تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: با توجه به جدول و بازی های باقی مانده به نظر شما تیم ملی ایران به جام جهانی 2014 برزیل صعود خواهد کر

راي دهنده
180. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله

88 48.89%
  • خیر

92 51.11%
صفحه 105 از 269 اولاول ... 55595101102103104105106107108109115155205 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,041 به 1,050 از 2683

نام تاپيک: فوتبال ملی ایران | مقدماتی جام جهانی 2014 برزیل

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

جشن فوتبالدوستان درخيابان‌هاي پايتخت

فوتبالدوستان در خيابان‌هاي پايتخت جشن و پايکوبي به راه انداختند.

به گزارش فارس،دقايقي پس از پيروزي 10 نفره تيم ملي ايران برابر کره جنوبي در مسابقات مقدماتي جام جهاني 2014 برزيل فوتبالدوستان در خيابان‌هاي تهران جشن و پايکوبي به راه انداختند و برخي از مردم با به صدا درآوردن بوق‌هاي خودروهايشان در اين جشن شرکت کردند.

25 مهر 1391 يک شب رويايي و خاطره انگيز براي فوتبالدوستان ايراني شد شبي که کره جنوبي ميزبان جام جهاني 2002 را در تهران و در حاليکه 40 دقيقه 10 نفره بوديم شکست بدهيم.

ورزش 3

+

10 نفره نمي‌شديم به کره بيشتر گل مي‌زديم

بازيکن تيم ملي فوتبال ايران گفت: اگر 10 نفره نمي‌شديم مي‌توانستيم گل‌هاي بيشتري به کره جنوبي بزنيم.

مهرداد پولادي پس از پيروزي يک بر صفر برابر کره جنوبي در جمع خبرنگاران اظهار داشت: بازي خيلي خوبي انجام داديم و از مردم تشکر مي‌کنم که ما را تنها نگذاشتند و به ورزشگاه آمدند.

به گزارش فارس،وي افزود: همه بازيکنان زحمت کشيدند و حاصل دست‌رنج خود را هم ديدند. اين برد را به مردم تقديم مي‌کنيم. شايد اگر 10 نفره نمي‌شديم مي‌توانستيم گل‌‌هاي بيشتري به کره جنوبي بزنيم.

این چی میگه ؟
    جو گیر شده فک کنم
    Last edited by Eblis 2011; 16-10-2012 at 23:28.

2. 4 کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

رحمتی اگر خودشو رو زمین نمینداخت به نظرم باز هم کره ای ها نمیتونستن کاری بکنن. ای کاش جوانمردانه بازی را به اتمام میرسوندیم.

اما به هر حال با هر وسیله ای بود باید بازی را میبردیم و بردیم. در روزهای پایانی ارزش این نتیجه را خواهیم فهمید.

فکر کنم اگر از رحمتی میپرسیدن چرا اینطوری وقت کشی میکنی جواب میداد:مجبورم. میفهمی؟
    البته فکر کنم دارید زیاد حساسیت نشون میدید.کاری ندارم هدف رحمتی چی بود و آیا واقعا مصدوم بود یا نه ولی اگر صادقانه قضاوت کنیم مگه بعد از زدن گل ایران چند با برانکارد وارد زمین شد؟ اگه اشتباه نکنم یک بار .
    در مورد شجاعی دوستان دارن زود قضاوت میکنن.من مقصر اصلی در اخراج شجاعی ، کیروش و نکونام میدونم .وقتی میبینند داره عصبی بازی میکنه یا بهش تذکر بدن و یا تعویض.خود شجاعی هم خیلی تحت فشار بود.توی اسپانیا که نیمکت نشینه و توی این بازی خیلی دلش میخواست موثر باشه ولی...
    ای کاش یه بازیکن بازیساز دورگه هم پیدا میکردیم

4. 9 کاربر از aluminum بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

l i T e R a t U r E Ahmad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    The Green Mile

پيش فرض

درست شد

مرسی

6. 2 کاربر از Ahmad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

کی‌ روش مربی‌ نیست.....

8. این کاربر از banii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

تایید میشه ... کی روش سرمربی نه مربی

10. 4 کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Ramin khuzestan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

خب خدارو شکر بردیم نکونام عالی توپ گیری میکرد شایسته بهترین بازیکن شدن بود اما دژاگه خیلی غیرتی بازی میکرد و این شاید واسه ما مهم تر باشه. همین که پای هادی عقیلی با اون زیر توپ زدناش از تیم کوتاه شد جای شکر داره
    نمیشه بگیم اگه شجاعی اخراج نمیشد بهتر بازی میکردیم!! حتی شاید یازده نفره نمیبردیم! دیگه فوتبال احساسی این شرایط رو داره یه دفعه یازده نفره از لبنان میبازی یه دفعه ده نفره کره رو میبری!
    ولی عجب رشد کرده بودن تو این مدت!!!! رحمتی که دروازبان ما هست و معمولأ بلند قد ترین بازیکنا دروازه بان ها هستن تا شونه ی بازیکن اونا بود!!

بعله اینجوریاس....
    خونه زن کره‌ای از ایرانی‌ قرمزتره ...........
    نه عزیزم اینجوریا نیست!! خون زن کره ای رنگین تر نیست فقط زن کره ای فارسی بلد نیست! بعضیا بچه هاشونو هم استادیوم نمیبرن بعد بیان مثلأ با خواهرشون یا همسرشون برن استادیوم ؟ هیچی دیگه از دقیقه یک تا نود عرق شرم رو پیشونی میریزه از الفاظی که بعضیا استفاده میکنن! بدبخت خانومی که این چیزا رو بشنوه!
    اتفاقأ زن ایرانی استادیوم نره شأنش حفظ میشه! حتی نمیشه بگی اگه خانوما برن استادیوم اون آدما به حرمت خانوما فحش ندن چون اینجور آدما مکان عمومی و خونه و محفل خصوصی و عمومی حالیشون نیست توی خیابون هم که مذکر و مونث رفت و آمد دارن هم از این الفاظ استفاده میکنن.

12. 12 کاربر از Ramin khuzestan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه New Solid Snake's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    R.a.i.N C.i.t.Y

پيش فرض

منم تبریک میگم
    شاید واقعا رحمتی مصدوم شده بود ولی به عنوان یه ایرانی هرگز نباید حتی به فکر کارهای اعراب بیفتیم تا چه برسه یادگرفتن از کارهاشون

14. این کاربر از New Solid Snake بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

خدا رو شکر
    تبریک میگم این برد خوب رو به ویژه به بچه های پی سی ورلد

یه تشکر ویژه از نکونام به خاطر بازی خوبش در نیمه دوم و گل زیباش

همونطور که ارباب عزیز قبل از بازی گفت بالاخره ضربات ایستگاهی نتیجه رو تعیین کرد
    من فکر میکنم بر عکس بازی با ازبکستان این بازی 50 50 بود و هر تیمی که بهتر از موقعیتهاش استفاده میکرد مستحق پیروزی بود که خوشبختانه این ایران بود که در این مورد حرفه ای تر عمل کرد

ایران نیمه اول چندان خوب نبود اما به نظر من کره هم زیاد خوب نبود این تیم فقط روی ضربات ایستگاهی خطرناک بود و عملا در جریان بازی در طول نود دقیقه کار خاصی نکردن
    حالا اگر دوستان یه بار دیگه نیمه اول رو مرور کنن متوجه میشن که ما خطاهای بیخود و غیر حرفه ای زیادی در منطقه سانتر به کره ایها دادیم و اونام از روی اون ضربات خطرناک ظاهر میشدن

یکی دو بار شجاعی و نکونام واقعا خطاهای بدی رو در بهترین نقطه به کره ایها هدیه کردن
    ما اگر نیمه اول یه مقدار با استرس کمتری بازی میکردیم و کمی در دادن خطا به کره ایها دقت و وسواس بیشتری داشتیم همون یکی دو موقعیت هم گیر کره نمیومد

ضمن اینکه مدافعین ما روی سانترها و ضربات ایستگاهی من تو من یارگیری نمیکردن ایرادی که نیمه دوم برطرف شد

در هر صورت کره نیمه اول رو بهتر از ایران بود هر چند در کل دو تیم زیاد خوب نبودن

اما نیمه دوم کره واقعا بد بازی کرد شاید دوستان مثل خودم به خاطر شور و هیجان بازی نتونستن قضاوت درستی در مورد تیم کره داشته باشن
    اما من یه بار دیگه بازی رو دیدم
    کره در نیمه دوم با کمال تعجب تحت تاثیر تاکتیک ایران عملا به سیستم علی اصغری خودمون متوسل شده بود
    بازی کره خلاصه شده بود در سانتر سانتر و... سانتر شما ده بار دیگه هم نیمه دوم بازی رو ببینید چیز دیگه ای به جز این در بازی کره ایها نخواهید دید
    نکته ای که باعث شده بود سانترهای کره ایها برعکس نیمه اول خطرناک نباشه بازی نزدیک و من تو من مدافعین با مهاجمین کره بود و البته تعویض درست کی روش و آوردن ماهینی به زمین بود که قدش از حیدری بلندتر بود

به نظر من درست نیست که به خاطر خطرناک ظاهر شدن کره روی دو ضربه ایستگاهی در نیمه اول بگیم که کره استحقاق باخت رو نداشت
    چون به نظر من کره در نیمه دوم تیمی نبود که لیاقت برد رو داشته باشه و من هم مثل پولادی فکر میکنم اگر شجاعی اخراج نمیشد ایران نیمه دوم بیش از اینها کره رو اذیت میکرد
    چون مشخص بود که ایران برای 25 دقیقه پایانی برای حمله کردن برنامه داره و هممون میدونیم که اگر شجاعی اخراج نمیشد کریمی دقایق آخر به بازی میومد

من فکر میکنم فضای ورزشگاه متاسفانه مثل همیشه به تیم ایران بیشتر فشار آورد تا تیم حریف وگرنه با کمی دقت بیشتر این کره رو میشد خیلی راحت تر شکست داد
    شاید برای دوستان این حرف عجیب باشه اما فکر میکنم کافیه دوستان یک بار دیگه نیمه دوم رو ببینن کره واقعا داشت بد بازی میکرد
    اونا حتی در عبور از خط اول پرس ایران که خیلی هم کم تعداد بود و فقط دژاگه و در زمانهای مختلف قوچان نژاد آندو و خلعتبری در این خط بازی میکردن هم مشکل داشت
    دژاگه به تنهایی توپهای زیادی از کره ایها در این نقطه از زمین گرفت یا قطع کرد
    کلا هر چقدر هم بخوام انصاف رو رعیت کنم مجبورم بگم که کره امروز تیم خوبی نبود هر چند ایران هم خیلی خوب بازی نکرد اما تونست تاکتیک خودش رو به تیم حریف قالب کنه و باعث بشه شکل بازی کره تغییر کنه

با احترام به نظر برخی از دوستان
    اما باید بگم من امروز کره رو اصلا خوش اخلاق ندیدم و باید بگم از ابتدای بازی مثل عربها روی شجاعی تمرکز کردن تا روحیه اشو خراب کنن
    کارشون از نیمه اول و اونجا که شجاعی صورتش رو گرفته بود شروع شد
    من نمیخوام کار بد و بچگانه شجاعی رو توجیه کنم اما شجاعی بازیکنی نیست که اینقدر تابلو صورتشو بگیره و بگه بازیکن حریف منو زده
    اصلا بازیکنای ایرانی ذاتا اینجوری نیستن
    از اون لحظه به بعد من روی شجاعی دقت کردم که لحظه به لحظه بیشتر عصبی شد و متاسفانه شجاعی هم نتونست حرفه ای عمل کنه و خودش رو کنترل کنه و با هر حرکتی دنبال تلافی کردن اون لحظه بود

خودنقدی خوبه اما ما ایرانیا بعضی اوقات شورشو در میاریم
    به بازیکنای خودمون ایراد میگیریم که بحرین بازی درآوردن اما اصلا به شماره 5 کره کاپیتانشون گیر نمیدیم که بدون استثنا روی توپای هوایی تمام بازیکنای ما رو از پشت با آرنج یا زانو میزد
    یا دقایق آخر بازیکنای کره رو نمیبینیم که بعد از بی نتیجه موندن حملاتشون حرکات غیر ورزشی میکردن
    من واقعا کره ایها رو تا حالا اینجوری ندیده بودم
    همه ما غیر حرفه ای آیا کی روش هم که خطای مشخص کاپیتان کره روی قوچان نژاد رو دید و اعتراض کرد هم غیر حرفه ایه؟

داوری اصلا خوب نبود به نظر من نه خطای اول شجاعی کارت داشت نه خطای دومش
    روی خطای دوم تکلش محکم بود اما برای توپ رفت و بعد اون روی بازیکن کره خطا کرد به نظر من یا کارت نداشت یا اینکه خطایی نبود که بشه به بهانه اون یه بازیکن رو از زمین اخراج کرد

نیمه اول هم روی ضربه سر دومی که به تیر ما زدن چون وقت اضافه تموم شده بودنباید اجازه زدن کرنر رو میداد
    بعدش که خودشم با نگاه با ساعتش متوجه اشتباهش شد بلافاصله بعد از زدن کرنر و در حالی که توپ توی 18 زیر پای بازیکن کره بود سوت رو زد یعنی اشتباهش رو با یه اشتباه دیگه جبران کرد

با تمام این حرفها ایران ایرادهای زیادی داشت که توی یه پست دیگه در این مورد حرفام رو ادامه میدم
    Last edited by گرافيكار; 17-10-2012 at 00:44.

16. 16 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

بردیم
    الان رسیدم خونه
    گوشم هنوز داره زنگ میزنه 20 دقیقه اخره بازی یه ضرب سوت میزدیم این تماشاچیا لیاقتشون تیم ملیه برزیله
    امکانات داخل استادیوم خوب نبود مثل همیشه
    قبل از بازی اهنگای عزاداری پخش کردن برای جایی مثل استادیوم که باید تماشاچیا به هیجان بیان اصلا خوب نبود
    3امتیاز شیرین رو گرفتیم البته تا داور سوته پایان بزنه مردیم و زنده شدیم
    دمه همه بازیکنا و تماشاچیا گرم استادیوم جهنم بود برای بازیکنای کره

18. 8 کاربر از J@viD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان با این برد...چی شد الان باید چه راه یرو بریم تا برسیم جام جهانی؟ منظورم اینه که من فکر میکردم اگر کره رو ببریم میریم جام جهانی برای همین ا زخوشحالی داشتم سکته م یکردم تو نیمه دوم...بعد پرسیدم مثل که باید چنتا بازی دیگه رو هم ببریم تا بریم جام جهانی...

م یخواستم بدونم چه کشورهایی رو باید ببریم تابریم جام جهانی؟

20. این کاربر از Saeed System بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •