سلام دوستان
این Euro Truck 2 بالاخره اومد؟![]()
سلام دوستان
این Euro Truck 2 بالاخره اومد؟![]()
نه بابا جیگرمونو خون کردن تا خواستند یه بازی بدن بیرونحالا معلوم نیست که کی بیاد.تا اومدنش ببینیم زنده هستیم یا نه؟
![]()
Last edited by mehdi-barsa; 12-09-2012 at 22:10.
اگه منظورتون از دموی اسکانیا " Scania TDS " هست و منظورتون از " این " German TS هست خب مطمئنا اسکانیا بهتره هرچند محدودیت هاش بیشتره چون به هر حال جدید تره اگر منظورتون از " این " Euro TS 2 هست خب صد در صد Euro 2 بهتره ولی هنوز نیومده .
درمورد ورژن جدید باید بگم همین Euro TS2 هست که سکتمون داده هنوز نیومده و قراره 28 sep بیاد .( اگه باز مثل همیشه تاخیر نخوره ) .
تو پرشین گیگ میتونید آپلود کنید؟
اتفاقا من تو مغازه یه مجموعه 2 دی وی دی گرفتم که توش جرمن ترک هم بود.
حالم گرفته شد پس این کی میاد![]()
Last edited by Amir rza; 13-09-2012 at 15:51. دليل: همینطوری
سلام دوستان ، اون طوری که من تو سایت های خارجی دیدم ، بازی تاخیر خورده تا ## Oct 19, 2012 ##
![]()
Last edited by Akbar"22"; 13-09-2012 at 17:35.
نوزده اکتبر قابل تحمله میشه 35 - 40 روز دیگه
اینکه بعضی سایتا نوشتن سه ماهه اول سال 2013 دیگه خون به جیگر آدم میکنه
خسته شدم از بس اسکانیا رو با حالتهای مختلف رفتم.
خدا کنه فرمون بازی یورو از اسکانیا نرم تر باشه. پدر آدم درمیاد.
فکر نکنم فرمونش فرق داشته باشه چون می خوان بازی شون به واقعیت نزدیک تر باشه.
برای نرم کردن فرمون اسکانیا دو راه است یکی اینکه تو قسمت کنترلر تنظیمات هدایت با کی بورد و موس را انتخاب کنید که با تکون موس فرمون کامل می تابه یا در همون قسمت تنظیمات دلخواهتون را روی دو نوار پایین قسمت گیربکس اعمال کنید.
لطفا مرجع خبر رو هم ذکر کنید![]()
سلام بچه ها با دو ودیو جدید جدید اومدم خدمتتون ودر ضمن یه خبر خوشحال کننده به هواداران بازی یورو تراک 2 که به گفته آقای Pavel Sebor مدیر شرکت scs softwar بازی همون 28 سمپتامبر انتشار میشه این دو ودیو هم جهت تست آخری بازی ارائه شده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)