لاسانا دیارا به تاتنهام پیوست
سایت گل- سران دو باشگاه رئال مادرید و تاتنهام برسر انتقال لاسانا دیارا به وایت هارت لین به توافق رسیده اند و تنها اعلام رسمی این خبر مانده است.
این انتقال با مبلغ 12 میلیون یورو انجام خواهد شد. این بازیکن فرانسوی و باشگاه انگلیسی چند روز پیش با هم به توافق رسیده بودند و تنها توافق دو باشگاه مانده بود که این اتفاق نیز رخ داد.
طبق گزارش منتشره در مارکا، آنچه باعث کند شدن روند این انتقال شده بود، درخواست رئال مادرید برای اضافه کردن بندی به قرارداد این ستاره درمورد پرداخت مبلغ این قرارداد بود.
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 06:23 PM ---------- Previous post was at 06:18 PM ----------
کلمنته: مورینیو تو تیمت رادرکنارت داری و همین بس است
سایت گل- خاویر کلمنته، سرمربی تیم ملی کامرون با انتشار مقاله ای در روزنامه مارکا به تمجید از آقای خاص پرداخته و در عین حال به اشتباهاتی که آقای خاص در دوران مربیگری اش مرتکب شده، اشاره کرده
در این مطلب می خوانیم:« از آنجایی که از ایده های تاکتیکی مورینیو در دیدار با بارسلونا حمایت می کنم، من هم بودم دقیقا همین کار را انجام می دادم (ولی در زمان قهرمان شدن بارسا، به آنها تبریک می گفتم.) من که همیشه علیه رسانه ها و افرادی که علیه باشگاه من و یا ایده های فوتبالی ام بوده ام، فکر می کنم که تو (مورینیو) الان درحال ارتکاب اشتباهی.»
«من تنها از سالهایی که کار کردم وتجربه کسب کردم، از نظر دی ان ای خونم و برخی مسائل فوتبالی از تو پیشی گرفته ام. من جامهایی که تو کسب کرده ای را ندارم و نخواهم داشت ولی به خاطر سن و سالم و نه به حاطر دانایی ام، به خودم این اجازه را می دهم که به تو توصیه ای بکنم:
اگر درمورد تیم حریف صحبت می کنی، خوب صحبت کن . و در غیر این صورت هیچ چیز نگو. در زمین مسابقه بیشتر به داوران احترام بگذار، هرکاری که حریفان می کنند، بکنند. تو تیمت را پشت سرت داری و از حمایت تیمت برخورداری؛ همین کافی است و بقیه چیزها را فراموش کن. در مدتی کوتاه، هزاران جنگ خارج از زمین فوتبال داشته ای. شاید متوجه نشده ای که بارسا را که بهترین بارسای تاریخ است، نگران کرده ای.»
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید