تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 105 از 456 اولاول ... 55595101102103104105106107108109115155205 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,041 به 1,050 از 4557

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی FC Barcelona | آبی اناری ها

آخر فروم باز anon85's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    here & there

پيش فرض

ستاره باشگاه بارسلونا با امضای قراردادی 5 ساله به تیم پرتغالی رفت و بارسا در قرارداد او، بند احتمال بازخرید او را قرار داده است
    روزنامه رکورد پرتغال هم با بازتاب جزئیات بیشتری از این انتقال به این نکته اشاره کرد که بارسلونا این بازیکن را با قیمت 5 میلیون یورو و با قراردادن یک بند مشروط برای بازخرید او به تیم پرتغالی فروخت و قرارداد جفرن با اسپورتینگ 5 ساله است.
    بارسا بازم نشون داد که فروختن بلد نیست؛

گرون میخره و ارزون میفروشه...

خفرن، 5 میلیون؟ بویان، 10 میلیون؟ ...

آدم مخش سوت می کشه...

اینجا هم گفته بودم:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    پ.ن. راستی رو نیمکت مونده کسی؟... فکر کنم گواردیولا و زوبی زارتا باید لخت شن بیان تو زمین...

2. 3 کاربر از anon85 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز anon85's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    here & there

پيش فرض

سلام.
    اقا کسی لینک گل آلکانتارا(اگه اشتباه نکنم) به اینتر ناسیونالو نداره؟
    اینو از یوتوب گرفتم:
    کد:

4. 4 کاربر از anon85 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

بارسا بازم نشون داد که فروختن بلد نیست؛

گرون میخره و ارزون میفروشه...

خفرن، 5 میلیون؟ بویان، 10 میلیون؟ ...

آدم مخش سوت می کشه...

اینجا هم گفته بودم:
    کد:
    کد:
    پ.ن. راستی رو نیمکت مونده کسی؟... فکر کنم گواردیولا و زوبی زارتا باید لخت شن بیان تو زمین...
    کلا سبک کاری پپ کار کردن با گروه کمی از بازیکن ها و بازی دادنشون در پست های مختلفه. البته من فکر کنم یکی دو تا خرید معمولی برای نیمکت داشته باشیم که پشت پرده در حال مذاکره باشن.

دباره قیمت فروش اونها هم نمی دونم چی بگم! فقط پارسال توره رو خوب فروختیم در این چند سال.

6. 6 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای boy iran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

سلام.
    اقا کسی لینک گل آلکانتارا(اگه اشتباه نکنم) به اینتر ناسیونالو نداره؟
    این هایلایت دو بازی در آئودی کاپ هست هم بازی بایر هم بازی با اینترناسیونال البته چیز پی ان میخواد

کد:
    کد:

8. 4 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض پدر تیاگو آلکانتارا: با رئال مذاکره کردیم

در چند هفته گذشته شایعاتی در مورد انتقال این بازیکن جوان به رئال مادرید منتشر شد اما او با تمدید قراردادش با بارسا تا سال 2015، به این شایعات پایان داد.

سایت گل- پدر تیاگو آلکانتارا، ستاره جوان بارسا، تایید کرد که در مورد آینده این بازیکن با باشگاه رئال مادرید صحبت کرده است.
    در چند هفته گذشته شایعاتی در مورد انتقال این بازیکن جوان به رئال مادرید منتشر شد اما او با تمدید قراردادش با بارسا تا سال 2015، به این شایعات پایان داد.
    اما پدر تیاگو اکنون اعلام کرد که رئالی ها تلاش زیادی برای خرید او انجام دادند و مذاکراتی برای انجام این انتقال صورت گرفت.
    مازینیو، که زمانی در تیم ملی برزیل بازی می کرد، گفت:" من آن زمان با خورخه بالدانو صحبت کردم. او می خواست بداند شرایط چگونه است. اینکه بارسا او را می خواهد یا نه.
    او می خواهد در فوتبال به موفقیت برسد. این می تواند در هر باشگاهی اتفاق بیفتد. شما هرگز نمی دانید چه اتفاقی رخ خواهد داد. فردا به یک باشگاه دیگر می رود، گلزنی می کند و سپس با یک باشگاه دیگر قرارداد می بندد."

10. 3 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض سرخیو راموس: بارسلونا و اینتر مدعیان لیگ قهرمانان خواهند بود

مدافع ملی پوش رئال مادرید معتقد است اینتر فصل آینده در رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا در کنار بارسلونا از جمله رقیبان سرسخت خواهند بود

سایت گل – سرخیو راموس مدافع ملی پوش باشگاه رئال مادرید معتقد است بارسلونا و رئال مادرید مدعیان اصلی فتح لیگ قهرمانان اروپا در فصل آینده هستند.
    شاگردان پپ گواردیولا فصل گذشته با بازی های درخشان خود موفق شدند عنوان قهرمانی لالیگا و لیگ قهرمانان اروپا را کسب کنند و این در حالی بود که رئال تنها به فتح کوپا دل ری بسنده کرد.

از دست ندهید

• راموس و رئال در آستانه شروع فصل جدید رقابتها انتظارات زیادی دارند اما این مدافع ملی پوش معتقد است رقابتشان با بارسا در اروپا بار دیگر به اوج خواهد رسید.
    راموس می گوید:" خیلی زود است که بگوییم چه تیمی لیگ قهرمانان اروپا را فتح خواهد کرد اما بارسلونا و اینتر تیم های قدرتمندی هستند و مدعی خواهند بود."
    راموس در مورد ترکیب جدید بازیکنان رئال می گوید:" تقریبا تیم جدیدی هستیم و باید بهتر یکدیگر را بشناسیم."
    رئال هم اکنون در تور تدارکاتی آسیایی خود در چین به سر می برد و فردا در دیداری تدارکاتی به مصاف تیم گوانگجو می رود.

12. 2 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض یحیی توره: منچسترسیتی می تواند به خوبی بارسا شود

توره که در تابستان قبل با انتقالی 32 میلیون یورویی از بارسا به منچسترسیتی پیوست، معتقد است که این تیم می تواند به یکی از قوی ترین و مخوف ترین تیم های انگلیس تبدیل شود

سایت گل- یحیی توره، ستاره ساحل عاجی منچسترسیتی، اعلام کرد که این باشگاه می تواند به خوبی بارسا باشد و تاکید کرد که پیروزی مقابل منچستریونایتد در دیدار کامیونیتی شیلد که هفته آینده برگزار می شود، از اهمیت زیادی برخوردار است.
    از دست ندهید
    • این بازیکن 28 ساله که در هر دو دیدار نیمه نهایی و فینال جام حذفی در ومبلی موفق به گلزنی شده، در گفتگو با خبرنگاران گفت:" بازی در ومبلی را دوست دارم اما گلزنی من مهمترین مسئله نیست. مهم این است که تیم به خوب کار کند و به هواداران و بقیه ثابت کنیم که منچسترسیتی در حال تبدیل شدن به یک قدرت بزرگ است.

ما باید به یونایتدها نشان دهیم که اینجا هستیم و می خواهیم به خاطر هواداران این جام را فتح کنیم. ما باید از ابتدا این مسئله را عنوان کنیم."
    توره که در تابستان قبل با انتقالی 32 میلیون یورویی از بارسا به منچسترسیتی پیوست، معتقد است که این تیم می تواند به یکی از قوی ترین و مخوف ترین تیم های انگلیس تبدیل شود و حتی می توانند روزی به خوبی بارسا شوند.
    وقتی ازاو در مورد تفاوت این دو باشگاه سوال شد، گفت:" من قبلا گفتم که منچسترسیتی می تواند روزی به خوبی بارسا شود. این قبل از آن بود که بارسا فصل را فوق العاده تمام کند و آن نمایش شگفت انگیز را در فینال چمپیونزلیگ داشته باشد اما اگرمن گفتم که سیتی می تواند به آن خوبی شود، چیزی بود که واقعا به آن اعتقاد دارم."

14. 4 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض سیدو کیتا: از رقابت با سسک ترسی ندارم

ستاره اهل مالی بارسا در صحبتهایی اعلام کرد که انتقال احتمالی سسک به رختکن بارسا او را نگران نمی کند

سایت گل- سیدو کیتا ستاره خط میانی باشگاه بارسلونا مشکلی با پیوستن سسک فابرگاس به رختکن بارسا ندارد، چراکه معتقد است که رقابت برای راهیابی به ترکیب اصلی ،تیم را قوی تر خواهد کرد.

از دست ندهید

• پپ گواردیولا روز دوشنبه در کنفرانسی خبری اعلام کرد که کاتالونیایی ها هنوز به دنبال جذب سسک هستند ولی کیتا معتقد است که با آمدن سسک زمان حضور او در ترکیب بارسا محدود نمی شود.
    ستاره اهل مالی بارسا در صحبتهایی به وب سایت رسمی این باشگاه گفت:« این طبیعی است که برای حضور در ترکیب اصلی تیم بزرگی مثل بارسلونا و با حضور بازیکنانی به این خوبی،رقابت وجود داشته باشد. رقابت همیشه در تیم بسیار خوب است و رقابت برای حضور درترکیب اصلی بارسا هم خوب خواهد بود.»
    کیتا در ادامه صحبتهایش درمورد دیدار سوپرکاپ اسپانیا مقابل رئال مادرید گفت:« قطعا این فینال جام جهانی نیست ولی بازی مقابل رئال همیشه مهم است. چه برای هواداران و چه برای بازیکنان. این یک فینال است و هر یک از دو تیم می خواهند به پیروزی برسند. به علاوه این اولین رقابت رسمی درفصل جدید است و همیشه مهم است که فصل را با برد شروع کرد.»
    دیدار رفت سوپرکاپ اسپانیا روز چهاردهم آگوست در سانتیاگو برنابئو برگزار می شود.

16. 3 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض توافق شکیرا و باشگاه بارسلونا برای انجام امور خیریه

خواننده سرشناس کلمبیایی دیروز در سالن کنفرانس دانشگاه میامی، در مراسم رسمی معارفه همکاری دو بنیاد «پابرهنه ها» و«اف.سی .بارسلونا» شرکت کرد

سایت گل- شکیرا و جرارد پیکه دیروز در میامی، در مراسم معارفه توافق رسمی دو بنیاد «پابرهنه ها» که متعلق به شکیراست و بنیاد «اف سی بارسلونا» شرکت کردند. توافق این دو بنیاد درراستای کمک رسانی هرچه بیشتر به کودکان محروم در شهر کارتاخنای کلمبیا و حاشیه نشینان میامی آمریکاست.
    پروژه «فوتبال برای رشد جوانی و زندگی سالم» هم به منظور زیر نظر گرفتن کودکان در جوامع پرخطر و حساس که با خطر سقوط اجتماعی دست و پنجه نرم می کنند سازماندهی شد و بدین ترتیب بیش از 28هزار و پانصد کودک و جوان آمریکای جنوبی که در مناطق محروم و فقیر زندگی می کنند را تحت پوشش قرار می دهد

از دست ندهید

• در جریان این مراسم، جرارد پیکه، کارلس پویول و سرخیو بوسکتس به عنوان نمایندگان بازیکنان و تعدادی از مدیران باشگاه بارسلونا حضور داشتند.
    شکیرا در ماه فوریه به خاطر تلاشهای انسان دوستانه اش جایزه ای را از دانشگاه هاروارد دریافت کرد و به عنوان سفیر داوطلبانه سازمان ملل متحد و در شاخه رسیدگی به کودکان یونیسف فعالیت می کند.

18. 6 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض جرارد پیکه: حضور الکسیس، شرایط را برای مسی آسان تر می کند

سانچس 22 ساله دو هفته قبل با انتقالی 37.5 میلیون یورویی از اودینزه به بارسا پیوست

سایت گل- جرارد پیکه، مدافع بارسا، معتقد است حضور الکسیس سانچس در بارسا موجب خواهد شد تا فشار مسئولیت ها از روی دوش مسی برداشته شود.
    سانچس 22 ساله دو هفته قبل با انتقالی 37.5 میلیون یورویی از اودینزه به بارسا پیوست و پیکه معتقد است این ستاره شیلیایی می تواند نقش زیادی در کاهش فشار بر روی مسی داشته باشد.

او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" سانچس می تواند در باز شدن فضا در زمین کمک کند و به مسی کمک می کند تا بتواند کمی فضا برای حرکت کردن داشته باشد.
    بازیکنان حریف همیشه با مسی یارگیری می کنند و داشتن بازیکن بزرگی مانند سانچس باعث می شود که حریف برای او هم یک بازیکن در نظر بگیرد. این به مسی فضای بیشتری می دهد.
    فکر می کنم الکسیس می تواند کمک زیادی به بارسا بکند. ما مسی و پدرو را داریم اما الکسیس متفاوت است. او سرعت بالایی دارد و در موقعیت های تک به تک بسیار خوب است و همچنین می تواند در دفاع هم به تیم کمک کند."

20. 6 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •