درسته، منتها یه 110 درهم هم میشه هزینه حملش، فکر می کنم این قیمت واقعیش باشه، تا 2 هفته دیگه توی ایران نهایتا 850 تومن خواهد بود، شک نکنید!!
درسته، منتها یه 110 درهم هم میشه هزینه حملش، فکر می کنم این قیمت واقعیش باشه، تا 2 هفته دیگه توی ایران نهایتا 850 تومن خواهد بود، شک نکنید!!
بابا بلاخره تکلیفتون رو مشخص کنید یه ویدو یه چیزی از یوتیوب بذارید که انتشار این گوشی رو تو امارت مشخص کنه
یکی میگه فصل 2-3 2011 میاد یکی میگه اومده یکی میگه 1 هفته دیگه میادخبر رسانی داریم؟ مملکته داریم؟؟؟
---------- Post added at 11:08 PM ---------- Previous post was at 11:07 PM ----------
بابا بلاخره تکلیفتون رو مشخص کنید یه ویدو یه چیزی از یوتیوب بذارید که انتشار این گوشی رو تو امارت مشخص کنه
یکی میگه فصل 2-3 2011 میاد یکی میگه اومده یکی میگه 1 هفته دیگه میادخبر رسانی داریم؟ مملکته داریم؟؟؟
یعنی واقعا مسئله واسه شما روشن نیست؟!!!
یه جا دیدم باطری گوشی ها رو در حالت وب گردی مقایسه کرده بود
آیفون رتبه اول رو با نزدیک به هفت ساعت پنجاه دقیقه آورده بود
و گلکسی اس دو با مرورگر اپرا که کمترین مصرف باطری رو داشته حدود چهار ساعت چهل دقیقه و با مرورگر پیش فرض کمتر از این زمان باطریش طاقت آورده بود![]()
درهم 325 تومن هست.در بالاترین حد قیمته.از خرید اجناس خارجی تا اطلاع ثانوی به جد خودداری کنین.قیمتها قابل تغییر و نزول هستن.افزایش نسبی کاذب و موقتیه
دوست من تا 2 هفته که خوبه کم کم تا يک ماه ديگه هم زير 900 نميتونی تو ايران پيدا کنی
سلام .
دوستان کی گفته عرضش تو دبی به تعویق افتاده ؟
من دیشب با دبی صحبت کردم و بیشتر نمایندگی ها دارن میفروشن .
قیمت 750 هزار تومن .
مخلصیم .
Last edited by S A M S U N G; 21-05-2011 at 08:50.
مطمئنی که تا یه ماه دیگه اصلا ایران پیداش بشه؟
یکی از دوستان داره از امریکا میاد ایران بهم گفته اگر چیزی می خوای بگو برات بیارم
به نظرتون ارزش داره بهش بگم بیاره ؟ اگر اونجا چند دلار باشه ارزش خرید داره ؟
فکر نکنم هموز به بازار آمریکا اومده باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)