بله ، به احتمال 50 % !حالا كه THQ ميخواد SRII رو براي PC هم بزنه ، احتمالا راكستار هم براي رو كم كني GTA IV رو براي PC ميزنه.
![]()
بله ، به احتمال 50 % !حالا كه THQ ميخواد SRII رو براي PC هم بزنه ، احتمالا راكستار هم براي رو كم كني GTA IV رو براي PC ميزنه.
![]()
ایول. اما 50%؟بله ، به احتمال 50 % !حالا كه THQ ميخواد SRII رو براي PC هم بزنه ، احتمالا راكستار هم براي رو كم كني GTA IV رو براي PC ميزنه.
![]()
فکر کنم برم توی نخ سیمز 3 بهتر باشه![]()
منم فکر میکنم برای pc بیاد شنیده بودم gta قبلی هم دیر برای pc امد اینم میاد فقط باید صبر کنیم تا زمان خودش همه چیزو معلوم کنه.
خدا رو شکر. صبر میکنیم..........![]()
مسئله دقیقا بازاره که تعیین می کنه. من تقریبا مطمئنم که پشت این قضایا یه سری گردش های مالی هست که یه سری عنوان ها انحصاری بمونه البته این در مورد همه چیز صادق نیست ولی وقتی یه همچین پتانسیل بالایی این بازار pc داره به نظر من یا همین قضیه هستش یا این که به زودی باید منتظرش باشیم. اعلام ساخت gta iv هم همچین رسمی نبود( قضیه تاتو و این حرفا )
agha man emrooz baraie xbox360 kharidam vali chera bag dare? daram bazi mikonam yoho khiaboon gheyb mishe
ajaba :-??
xb360 man elite region J hast driveresh ham BENQ
benazaretoon male chie ?
دوستان
ميشه يكي زحمت بكشه داستان اين بازي رو تعريف كنه ببينيم جطورياست.!!
درضمن شك نكنيد اين بازي واسه pc هم مياد.
واسه اينكه براي سازنده خيلي سود داره و اونا از همجين سودي نميكذرن
تو زمستون احتمالا مياد.
GTA IV Complete Strategy Guide Maps Cheats Codes
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستانی که دارن بازی میکنن
شنا کردن نیکو چجوریه؟ زیر آب هم میتونه بره؟ دنیای زیر آب مثل سان آندریاس قشنگ طراحی شده؟
ینی هیچ کس بازی نکرده تا حالا؟ (اسمایلی ناراحت همراه با خشم)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)