تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 105 از 320 اولاول ... 55595101102103104105106107108109115155205 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,041 به 1,050 از 3198

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Real Madrid C.F | کهکشانی ها

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

[QUOTE=sir0c0;6395764][CENTER]مورینیو:ازهواداران رئال به خاطر رفتارم عذر می خواهم / یاد نگرفته ام که ریاکار باشم
    /QUOTE]

تا جایی که من تو همین سایت گل ( بخش اینگلیسی ) خوندم، بعدا سخنگوی مورینیو ( فکر کنم ) این موضوع رو رد کرد که مورینیو بخواتر رفتارش عذرخواهی کرده. حالا شاید این خبر جدید باشه...

2. 3 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

به گزارش مرجع خبری رئال مورینیو نوشته است :"فقط آنهایی که مرا نمی شناسند می توانند رویا پردازی کنند ، پرداخته کنند و اعتقاد داشته باشند که ممکن است در این مرحله رئال مادرید را ترک کنم ... باور دارم که افراد زیادی از توان فوتبالی که رئال مادرید در طول پیش فصل از خود به نمایش گذاشت شگفت زده شدند و این یک خبر برایشان خبر شگفت انگیزی است که من اکنون باشگاه را ترک کنم ، غیرممکن است !
    کاملا بی ربط به تیتر !!!

سایت گل هست دیگه
    +
    سخنگوی مورینیو کی هست ؟ همون مدیر برنامه هاشه ؟

4. 2 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

لاسانا دیارا به تاتنهام پیوست

سایت گل- سران دو باشگاه رئال مادرید و تاتنهام برسر انتقال لاسانا دیارا به وایت هارت لین به توافق رسیده اند و تنها اعلام رسمی این خبر مانده است.

این انتقال با مبلغ 12 میلیون یورو انجام خواهد شد. این بازیکن فرانسوی و باشگاه انگلیسی چند روز پیش با هم به توافق رسیده بودند و تنها توافق دو باشگاه مانده بود که این اتفاق نیز رخ داد.

طبق گزارش منتشره در مارکا، آنچه باعث کند شدن روند این انتقال شده بود، درخواست رئال مادرید برای اضافه کردن بندی به قرارداد این ستاره درمورد پرداخت مبلغ این قرارداد بود.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

---------- Post added at 06:23 PM ---------- Previous post was at 06:18 PM ----------

کلمنته: مورینیو تو تیمت رادرکنارت داری و همین بس است

سایت گل- خاویر کلمنته، سرمربی تیم ملی کامرون با انتشار مقاله ای در روزنامه مارکا به تمجید از آقای خاص پرداخته و در عین حال به اشتباهاتی که آقای خاص در دوران مربیگری اش مرتکب شده، اشاره کرده

در این مطلب می خوانیم:« از آنجایی که از ایده های تاکتیکی مورینیو در دیدار با بارسلونا حمایت می کنم، من هم بودم دقیقا همین کار را انجام می دادم (ولی در زمان قهرمان شدن بارسا، به آنها تبریک می گفتم.) من که همیشه علیه رسانه ها و افرادی که علیه باشگاه من و یا ایده های فوتبالی ام بوده ام، فکر می کنم که تو (مورینیو) الان درحال ارتکاب اشتباهی.»

«من تنها از سالهایی که کار کردم وتجربه کسب کردم، از نظر دی ان ای خونم و برخی مسائل فوتبالی از تو پیشی گرفته ام. من جامهایی که تو کسب کرده ای را ندارم و نخواهم داشت ولی به خاطر سن و سالم و نه به حاطر دانایی ام، به خودم این اجازه را می دهم که به تو توصیه ای بکنم:

اگر درمورد تیم حریف صحبت می کنی، خوب صحبت کن . و در غیر این صورت هیچ چیز نگو. در زمین مسابقه بیشتر به داوران احترام بگذار، هرکاری که حریفان می کنند، بکنند. تو تیمت را پشت سرت داری و از حمایت تیمت برخورداری؛ همین کافی است و بقیه چیزها را فراموش کن. در مدتی کوتاه، هزاران جنگ خارج از زمین فوتبال داشته ای. شاید متوجه نشده ای که بارسا را که بهترین بارسای تاریخ است، نگران کرده ای.»

کد:

6. این کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

خوب رئال هم موفق شد جام سانتیاگو برنابئو رو بالای سر ببره.

گل اول رو خوردیم، ولی راموس و بنزما تونستن نتیجه رو عوض کنن تا در نهایت 2-1 برنده بازی باشیم.

ژابی آلنسو و بنزما از نظر سایت گل بهترین بازیکنان زمین بودن، هیگواین هم بدترین بازیکن زمین.

8. 2 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

پیش نمایه مارکا:

پیشخوان برجسته:

سرانجام فوتبال(شروع لالیگا رو میگه)

دیگر پیشخوان ها:

گروه اسان رئال و بارسا در لیگ قهرمانان.

مورینیو از دفاع هاش درخواست تمرکز و دقت بیشتر رو کرد چون در 11 بازی 10 گل خوردند.

ویا رئال راه سختی در لیگ قهرمانان دارد.

مسی بازیکن سال اروپا.

ماتا به والنسیا می اید.

پیش نمایه اس:

پیشخوان برجسته:

10 کیلومتر
    (مسیر لیگ قهرمانان اگه اشتباه نکنم)

دیگر پیشخوان ها:

پویول با لباس راحت و شرتک در مراسم شرکت کرد

کهکشانیها در گروهی خوب

زیردریایی زرد در گروه مرگ(ویارئال)

اعتصاب در لالیگا فرو نشت و بازیهای هفته اول 22 ژانویه برگزار میشود.

گروه بندی تیم ها در لیگ قهرمانان(پایین روزنامه سمت راست )

// با تشکر از نوید عزیز بابت ترجمه

10. این کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

رئال مادرید، دومین تیم جوان لالیگا

رئال مادرید با میانگین سنی 24 سال و 157 روز دومین تیم جوان لالیگا بعد از اسپانیول محسوب می شود.

قطعا ورود بازیکنان جوانی چون مسوت اوزیل (22 سال)، آنخل دی ماریا (23 سال)، کریم بنزما (23 سال)، فابیو کوئنترائو (23 سال)، رافائل واران (18 سال) و نوری شاهین (22 سال) در فصول اخیر تاثیر بسزایی در کاهش میانگین سنی بازیکنان رئال مادرید داشته است. در حال حاضر ریکاردو کاروالیو با 33 سال سن و ایکر کاسیاس با 30 سال سن تنها بازیکنان رئال مادرید هستند که مرز 30 سالگی را رد کرده اند.

گفتنی است اسپانیول با میانگین سنی 23 سال جوان ترین تیم این فصل لالیگا و یکی از جوان ترین تیم های تاریخ خود را روانه ی رقابت ها کرده است. اتلتیکو مادرید با میانگین سنی 24 سال 164 روز و بیلبائو با میانگین سنی 24 سال 237 روز در رده های بعدی قرار دارند. بارسلونا با میانگین سنی 25 سال و 190 روز در رده ی نهم قرار دارد و اوساسونا هم با میانگین سنی 27 سال و 310 روز در این رده بندی رتبه آخر را از آن خود کرده است.

مورینیو مصدومیت جدید شاهین را تایید کرد

به نقل از مارکا : مصدومیت جدید وجود دارد اما تاکنون گزارش پزشکی منتشر نشده است.

داستان نوری شاهین به یک معما بدل شده است.اگر چه از سوی کادر پزشکی رئال مادرید به طور رسمی اعلام نشده اما با توجه به گفته سرمربی تیم،شاهین دوباره دچار مصدومیت شده است و به همین دلیل بود که بازی در جام سانتیاگو برنابئو را از دست داد و همچنین بازی با ساراگوسا را هم از دست میدهد.

شاهین روز 15 آوریل با مصدومیت از ناحیه زانوی راست از بورسیا دورتموند به رئال مادرید آمد و تاکنون بازی نکرده است.اگرچه به نظر میرسید که شاهین مقابل گالاتاسارای به میدان خواهد رفت اما این بار زانوی چپش رگ به رگ شد و همین باعث شد این بازیرا هم از دست بدهد.

هوداران کماکان منتظر دیدن اولین بازی آلونسوی آینده هستند اما بنا به گفته مورینیو هافبک ترکیه ای در تمرینات روز سه شنبه هفته گذشته مصدوم شد و به همین دلیل بود که ما شاهد حضور دیگر خریدهای رئال مادرید در جام سانتیاگو برنابئو بودیم و شاهین نتوانست به تیمش در این بازی که 2-1 به سود رئال مادرید تمام شد کمک کند.

12. این کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

مورینیو: از فصل پیش بهتر شده ایم

سایت گل- ژوزه مورینیو، سرمربی رئال مادرید، اعلام کرد تیمش نسبت به فصل گذشته، فوتبال بهتری ارائه می دهد و تاکید کرد که در انتظار اولین دیدار فصل جدید مقابل رئال ساراگوسا است.

رئالی ها در هر 7 دیدار پیش فصل شان به پیروزی رسیدند و تنها در دیدار سوپرکاپ اسپانیا مقابل رقیب دیرینه شان، بارسا، با نتیجه نزدیک 5-4 شکست خوردند.

مورینیو در کنفرانس مطبوعاتی امروزش گفت:" در رقابت قهرمانی نباید امتیاز از دست بدهید. در روز اول فصل ممکن است شگفتی رخ دهد و من به بازیکنانم در این مورد هشدار داده ام. آنها هفته گذشته به دلیل اعتصاب بازی نکردند و به همین دلیل کمی باید از نظر ذهنی روی آنها کار کرد.من ترجیح می دهم به جای شکست مقابل بارسا، به نکات مثبت پیش فصل فکر کنم. از تیمم بسیار راضی هستم. ما نسبت به فصل گذشته بسیار بهتر بازی می کنیم.

ساراگوسا تیم بسیار سازمان یافته ای است. نمی دانم آنها با چهار مدافع بازی خواهند کرد یا با پنج مدافع اما در هر حال شکست دادن آنها دشوار است."
    کد:

قانون جدید مورینیو برای بازیکنان رئال؛ فیس بوک ممنوع

سایت گل- خوزه مورینیو نمی خواهد که کار را به دست قضا و قدر بسپرد . مربی رئال مادرید همه چیز را تحت کنترل دارد و به همین علت به گزارش الکونفیدنشال ، مربی رئال مادرید در نظر دارد که برای جلوگیری از اتفاقات احتمالی ، بازیکنان رئال مادرید را از حضور در شبکه های اجتماعی محروم کند .

شبکه های اجتماعی گاهی اوقات می تواند باعث ایجاد دردسر برای بازیکنان شود . به طور مثال همین چند وقت پیش بود که اور بانگا به علت پوشیدن پیراهن رئال مادرید دچار مشکلات عدیده ای شد تا اخباری از زندگی شخصی جرارد پیکه نیز دائما در شبکه های اجتماعی پخش می شود . مورینیو نمی خواهد که چنین وضعی در رئال مادرید تکرار شود .

مربی رئال مادرید اعتقاد دارد که شبکه های اجتماعی شمشیر دو لبه ایست که گاهی می تواند باعث دردسر بازیکنان شود به همین علت می خواهد که این خطر را خنثی کند . حالا مورینیو در نظر دارد که بازیکنانش را از حضور در این شبکه ها محروم کند .

ژابی ، راموس ، گرانرو ، کاکا و آربلوا در توئیتر هستند و کاسیاس ، فیس بوک را ترجیح می دهد

کد:

14. 3 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SuperSt@r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    نيوكمپ

پيش فرض

خوب رئال هم موفق شد جام سانتیاگو برنابئو رو بالای سر ببره.

.

اين جامي كه گفتي ديگه چه جاميه؟؟؟
    حالا اصلا با چه تيمي بازي داشته؟

آخر فروم باز Dr.FANOOS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

ژابی ، راموس ، گرانرو ، کاکا و آربلوا در توئیتر هستند و کاسیاس ، فیس بوک را ترجیح می دهد
    کلا مورینیو مثل اینکه رابطه ی خوبی با کاسیاس نداره
    من توی بخش انگلیسی گل خوندم که مثل اینکه سر این قضیه که کاسیاس با ژاوی و پویول تماس گرفته (بعد بازی برگشت سوپر کاپ) مورینیو باهاش بر خورد کرده البته درست بودن خبر رو نمی دونم.
    و اینکه مورینیو زیاد دوست نداره یه دروازه بان کاپیتانش باشه

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

اين جامي كه گفتي ديگه چه جاميه؟؟؟
    حالا اصلا با چه تيمي بازي داشته؟
    این جام هر سال به یاد سانتیاگو برنابئو برگذار میشه. اگه اشتباه نکنم با گلکسی بازی کردیم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •