد کرد و با اضافه کردن المان های RPG شوکمثبتی به بازی داد... موضوعش هم خیلی باحاله انصافاً... مشکل اینجاست THQ ناشر با بنیه ای نیست تنها چیزی که امکان ساخته شدن نسخه سوم رو توی سایه می‌بره همین قضیه اس که THQ هر از گاهی در مسیر ورشکستگی قرار می‌گیره امسال شاید با فروش مترو لست نایت و کامپنی اف هیروز 2 بتونن از بحران خارج کنن... البته به عقیده من قضیه بحران شایعه ای بی اساسه!

اما اگه فروش رو در نظر بگیریم آگوست امسال یعنی در همون ماه که ریلیز شد این بازی در آمریکا فقط 247 هزار یونیت فروخت که پرفروش ترین بازی ماه آکوست بود و تا همین 2 ماه پیش هم این روند فروش ادامه داشت به فروش رفتن یک و نیم میلیون کپی از بازی آمار بدی نیست گرجه ناشر بازی اداعا کرده که این مقدار کمتر از حد انتظار خودشون بوده که از من بپرسید می‌گم دارن افه میان... ویگیل گیمز از دو تا بازی که ساخته هر دو درجه یک هستند پس همه چیز مهیاست که این سری ادامه پیدا کنه... پس نا امید از نیومدن بازی نباشید... میشه که امیدوار بود این داستان ادامه داشته باشه

3. 6 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه daren's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    demonata

پيش فرض

آخرین اخبار فروش واسه نوامبر یوده (دو ماه پیش) که همچنان THQ اعلام کرده فروش مطلوبشون نبوده و از این حرفا. مثه اینکه دنبال ارقام بالای 1.5 میلیون نسخه برای دارک سایدرز هستن.
    اونم بیشترین دلیلش رو بر می گردونن به اینکه بازی انحصاری نیست. خیلیا مثه ما بازی رو غیر مجاز تهیه می کنن. (البته ما که دلایل خودمون رو داریم! ) و چیزی گیر کمپانی سازنده و ناشر نمیاد.

اما امیدوارم به حرفای شما. خدایی بازی با اصالتیه. آدم کیف میکنه رو سیستمشه.

5. 3 کاربر از daren بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز marmolak kocholo's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    It's S3cr3T

پيش فرض

بازی رو با تاخیر بسیار زیاد، چند روز پیش با تمام DLCـهاش از استیم خریدم D:
    بازی رو به امید خوردنش شروع کردم و الان 20 ساعت میشه که بازی کردم و تو لوکشن Earth هستم...
    اوایل بازی به نظرم اومد که بازی یکم گنگ شروع شد! ولی خوشبختانه رفته رفته بازی جذاب تر شد به اوجش رسید...
    گیم پلی بازی و سیستم مبارزات بازی خیلی برام جذاب و لذت بخشه! با یادگیری حرکات جدید هم خیلی روون تر و جذاب تر هم میشه! حرکات و کلاً مبارزات Death نسبت به War خیلی سریع تر هستش. Death چابک تر از War هست و همین باعث شده تا شاهد یه گیم پلی متفاوت نسبت نسخه قبل باشیم
    باس فایت های بازی به نظرم خیلی متنوع و خوب کار شدن که فکر میکنم یکی از نقاط قوت بازی هم به حساب میاد
    پازل های بازی خیلی روون و متعادل و یکم هم زیرکانه طراحی شدن و نه تنها اعصاب آدم رو خورد نمیکنن بلکه جذابیت بازی رو 2 چندان کردن.
    از المان های نقش آفرینی که به بازی اضافه شده، خوشم اومده و همون طور که پیشبینی میکردم خیلی خوب از آب در اومده.
    موسیقی بازی فوق العادست! Jesper Kyd دوباره شاهکار خلق کرده! تو یه سری از صحنه ها فقط دوست دارم مکث کنم و به آهنگی که در حال پخش هست گوش بدم...
    گرافیک هنری و فانتزی بازی هم خیلی خوبه و برام راضی کنندست.
    از داستان بازی هم تا به اینجای کار خیلی راضیم! کشش و پتانسیل خوبی داره، آدم به هیچ وجه خسته نمیشه، خیلی دوست دارم ببینم آخر سر چه اتفاقی میفته! ماموریت های جانبی هم برای من که دوست دارم ته بازی رو در بیارم خوب و سرگرم کننده بوده...
    از کالکتیبل ها و آیتم های مخفی که تو بازی هستش خیلی خوشم میاد! تو نسخه اول هم همینطور بود و کلی دنبالشون میرفتم! قابلیت New Game + هم برای این بازی خیلی مناسب هست و موقعیت خوبیه تا هم اچیومنت هارو آدم بگیره هم با حوصله آیتم هارو جمع آوری کنه!
    خلاصه اینکه از بازی خیلی راضیم و همون چیزی که میخواستم بوده! تو این 3 روز که بازی رو تهیه کردم، به کوپ دارم بازی رو انجام میدم، یه ذره هم خسته نشدم! ( الانم که ساعت تقریباً 4ـه میخوام زود صبح بشه که بشینم ادامشو برم!)
    فقط یک نکته! به نظر من هم شخصیت War یه ابهت و جذابیت خاصی داشت! با اینکه Death شخصیت و استایل خاص خودش رو داره ولی War به دل من بیشتر نشست...

اگر کسی بازی رو از استیم خریده بگه که من یه گیفت براش ارسال کنم تا یه اچیومنت بگیرم D: ( به این خارجی ها متوصل نشیم! )

7. 3 کاربر از marmolak kocholo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

البته به عقیده من قضیه بحران شایعه ای بی اساسه!
    كمپاني THQ طي خبر رسمي ورشكستگي كامل خودشو اعلام كرده و قرار خيلي از IP هاش در روز ٢٢ ژانويه به مزايده گذاشته بشه كه داركسايدرز هم يكي از اونهاس......

كلا كمپاني هاي بازيسازي براي سرپا موندن و درآمدزايي به Ip هايي نياز دارن كه بتونن به يه فرانچايز تبديل كننش وحداقل بتونن رو سه تا پلتفرم 4...5 ميليوني بفروشن كه متاسفانه THQ همچين بازي پرفروشي نداره.....
    اين بازي طي چند ماه رو سه تا پلتفرم 1.5 ميليون فروخت كه خداييش رقم جالبي نبود(يعني حداقل بايد 3 ميليون اينا ميزد تا حالا كه بشه بهش اميدوار شد)در نهايت خواستم بگم THQ پوكيده و درماههاي آينده اسم بازيهاشو دست بقيه شركتها خواهيم شنيد
    Last edited by halflife g; 12-01-2013 at 09:40.

9. 4 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

بازی رو با تاخیر بسیار زیاد، چند روز پیش با تمام DLCـهاش از استیم خریدم D:
    بازی رو به امید خوردنش شروع کردم و الان 20 ساعت میشه که بازی کردم و تو لوکشن Earth هستم...
    اوایل بازی به نظرم اومد که بازی یکم گنگ شروع شد! ولی خوشبختانه رفته رفته بازی جذاب تر شد به اوجش رسید...
    گیم پلی بازی و سیستم مبارزات بازی خیلی برام جذاب و لذت بخشه! با یادگیری حرکات جدید هم خیلی روون تر و جذاب تر هم میشه! حرکات و کلاً مبارزات Death نسبت به War خیلی سریع تر هستش. Death چابک تر از War هست و همین باعث شده تا شاهد یه گیم پلی متفاوت نسبت نسخه قبل باشیم
    باس فایت های بازی به نظرم خیلی متنوع و خوب کار شدن که فکر میکنم یکی از نقاط قوت بازی هم به حساب میاد
    پازل های بازی خیلی روون و متعادل و یکم هم زیرکانه طراحی شدن و نه تنها اعصاب آدم رو خورد نمیکنن بلکه جذابیت بازی رو 2 چندان کردن.
    از المان های نقش آفرینی که به بازی اضافه شده، خوشم اومده و همون طور که پیشبینی میکردم خیلی خوب از آب در اومده.
    موسیقی بازی فوق العادست! Jesper Kyd دوباره شاهکار خلق کرده! تو یه سری از صحنه ها فقط دوست دارم مکث کنم و به آهنگی که در حال پخش هست گوش بدم...
    گرافیک هنری و فانتزی بازی هم خیلی خوبه و برام راضی کنندست.
    از داستان بازی هم تا به اینجای کار خیلی راضیم! کشش و پتانسیل خوبی داره، آدم به هیچ وجه خسته نمیشه، خیلی دوست دارم ببینم آخر سر چه اتفاقی میفته! ماموریت های جانبی هم برای من که دوست دارم ته بازی رو در بیارم خوب و سرگرم کننده بوده...
    از کالکتیبل ها و آیتم های مخفی که تو بازی هستش خیلی خوشم میاد! تو نسخه اول هم همینطور بود و کلی دنبالشون میرفتم! قابلیت New Game + هم برای این بازی خیلی مناسب هست و موقعیت خوبیه تا هم اچیومنت هارو آدم بگیره هم با حوصله آیتم هارو جمع آوری کنه!
    خلاصه اینکه از بازی خیلی راضیم و همون چیزی که میخواستم بوده! تو این 3 روز که بازی رو تهیه کردم، به کوپ دارم بازی رو انجام میدم، یه ذره هم خسته نشدم! ( الانم که ساعت تقریباً 4ـه میخوام زود صبح بشه که بشینم ادامشو برم!)
    فقط یک نکته! به نظر من هم شخصیت War یه ابهت و جذابیت خاصی داشت! با اینکه Death شخصیت و استایل خاص خودش رو داره ولی War به دل من بیشتر نشست...

اگر کسی بازی رو از استیم خریده بگه که من یه گیفت براش ارسال کنم تا یه اچیومنت بگیرم D: ( به این خارجی ها متوصل نشیم! )
    مرسی آرین عزیز
    اگه این خط اول رو نمی نوشتی فکر می کردم این پست رو خودم زدم دی:
    کلمه به کلمه این پستت بی نهایت درجه حرفای خودمه... واقعاً عالیه...
    فعلا تا نرسیدی به گیم پلاس هیچ کالکتیبلی جمع نکن و با سرعت بازی رو تموم کن و گیم پلاس رو شروع کن اصلا شک نکن اگه زودتر می گفتی که بازی رو شروع کردی می گفتم وقتی بار اول شروع می کنه کسی بهتره روی درجه آسون بره و با سرعت تمام بازی رو بدون انجام کوئست های فرعی و جمع کردن کالکتیبل تموم کنه و گیم پلاس رو با درجه سخت تر و توی گیم پلاس می تونی با جمع کردن کالکیبل ها و انجام ماموریت های فرعی قویتر و قویتر بشی... بعدش می تونی دی ال سی های آرگول تامب - ابیسال فورج - لرد دیمون بلیال رو با لول 30 بازی کنی و بترکونی... موفق باشی
    كمپاني THQ طي خبر رسمي ورشكستگي كامل خودشو اعلام كرده و قرار خيلي از IP هاش در روز ٢٢ ژانويه به مزايده گذاشته بشه كه داركسايدرز هم يكي از اونهاس......

كلا كمپاني هاي بازيسازي براي سرپا موندن و درآمدزايي به Ip هايي نياز دارن كه بتونن به يه فرانچايز تبديل كننش وحداقل بتونن رو سه تا پلتفرم 4...5 ميليوني بفروشن كه متاسفانه THQ همچين بازي پرفروشي نداره.....
    اين بازي طي چند ماه رو سه تا پلتفرم 1.5 ميليون فروخت كه خداييش رقم جالبي نبود(يعني حداقل بايد 3 ميليون اينا ميزد تا حالا كه بشه بهش اميدوار شد)در نهايت خواستم بگم THQ پوكيده و درماههاي آينده اسم بازيهاشو دست بقيه شركتها خواهيم شنيد
    ممنونم مراد جان
    این خبر رو شنیده بودم ولی قبولش برام یکم سخته مراد جان نمی دونم چرا ولی امیدوارم هیچ وقت اتفاق نیافته! ویگیل گیمز دیویلوپر انحصاری THQ هست اگه THQ منحل بشه چی به سر ویگیل میاد به قول تو شاید یه ناشر دیگه Owner جدید این استدیوی بازی سازی بشه ولی... نمی دونم فکر کردن در موردش باعث میشه زیاد هم به اومدن DS3 امیدوار نباشم

در مورد آی پی های THQ هم آره موافقم بازی های بدی نیستن سری های وارهمر یا هومفرانت ولی اونقدرام موندگار نیستن هیچوقت نتونستم با بازی هایی که توسط THQ منتشر شدن ارتباط برقرار کنم... فقط این دارکسایدرز ها رو تائید کردم ا تائید که چه عرض کنم عاشقشونم... من ممنون ویگیل گیمز هستم نه THQ چون این اثر محصول ویگیل گیمزه از اونجایی که ویگیل کاملا زیرمجموعه THQ هست. متعلق به این کمپانی هست باعث میشه که نگران بشم وگرنه دلیل دیگه ای نداره

11. 5 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Advanced Ali-001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

یعنی چی THQ تموم شد همش تقصیر این کرک های عوضیه من بازی اورجینالشو خریدم دارم حالشو میبرم تو رنتینگش نوشته نفر آخر42500 خب این یعنی اونقدر نفر فروخته کمه؟؟؟؟؟؟؟؟
    بخدا فقط هکر ها نبودن.... نمیدونی همه چیشو -- کردن....!!!!!!!!!!
    حالا تکلیف سه نسخه بعدی چی میشه پس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟

13. این کاربر از Advanced Ali-001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز marmolak kocholo's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    It's S3cr3T

پيش فرض

آرمین من خودم بازی رو با این نیت شروع کردم که اول کل کوئیست هارو برم (چه ساید کوئیست ها و چه کوئیست های اصلی) و کل کالکتیبل هارو جمع کنم، بعد که بازی رو تموم کردم واسه چندتا اچیومنت باقی مونده (مثل همین لول 30 شدن)، پلاس رو شروع کنم
    ولی الان میبینم خداییش خیلی سخته D: ! کالکتیبل ها پدر در میاره!
    دیگه تقریباً فکر میکنم آخرای بازیم! بازی فوق العادست! خیلی دارم باهاش حال میکنم!
    یعنی چی THQ تموم شد همش تقصیر این کرک های عوضیه من بازی اورجینالشو خریدم دارم حالشو میبرم تو رنتینگش نوشته نفر آخر42500 خب این یعنی اونقدر نفر فروخته کمه؟؟؟؟؟؟؟؟
    بخدا فقط هکر ها نبودن.... نمیدونی همه چیشو -- کردن....!!!!!!!!!!
    حالا تکلیف سه نسخه بعدی چی میشه پس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟
    آقا شما اگه برای PC اورجینال گرفتی مارو تو استیم اد کن!! (آیدیم تو امضا هست)

15. 3 کاربر از marmolak kocholo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه daren's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    demonata

پيش فرض

آقا من بازیو با آپوکالپسی رفتم نیو گیم پلاس برام باز کرد مد نایتمیر نداشت انتخاب کنم. سختترین مدش همون آپوکالپسی بود! باید نیو گیم پلاسم یه دور با آپوکالپسی تموم کنم تا نایتمیرُ باز کنه؟
    همین جوری نیو گیم می زنم نایتمیر رو میاره.

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

آقا من بازیو با آپوکالپسی رفتم نیو گیم پلاس برام باز کرد مد نایتمیر نداشت انتخاب کنم. سختترین مدش همون آپوکالپسی بود! باید نیو گیم پلاسم یه دور با آپوکالپسی تموم کنم تا نایتمیرُ باز کنه؟
    همین جوری نیو گیم می زنم نایتمیر رو میاره.
    بله حتی در صورتی که آپوکالیپس تموم می کنی نیوگیم پلاس رو نایتمیر نمیده... البته دیوانگیه نایتمیر... چون اگه بمیره برم میگردی به ابتدای بازی حتی اگه مرحله آخر باشی درست بری.میگرده به صفر درصد... یعنی فاجعه یعنی وحشتناک! من دو بار این بلا سرم اومد... حتی یه مرحله هست می ری به جنگ گارن البته اختیاری هست این مرحله همون جا که از دست آتیسی که سطحش میاد بالا فرار می کنی و دیواره بالا می ری اونجا اگه آتیش بگیری مرگ محیطی محسوب نمی کنه من که هر 1 ساعت یک ساعت از سیوم بک آپ می گرفتم بارها با مردن به صفر رسیدم ولی سریع لود می کردم... نایتمیر هیچ حسنی نداره خودمم نمی دونم چرا لج بازی می کردم که روی نایتمیر تموم کنم بیفایده اس واقعا
    آرمین من خودم بازی رو با این نیت شروع کردم که اول کل کوئیست هارو برم (چه ساید کوئیست ها و چه کوئیست های اصلی) و کل کالکتیبل هارو جمع کنم، بعد که بازی رو تموم کردم واسه چندتا اچیومنت باقی مونده (مثل همین لول 30 شدن)، پلاس رو شروع کنم
    ولی الان میبینم خداییش خیلی سخته D: ! کالکتیبل ها پدر در میاره!
    دیگه تقریباً فکر میکنم آخرای بازیم! بازی فوق العادست! خیلی دارم باهاش حال میکنم!

آقا شما اگه برای PC اورجینال گرفتی مارو تو استیم اد کن!! (آیدیم تو امضا هست)
    بله کاکتیبل ها رو جمع کن ولی این کار رو روی نیو گیم پلاس انجام بده دیگه ادم یه جوری میشه! به هر حال که می خوای نیو گیم پلاس رو بری کالکتیبل ها از نیو گیم به نیو گیم پلاس منتقل نمیشه ناقص هم پیدا کنی ولی بری نیو گیم پلاس فقط وسایل و لولت منتقل میشه... نیو گیم عادی ارزش هیچ گونه اضافه کاری نداره باید سریع تمومش کنی بره بعد که نیو گیم پلاس میاد می تونی بری دنبال خیلی از کوئست ها چون موندگاره

18. 2 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •