این پچه یا خود بازی ؟ اون یکی حجمش رو نوشته 56 MB این یکی 370 MB قضیه چیه ؟
این پچه یا خود بازی ؟ اون یکی حجمش رو نوشته 56 MB این یکی 370 MB قضیه چیه ؟
دوستان بازی که من دانلود کردم مشکل داره و نسخه کاملی نیست
دوستانی که بازی که من دانلود میکردم رو دانلود کردن خبر بدن که برای اون ها اگه سالم بود از اونجا دانلود کنیم ببینیم چه جوریه![]()
من الان دارم دانلود میکنم ببینم میام نظر میدم![]()
این فایل خود بازیه.آخرین ورژن.
اون Patch برای ارتقا از ورژن های پایین تر به 1.04 بود.
من دیدم واقعا مشتاق تر شدم واسه اومدن یورو 2 تو هم حتما ببینی دیگه نمیتونی واسه اومدنش صب کنیمن الان دارم دانلود میکنم ببینم میام نظر میدم![]()
خب تو که دمو رو دیدی نظرت رو بگو ببینم تو نظرت چی هست؟
من هم دمو رو دیدم نظرم راجع به بازی البته با یه دمو اونم این دمو که زیاد چیز خاصی نداشت نمیشه راجع به بازی نظر داد
1-محیط بیرونی بازی یعنی شهر و جاده ها تغییر چندانی نسبت به این نسخه نداشته
2-گرافیک کامیون و توی ماشین خیلی خوب کار شده البته فقط این دمو شامل ماشین اسکانیا بود و دیگه کامیون های دیگه رو نشون نمیده برای همین میگم با این دمو نمیشه نظر راجع به بازی داد
3-در کل تغییر چندانی نسبت به این نسخه نداره البته من هیچ اسمی از بازی یورو 2 ندیدم توی کل دمو که بگه این بازی یورو 2 هست
ولی بازم میگم این نظر رو نمیشه جدی گرفت چون از روی دمویی که 2 دقیقه هست نمیشه نظری راجع به بازی داد
و در آخر باید منتظر خود بازی باشیم و نظر نهایی رو اون موقع میشه داد
موفق باشید![]()
واقعا محشرخب تو که دمو رو دیدی نظرت رو بگو ببینم تو نظرت چی هست؟
نمیدونم دیدی یا نه داخل خود بدنه فنر هست با ترمز و کردن به جز رفتن لاستیک توتر خود بدنه هم تکون میخوره نمیدون دیدی بدنه اسکانیا دو تیکه هستش که بینشون کمک فنر هست توی جرمن تراک فعال نیست ولی توی یورو2 فعال با ترمز بدنه هم تکون میخوره
ولی تا نبینی نمیفهمی چی میگم![]()
اره همه رو دیدم ولی فقط تنها بدی دمو این بود که فقط از اول تا آخرش اسکانیا رو تبلیغ کرده بود همین و ماشین های دیگه رو اصلا نشون نداد ولی گرافیک محیط بیرونی بازی یعنی شهر و جاده هیچ تغییری نکرده بود و این خیلی هم خوب نیست چون یکی از جذابیت های ای بازی محیط بیرونی بازی هست که راننده باید از مناظر و طبیعی بودن مناظر لذت ببره تا خسته نشه
ولی در کل تا لمودن خود بازی نمیشه هیچ نظر خواصی داشت جز اینکه اممیدوار باشیم که بازی خوب از آب در بیاد
ولی بهترین چیزی که بهش اضافه کردن همو کار کردن کمک فنر های زیر اتاق که دیگه واقعیه واقعی جلوه میدهاره همه رو دیدم ولی فقط تنها بدی دمو این بود که فقط از اول تا آخرش اسکانیا رو تبلیغ کرده بود همین و ماشین های دیگه رو اصلا نشون نداد ولی گرافیک محیط بیرونی بازی یعنی شهر و جاده هیچ تغییری نکرده بود و این خیلی هم خوب نیست چون یکی از جذابیت های ای بازی محیط بیرونی بازی هست که راننده باید از مناظر و طبیعی بودن مناظر لذت ببره تا خسته نشه
ولی در کل تا لمودن خود بازی نمیشه هیچ نظر خواصی داشت جز اینکه اممیدوار باشیم که بازی خوب از آب در بیاد![]()
Last edited by actros 1843; 12-03-2011 at 19:05.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)